Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na neki nacin i jeste jer je Onoki prokomentarisao nesto tipa "izgleda da joj ne ide, hocemo da se ukljucimo?"
I preuzeo Sasketa na sebe dok se ona za to vreme oslobodila od Zetsua.
Svo troje gotivim iz Iwagakure, bas su mi simpaticni. :)

Samo me zanima sta ona devojka, Kurotsuchi, moze. xD

Bogme moze. :D

"Kurotsuchi has shown the ability to erect a protective rock dome, similiar to Yamato's Wood Release: Wood Locking Wall, which she either created out of thin air, or with the stone floor. The dome was powerful enough to endure several tones of rock falling on it when the ceiling collapsed."

A i zato sto se preziva isto kao i Mayuri ili zove (totalno ne znam sta je ime a sta prezime) zato te zanima. :P
Btw. proveri repku, ali pazi!

Alane? I hate you.
Ali da, onda sam pogodila. Btw, i ja mislim da su ona i Dei-kun u srodstvu.

A Mayuri kojeg Tatulica pominje je onaj sto lici na klovna i sto je hteo da eksperimentise na Orihime, ne? Bleach i ja nismo u posebno prijateljskiim odnosima, ali mislim da je to taj... T__T

...Ovaj... Sta?

Kurotsuchi je ona iz Tsuchikageove pratnje, je l' tako? A to je ista ona za koju sumnjamo da je Deidarina sestra, i za koju smo, kad se pojavila, sumnjali da je musko?

150px-Kurotsuchi.PNG

Pa bila sam u pravu, evo ova. :confused:

@Alan
Ma ne. Njega je Tatulica pomenuo, pa samo da proverim da li znam ko je to. xD

@Tatulica
...Umukni. Nazalost, previse sam lenja da guglam svaki put kad mi nesto nije jasno.

Poslednja izmena:
Nznm zasto tako omalozavate Raikagea, ja bas mislim da je on mozda najjaci tj. da ima ruke skoro sigurn mislim da je najjaci...
Moja lista:
1) Raikege/Mizukage
2) Mizukage/Raikege
3) Tsuchikage
4) Danzo
5) Gaara

Gotivni su mi E i Zenska i naravno najvise mi je gotivan Gaara :)

Najjaci? On jedino moze da trci okolo i eventualno skace. Sta to moze protiv:
1. Genjutsua ( Danzou )
2. Neogranicenih kolicina peska ( Kazekage )
3. Levitacije i sabijanja do velicine molekula ( Onoki )
4. Isparavanja koze ( Mei )

On je najslabiji.

Raikage protiv genjutsua, mislim ali nisam siguran da je neko od njegovih pomocnika rekao da genjutsu ne moze da deluje protiv njega zbog njegovog lighting shild-a, ili tako nesto
Raikage vs. Gaara, pa sasuke ga je pobedio iako je ovaj imao veliku ili neogranicenu kolicinu peska...
Glupo je reci samo na osnuvu nekih cinjenica da je on najslabiji, mozda je slabiji od Tsuchija, i Mizukage, ali sumnja da je slabiji od Gaare I Danzoa!!

taman sam krenuo da napishem da je chapter iyashao na onemanga.....
utisci o chapteru?
pa flashback je bio kolko tolko zanimljiv...bar meni......mada sto se tice ostalog,kao da nije ni bilo tog ostalog :mrgreen:

Back