Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad tako kazes zvuci glupo...ali svaki anime mozes da svedes na to da ispadne glup....

ko sto rekoh svaki anime koji sam do sad gledao mogao bih da svedem na takvu glupost da to niko nikad ne bi pogledao....

Samo što ja ni nisam ''tako'' govorio ili ''svodio'' na bilo šta, nego baš prepričao onako kako i jeste.

To ako ljudima zvuči glupo znači da verovatno i jeste glupo, samo što do sad nisu provalili.

Poslednja izmena:
najaci clan akatskija posle uchiche madare se pegla sa raikageovim burazerom,killer bee-em,koji u sebi ima sealovan eight tailed beast,kisame ga razbija i samo sto ga nije ubio,kisameov mach,samehada prelazi na bee-evu stranu,i sad se sprema final clash.....
reci da nije zanimiljivo

Haha, samo što si zaboravio da pomeneš da je Kisame humanoidna ajkula, dok je Raikageov burazer crnac koji - zamisli molim te - repuje. Nimalo stereotipski, a? Kao i da da je osmorepa zver volovski oktopod.

...kisame ga razbija i samo sto ga nije ubio,kisameov mach,samehada prelazi na bee-evu stranu

A ovaj deo je isti kao ono što sam ja rekao, i ne zvuči ništa manje glupo. Mač koji ima svoju svest, i onda se u najbitnijem trenutku zaljubi u protivnika, i pređe na njegovu stranu? Uau, koji zaplet. Za Nobela.

E da, i hvala što si me podsetio - lik se zove Killer Bee. Jedno od glupljih imena koje sam čuo u poslednje vreme.

reci da nije zanimiljivo

Pa ono, kad prećutiš sve debilne detalje, verovatno i Kursadžije mogu zvučati zanimljivo. To ti se zove prodavanje muda za bubrege.

Back