Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
And so says Wikipedia:
Anime (アニメ?, an abbreviated pronunciation in Japanese of "animation", pronounced [anime] (Speaker Icon.svg listen) in Japanese, but typically Anime-en-US-pronunciation.ogg /ˈænəˌmeɪ/ (help·info) or /ˈænəˌmə/ in English) is animation originating in Japan. The world outside Japan regards anime as "Japanese animation".[1] Anime originated about 1917.[2]
abbreviated pronunciation in Japanese of "animation",
Znaci ne neke super slozenice i przenice, vec izgovor od Japanske reci Animation.
Kao sto je u Death Note, KIRA ustvari izgovor od reci KILLER.
Na gradskom groblju u Beogradu.

Nije poenta u logici, poenta je u ispravnosti.
@Madara
Ono za groblje je upuceno meni, posto sam ga pitala gde iskopava sve one gluposti, ali sam obrisala poruku zato sto ste u medjuvremenu nakuckali jos milion.
I pogledaj ih. Ako je samo rasprava, bas je... zestoka.
Ja mislim da sam ja stavio onu sa saobracajnom nesrecom i ispod "FAIL: How did you manage to do that".
Ah, dobro, onda sledece nedelje dve.![]()

U latinskom, Alane...
Ne postoje imenice koje se zavrsavaju na -E.
Latinski ima pet deklinacija. Imenice prve deklinacije se zavrsavaju na -A u nominativu jednine. To su imenice iskljucivo zenskog roda. Imenice druge deklinacije se zavrsavaju na -US ili -ER za muski ili -UM za srednji rod. Imenice u zenskom rodu u drugoj deklinaciji ne postoje. Imenice trece deklinacije se zavrsavaju na suglasnik, i mogu biti sva tri roda. Imenice cetvrte deklinacije se zavrsavaju na -US za muski i zenski ili -U za srednji rod. Imenice pete deklinacije se zavrsavaju na -ES u svim rodovima, i postoje samo dve imenice sa potpunom promenom, a to su res, rei i dies, diei.
Pa ti ubaci ANIME tu negde.

Posto nema vajde da razvrzavate te svoje kvazi teorije, evo jedan bukvalan primer.
Japanska rec ANIME, Japanska rec KARATE.
Ne govorimo KARATA, zar ne?

na ovo alanovo *****...ne mroam da odg...
sto se tice ovoga...zar nije logicnije da mi to zovemo anima...jer je to od animAtion..usput vrlo lako se moze povezati i kao ovo sto sam ja rekao...usput alan je dobio odg na svoje ****** sa japanskom gramatikom...

![]()
![]()
Ali stvarno, na sta lici...
Ajmo sad jos jednu nedelju...
![]()
Dobar chapter videli smo dosta kisame vs. kilerbee fighta na trenutak je izgledalo da će kisame dobiti batina but not anymore.