Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja cu da ti dam odgovor.akkipuden je nastavak shippuudena.to je kada naruto bude imao 18.god.tada ce se sasuke vratiti da zaista unisti konohu.hanabi hyuuga ce napasti nejia i hinatu...kishimoto kaze da jos uvek radi na tome ali se i jedanput prikazao u obliku filma.imas par slicica iznad.

ja cu da ti dam odgovor.akkipuden je nastavak shippuudena.to je kada naruto bude imao 18.god.tada ce se sasuke vratiti da zaista unisti konohu.hanabi hyuuga ce napasti nejia i hinatu...kishimoto kaze da jos uvek radi na tome ali se i jedanput prikazao u obliku filma.imas par slicica iznad.

OHO!NASTAVAK POSLE SHIPPUDENA?!

Will suck,ali bolje i nekakav nego nikakav. :D

lepo sam rekla da je prvi oblik izdavanja bio u filmu.kapiras?jooooooooj.....huh...a i nema veze.tebi ako smeta ova tema hajde da pricamo na drugu temu npr.pretpostavke o sledecem chapteru itd.i molim te nemoj cekati pola sata da odgovoris na jednu poruku.zamorno je i tebi i meni.Ok?

zato sto poenta u prici jeste da naruto postane hokage,a sigurno nece u shippuudenu.stoga,onda postoji akkipuden,pa mozda i njegova deca da naslede njegove osobine i njegova smrt...razumes?

Poslednja izmena:
e bas vam hvala!!!:confused:ja vam ozbiljno pricam.a i ponavljam,ukucajte na mozilli naruto akkipuden i udjite u neki sajt,prevedite ga preko google prevodioca i videcete.pa nekazem to samo ja,pobogu!huh....smorila me ova tema:dash:.evo ovako-sta mislite da ce biti u sledecem chapteru?:roll:

sorry.videla sam par slicica koji su radjeni manga verzijom.mislim u vidu stripa.mogu da postavim jednu ako hoces.a javno je dati 4 deo filma the last tower u kome je minato ziv pa sam pretpostavila...

Back