Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Voleo bi da Naruta pregazi kamion... To bi bilo neocekivano...
A cudi me imaju klima uredjaje(video sam u jednoj epizodi kao onaj deo klima uredjaja shto se nalazi na zgradi) a nemaju tv automobile i tako to...

Humanoidna ajkula se pomoću samosvesnog mača bori protiv volovskog oktopoda koji repuje. Humanoidna ajkula se onda spoji sa svojim samosvesnim mačem, i naizgled pobedi volovskog oktopoda koji repuje, da bi onda u odlučujućem momentu samosvesni mač odlučio da promeni stranu jer mu se više sviđaju pipci volovskog oktopoda koji repuje nego peraja humanoidne ajkule.

Ovo k'o kad se neko naduva sa ortacima pa krene da lupa gluposti.

I ne baš. Postoji dosta animea, ili delova animea, koji su mi bezvezni iz ovog ili onog razloga, ali ovo je redak slučaj da nešto deluje zaista retardirano. Baš k'o da se Kišimoto naduvao i snimao mobilnim sve gluposti koje je izlupetao.

Samo zamisli sebe kako nekome ko ne zna ništa o ova dva lika pokušavaš da prepričaš ovu tuču.

Dobro pitanje... Ko zna mozda su mrtvi, tesko povredjeni ili zarobljeni... sumnjam da bi ih kageovi olako pustili... jugo je bio jedva ziv, suigetsu povredjen i zarobljen a karin je slaba, tako da su ispusili svi :)

kad tako kazes zvuci glupo...ali svaki anime mozes da svedes na to da ispadne glup....
Mozes, ali ne ovoliko glupo.Slazem se da Naruto postaje sve gluplji.
Ne zaboravi glavni deo price:
Stogodisnji nindza koji kontrolise vreme i prostor zeli da prebaci svoj saringan na mesec i to ce uspeti pomocu desetorepog cudovista (Isidora Bjelica) koje ima moc da sve ljude ubaci u trans(Isidora Bjelica, bez brushaltera).On ce to uspeti tako sto ce terati svog cukun cukun unuka(?) da ga svi prebiju kao diverziju, zanemarujuci cinjenicu da on kontrolise vreme i prostor.Oni pokusavaju da ga zaustave oktopodom koji repuje i malim plavim decakom kojem svi odjednom izjavljuju ljubav (sledeci je njegov shounen-ai drugar, Sasgej) i na kraju nekako uspeju i mali plavi se smuva sa devojcicom koja gleda kroz zidove dok njegov shounen ai drugar i njegova rozokosa drugarica koja je iz nepoznatih razloga nindza odu u p... :eek:

Back