Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa gledaj,mozemo sa punim pravom reci da je Nagato bio mnogo jaci od Konan,pritom je Naruto pobedio Nagata.Kada uzmemo u obzir da je Konan ''skoro'' pobedila Madaru,ne vidim razlog da ga Naruto ne pukne.

Mene samo zanima sta ce biti sa Zetsu...

Njegov cilj je da se pomustafi na dvaput(ko razume shvatice).

Naruto će da pobedi Madarau zato što je glavni lik a ne zato što je jači od njega ili zato što ima bolje tehnike mislim tako se provlači kroz čitavu mangu :roll:

Naruto će da pobedi Madarau zato što je glavni lik a ne zato što je jači od njega ili zato što ima bolje tehnike mislim tako se provlači kroz čitavu mangu :roll:

Ko sto Ichigo crkava na svakih 5 epizoda,a uvek ponovo ozivi.....

Mada mora se priznati da je Naruto postao dosta jaci u odnosu na to kakav je nekad bio....

Poslednja izmena:
What the **** are you talking about....

@naruto

Ma,i bes kyuubi chakra je bio relativno jak,mislim,od kako se vratio sa treninga sa jiraiya,aj jos nekako,ali od kako je napravio rasenshuriken i naucio da koristi sage release,mora se priznati da je postao daosta jak,mislim,unistio je 5/6 pains samo svojom chakrom,tek je 6. mogao da ga rokne,posle ga je spasio cale,ali ipak,5/6 je pretty good kad uzmes u obzir da protivnik moze da te oduva,da se regenerise,da summonuje zivotinje,da puca rakete......

What the **** are you talking about....

@naruto

Ma,i bes kyuubi chakra je bio relativno jak,mislim,od kako se vratio sa treninga sa jiraiya,aj jos nekako,ali od kako je napravio rasenshuriken i naucio da koristi sage release,mora se priznati da je postao daosta jak,mislim,unistio je 5/6 pains samo svojom chakrom,tek je 6. mogao da ga rokne,posle ga je spasio cale,ali ipak,5/6 je pretty good kad uzmes u obzir da protivnik moze da te oduva,da se regenerise,da summonuje zivotinje,da puca rakete......

Upravo na to mislim Smoky znači Naruto koji zna dve tehnike (klonove i rasen shuriken) pobedi Paina koji poseduje sve to šta si naveo ,da nije glavni lik nebi izdržao 5 sec ,najbolje mi je kad baci rasen shuriken i on se raširi i pokosi 2 ili 3 tela sad se nesećam tačno ,da se Pain borio protiv nekog drugog sva tela bi se nekako izmakla i izbegla napad ali u ovom slučaju Pain je odlučio da stoji u mestu kao neki mentol.

Upravo na to mislim Smoky znači Naruto koji zna dve tehnike (klonove i rasen shuriken) pobedi Paina koji poseduje sve to šta si naveo ,da nije glavni lik nebi izdržao 5 sec ,najbolje mi je kad baci rasen shuriken i on se raširi i pokosi 2 ili 3 tela sad se nesećam tačno ,da se Pain borio protiv nekog drugog sva tela bi se nekako izmakla i izbegla napad ali u ovom slučaju Pain je odlučio da stoji u mestu kao neki mentol.

Pa gle,Sasugay zna jedino fire style i par chidori varianti,ne racunajuci sharingan.
Neji zna sam da udara po tackice i da se obrce.
5th hokage zna samo da bije saS pesnice i healing jutsu.
Skoro ni jedan lik ne zna vise tehnika.

rutoNa zna da koristi te kloVnove i rasengan na par zajebanih nacina,tako da to moze da se racuna u posebne tehnike....

Sad sto je Pain najjaci i sto ce da ozivi(a ako nece onda idem da ubijem one sto prave Naruta) to je druga stvar.....

hi!opet ja!sorry,imala sam malih tehnickim problema za kompom pa je poslao tri poruke zaredom!:evil:a sto se tice water style naruto ima samo wind style...cisto sumnjam da zna neku vodenu tehniku...osim zabe.

inace po mom misljenju mozda,ali mozda ce naruto osloboditi svih devet repova i osloboditi i minata i kushinu,sudeci po naruto shippuuden movie 4.ja mislim da bi to bilo extra.inace naruto ne poseduje nikakvu vodenu tehniku osim sa zabom.a i cisto sumnjam da ce je nauciti jer bi trebalo da ponovo uci chakru itd...setite se na pocetku sa rasenganom...

Poslednja izmena:
@Vuk
Pretera ga sad. xDD

@Smoki
Onda bi stvarno trebalo da odes i ubijes Kishija sad odma'.
Nema Paina, nema Konan, nema nikoga, osim Tobija i Zetsua. xD I Kabuchimarua. xD

@Naruto x Sakura
...Ti ne citas mangu, je l' da?

@Vuk
Naruto nije moron. >.>

@NiS
Pa, nije kao da ima vise sta da oslobadja... Pobedio je lisicu, cakra je njegova, kraj price. Kyubi vise ne moze da izlazi napolje zato sto je zapecacena, a njenu cakru je prisvojio Naruto. I ne kapiram na sta mislis kad kazes "osloboditi Minata i Kushinu". :/

pecat je glasio da kada naruto bude oslobodio svih devet repova 4 hokage ce se osloboditi zajedno sa devetorepom lisicom i kushinom.ali ce devetorepa lisica preuzeti narutovo telo i njemu mislim da nece biti povratka.zbog toga kada je naruto poceo da oslobadja deveti rep(epizoda sa painom)cetvrti hokage se pojavio i zaustavio tj.zatvorio pecat.e sad sto su ga uprskali sa mangom pa nista nije jasno...

Back