Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hmmm ... Narutka nisam gledao ... neznam ni ja kada zadnji put. Gde su trenutno stali sada sa pricom? (Dakle interesuje me samo glavna prica koja se odvija u anime,ne fileri). Molim odgovor bez spoilera na mangu,dakle trazio sam odgovor samo za anime (Mangu sam citao do borbe izmedju paina i Naruta,zato nebih voleo da komentarisem na tu temu :) ) . Unapred zahvalan :)

sad tek vidim kolko "dugujem" narutu.....jer,da nisam poceo da gledam naruta,ne bih ni doshao na forum,ne bih krenuo da slusham three days grace(za three days grace sam saznao zbog jednog naruto amv-a),ne bih krenuo da gledam druge anime(bleach,death note,fma etc.),.........:eek:

sad tek vidim kolko "dugujem" narutu.....jer,da nisam poceo da gledam naruta,ne bih ni doshao na forum,ne bih krenuo da slusham three days grace(za three days grace sam saznao zbog jednog naruto amv-a),ne bih krenuo da gledam druge anime(bleach,death note,fma etc.),.........:eek:

Pa i ne bi mnogo propustio....btw:Three days grace..je sasvim prosecan bend....nisu losi...al nista spec....

hah,i agree XD
ja bi ostala idiot koji slusa tokio hotel i pise `sx` i ne bi znala nikog extra kao sto sad znam xD ne bi cula za druge anime...
mada,ovo mozda vise dugujem ultri,na kojoj sam pocela da gledam *facepalm*
inace,u vezi ovog chappyja,sakura je takva kucka da je too =_= kad bi sasuke imao bar malo mozga pa da je zakolje :aha:

da,ali sasuke je dovoljno video,jer ostatak je ostatak shishi rendana njegov......:P

Mislila sam da ces mozda zaboraviti... :andjeo:

Boldovano:
I ja isto. :mrgreen:

Ostatak:
Gledala sa ja i pre Naruta, ali od njega mnogo vise.:mrgreen:

Zna li neko kad ce da pocne tabanje izmedju naruta i ovog akatsukia?

Hocu da vidim 9-orepu.........

DoubleFacePalm.jpg

Back