gost 147002
Poznat
- Poruka
- 7.103
nemoj ni da ga cekas,bice zesce sranje
bee i kisame imaju celu 1 stranu posvecenu njima....
Hvala za spoiler
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj ni da ga cekas,bice zesce sranje
bee i kisame imaju celu 1 stranu posvecenu njima....
Ja baš pre neki dan radio sa jednim likom na poslu i celo vreme smo pričalio o anime-u i manga-ma obećao sam mu da ću da mu narežem devil may cry anime a on će videti da mi nabavi shipudenBlago vama... Ja ako kazem ljudima da gledam anime misle da mi neshto fali...![]()
Ja baš pre neki dan radio sa jednim likom na poslu i celo vreme smo pričalio o anime-u i manga-ma obećao sam mu da ću da mu narežem devil may cry anime a on će videti da mi nabavi shipuden![]()

@alan,gossai,angie
jeli,jel neko od vasih prijatelja prati mangu i anime?
Ne... Jedan je gledao Dragon Ball... Bogu hvala sto vise ne gleda...![]()

Još kad mi je pričao kad je neznajući gledao anime sa crossdressing-omTo je pravo prijateljstvo![]()

Još kad mi je pričao kad je neznajući gledao anime sa crossdressing-om![]()

'Ocu da vidim sta ce da se desi!I hocu da vidim ovog momenta!
![]()
Al' stvarno je glupa.![]()
5 strana su potroshili na to kako mu ona izjavljuje ljubav Ne lupetaj.![]()

Sad sam pročitala chapter, znači...Ja kad sam videla da mu je rekla "i love you" crap, bila sam ono WTF!!! Dx Pošto ne volim NaruSaku >_>... Ali kad sam završila sa čitanjem izgledalo mi je tako neiskreno, kao da je...Namerno to uradila, onaj flashback je tome doprineo... Ali brate, ako će da laže, nek laže kako treba! xD I još je uz to ispala kučka kad je onako napljuvala Sasukea a ne tako davno je plakala zbog njega ko kišna godina I can't believe the bears attacking first.
Ovo je bilo dobro, a jos bolja stvar jeste da se Tsuchi sibao sa Madarom.
Kralj.![]()
Ma kad bude fajt sa Madarom sigurno ce biti fleshbackovi....

Koliko znam ta dvojca nemaju zajedničku prošlost![]()