Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tres magnifique!
Crko sam hodajuci, ali se isplatilo. Pogledah Artbook Naruto, Code Geass Heroines, Tengen Toppa Gurenn Lagan, Gundam, Rocket Boy ( cini mi se da je to ime ), Kuroshitsuji i jos jednog Animea koji neam pojma koji je.
Sto se mangi tice, prodaju se Basilisk, xxxHolic, Mahou Sensei Negima, Sword of the Immortal, neke dve Shoujo Mangice.
Kupih Basilisk. :3
Upoznao se sa Japancem, dobio letak za stipendiju. I jos brdo knjiga sam pregledao tamo.
Pune dve police Mange na Japanskom, nazalost, meni samo Gintama poznata. Sve je to proletelo kroz moje ruke.![]()
Na Sajmu knjiga, ofc.
Basilisk je dosao 890 dinara, btw.
I da, diskutovao sam o Animeu sa nekom devojkom i tako.. Ma, heaven on Earth.![]()
!! Ma ja u Darkwoodu kupujem Blade of the Immortal 450 din, prevedeno na hrvatski
Naravno, obisao sam sve tri hale koje su bile pune. Ali najvise se sam se zadrzao na standu Japana. Kupio sam knjige "Mladi Samuraj, Put Ratnika", "Poslednja konkubina" i "Svakodnevni zivot u Japanu u doba Samuraja".![]()
Oh, da, posetio sam i Kineski stand, i napisase mi moje ime na njivom simbolistickom jeziku.![]()
Very cool.
Ja sam u depresiji.
@ Gosaii:
Da, ima taj Blade i na Sajmu, 450 je.
Medjutim, Basilisk je engleski.![]()
Au...moram nekako da se izvučem iz škole sutra! Mada vrtim psihologa oko malog prsta ne bi trebalo da bude problemapuca mi *****.....
@alan,gossai,angie
jeli,jel neko od vasih prijatelja prati mangu i anime?
kod mene samo jedan cita mange i gleda anime,ali i on retko,a jedan drugi gleda naruto anime....nemam nikog da se lepo ispricam......