Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sad jednog navlacim,natero sam ga da gleda death note,i jako je zadovoljan,posle deth note-a preporucicu mu bleach.....jednog drugog vrbujem na bleach,posto taj moj ortak voli krv(reko sam da gleda elfen lied ali nije hteo).

lol.....za mene vec misle lmao
upisan sam u napomenu dan pred exqrziju
dodje nam razredna na muziicko i ova dodje i kaze joj(nastanvnica muzickog mojoj razredni):aj idem ja kuci,ne mogu vise sa njima nemoguci su danas(kao i obicno)
a ja kazem DOVIDJENJA,i mahnem joj
onako iz zadnje klupe
i razredna vikne!!!!!!
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
de je olovka jasenka(nastavnica muzickog)
ides ti u napomenu,pozdravi roditelje,
oni mi rekli pozdravi i ti nju :rofl:
i ja joj posaljem mail dans posle skole
i moji roditelji pozdravljaju vas :lol:

Blago vama... Ja ako kazem ljudima da gledam anime misle da mi neshto fali... :roll:

E, meni sestra kad krene da ispira mozak sa tim:roll:, jednom me je skoro ubedila, bila sam tako izdeprimirana neko vreme:sad2: sad sam naučila da je ignorišem:neutral:...Bar mislim-_-

Ljudi, a da premestimo ovo u kafanu, da DJM ne preuzme neke strože mere, bilo bi bezveze da se i ovo izbriše :mrgreen:

Poslednja izmena:
lol.....za mene vec misle lmao
upisan sam u napomenu dan pred exqrziju
dodje nam razredna na muziicko i ova dodje i kaze joj(nastanvnica muzickog mojoj razredni):aj idem ja kuci,ne mogu vise sa njima nemoguci su danas(kao i obicno)
a ja kazem DOVIDJENJA,i mahnem joj
onako iz zadnje klupe
i razredna vikne!!!!!!
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
de je olovka jasenka(nastavnica muzickog)
ides ti u napomenu,pozdravi roditelje,
oni mi rekli pozdravi i ti nju :rofl:
i ja joj posaljem mail dans posle skole
i moji roditelji pozdravljaju vas :lol:
Mora da ce se obradovati kad to vidi :rotf:
E, meni sestra kad krene da ispira mozak sa tim:roll:, jednom me je skoro ubedila, bila sam tako izdeprimirana neko vreme:sad2: sad sam naučila da je ignorišem:neutral:...Bar mislim-_-
Meni je jedanput drugarica rekla da nisam normalan ocitao sam joj bukvicu o njenim narodnjacima i zamalo shto nije pocela da place :dash:

Ljudi, a da premestimo ovo u kafanu, da DJM ne preuzme neke strože mere, bilo bi bezveze da se i ovo izbriše :mrgreen:

ne dobro je i ovde,jer smo ja i glady pricali o tome dal neko gleda anime(i tu sam pomenuo da 1 moj drug gleda naruta) tako da ov nije spam..

ma svejedno razredna mi je luda
posalji mi razredna mail prosle nedelje:
sedi deda cita novine i okrene stranu sa cituljama
prolazi klinaci kaze:
sta je deda?opet facebook?

:rofl:
kakva ludaca :D
ima fejs
a ima 50-60 godina
ima decu od oko 25-30 godina...

A sta te bole uvo onda. Opusti se dok si u osnovnoj.
U Srednjoj kad se zameris razrednoj, nek ti je bog u pomoci.

xDDD....

predpostavljam da je dobro što nisam završila u hemijskoj ili tako nekoj školi, imam osećaj da ne bi baš najbolje prošla, kao ni u osnovnoj....:roll:.ovamo je opuštenije.:
Najjače mi je bilo kad smo prof prakse i ja malo prokomentarisali Bleach. :D

Poslednja izmena:
lol,meni razredna predaje fizicko
imam 5 i 1
5 za trcanje na 30m
a 1 za zakucavanje(uvatio se lepu za mrezicu,uradio zgib i uvatio se za obruc),ja mislio ona ne gleda kad odjednom:JEDINICA!
:rotf:

Back