Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SPOILER!OTVARATI NA SOPSTVENU ODGOVORNOST!

U sledecem chapteru mange dolazi nov lik koji takodje ume da koristi rasengan.

Slika

SPOILER!OTVARATI NA SOPSTVENU ODGOVORNOST!

Shihoin_Yoruichi_by_Ryuumon_Houzukijpgt1-2.jpg

tacka troll

Chapter je bio tracenje vremena, posebno imajuci u vidu da nema mange sledece nedelje. >.>
Mislim, lepo je sve to, ali mogla sam da zivim a da ne znam za tajni prolaz pod kucicom. >.>

I nije fer, zasto Madara ima onu ruku opet? >.>

@Madara
...Ja ceo chapter tripujem da je Naruto. :mrgreen:

J3bala vas manga , stavljajte u spoilerima. Uostalom imate pdf "manga" pa tamo vodite diskusiju.

Interesuje me,jel se jos uvek zaj3bavaju sa filerima,nisam gledao zadnje epizode,jos od kako je zavrsena prica sa Painom. Molim odgovore sto je pre moguce,hvala. :)))

Ne salji 3 poruke od jednom.

Ja sam ovde kad god je neko tu. XD

A'e da zapocnem neku temu....

Da li mislite da ce Naruto da nauci da koristi Water Style tehnike kako bi parirao Sasugayevom fire style-u?

I jedno pitanje,je l' retard Naruto zna neki wind style jutsu osim wind rasengan,wind rasenshuriken i ono sa zabama?

Ђаво га знао, иначе мислим да је Итачи дао Наруту што се тиче оних моћи вероватно нешто као заштиту од очних техника Маngekyo-а.
Ја се све нешто питам да ли ће се лик који је створио нинџа свет појавити у некој од каснијих епизода и која ће бити његова улога...

Ко зна, није Ђираја случајно споменуо тог лика када се борио са Нагатовим пејновима. Ја мислим да ће се лик сигурно појавити, а да ли ће бити добар или лош видећемо.
У сваком случају, 2 чињенице су да ће Наруто да победи Саскеа и да ако не научи да контролише време нема шта да тражи против Мадаре.

Pa gledaj,mozemo sa punim pravom reci da je Nagato bio mnogo jaci od Konan,pritom je Naruto pobedio Nagata.Kada uzmemo u obzir da je Konan ''skoro'' pobedila Madaru,ne vidim razlog da ga Naruto ne pukne.

Mene samo zanima sta ce biti sa Zetsu...

Njegov cilj je da se pomustafi na dvaput(ko razume shvatice).

Back