Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) . Unapred zahvalan 

sad tek vidim kolko "dugujem" narutu.....jer,da nisam poceo da gledam naruta,ne bih ni doshao na forum,ne bih krenuo da slusham three days grace(za three days grace sam saznao zbog jednog naruto amv-a),ne bih krenuo da gledam druge anime(bleach,death note,fma etc.),.........![]()
Pa i ne bi mnogo propustio....btw:Three days grace..je sasvim prosecan bend....nisu losi...al nista spec....

meni su fav![]()
hah,i agree XDsad tek vidim kolko "dugujem" narutu.....jer,da nisam poceo da gledam naruta,ne bih ni doshao na forum,ne bih krenuo da slusham three days grace(za three days grace sam saznao zbog jednog naruto amv-a),ne bih krenuo da gledam druge anime(bleach,death note,fma etc.),.........![]()

da,ali sasuke je dovoljno video,jer ostatak je ostatak shishi rendana njegov......![]()

sad tek vidim kolko "dugujem" narutu.....jer,da nisam poceo da gledam naruta,ne bih ni doshao na forum,ne bih krenuo da slusham three days grace(za three days grace sam saznao zbog jednog naruto amv-a),ne bih krenuo da gledam druge anime(bleach,death note,fma etc.),.........![]()

Zna li neko kad ce da pocne tabanje izmedju naruta i ovog akatsukia?
Hocu da vidim 9-orepu.........
jel to onaj horor sa onim klovnomIT.
Jesi gledao IT, inace? Ja sam stavila da se skida, pa cu da gledam...![]()

Ma ne ima još jedan stariji horor sa klovnom koji se valjda zove it.to je SAW....