Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
s065.gif

Bilo je i za ocekivati da ce Saske pobediti, svidja mi se kako ga Madara kontrolise samo se pitam kada ce se mali okrenuti protiv njega.
Karin nikad nisam ni gotivio tako da mi je svejedno, sama je kriva kada je glupa.

Sta je uradio? Ubio je coveka koji ima vise zivota nego prosecna macka. I koji je Hokage. Mada to i nije bitno, kad se setimo kako je dosao do te titule. U svakom slucaju. Ubio je coveka koji ima vise zivota nego prosecna macka. Iako ga je ovaj kasapio u medjuvremenu. I pokazao se pametnijim nego sto deluje. Mislim, nije da sam ga smatrala za debila, ali cinjenica je da on ide glavom kroz zid kad god je u mogucnosti.
Mrzim ga zbog Karin. Karin je bitch, ali toliko mu je pomagala, i on joj sada ovako vraca. Nisam ga volela ni ranije, ali sad ga bas ne volim.
Ali... Sto Madara rece, just a little bit...

Ah...jos jedan capter jos jedno veliko BLAH.....pored svega sto je danzo u sebi imao i prvog hokagea i sebe i onih trilion ociju...Gay ***** je morao da pobedi naravno to se znalo al je ogavno...msm jeste on je sad njega zajeb.o mrs bre u pick.u materinu.....
danza sam zgotivio i moro je da umre..jeb.o ga konj...
Boze daj da je kobila umrla..da to nije bio neki Gay-ev trik....

zaboravih juce da vam ispricam nesto

doso neki klinac juce kod mene(naravno nije dosao kod mene nego je njegova keva dosla kod moje pa povela i njega)
inache,on je zaludjen za mitologije i to sve.....i on ti vidi u nekom budzaku neku moju knjigu sa mitovima,sto sam dobio valjda kad sam imao 6 godina..... i tu ima svakakvih mitova,od asteckih i australijskih, japanskih i kineskih,grckih i rimskih,pa sve do mitova americkih indijanaca....i on to cita sinoc,i ja slucajno bacima pogled na mit koje je citao,kad ime "izanagi i izanami"
ja reko u *** izanagi i uzmem da procitam.....ukratko,na kraju izanagi postane bog zivota,i stvori Amaterasu,boginju sunca(:eek:),Cukijomi,boginju meseca(:eek:) i Susano,boginju grmljavine(:eek:)

sad ja vas pitam WTF?

Back