Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oi zdravo ljudi! Nova sam ovde,nadam se da ćemo se dobro slagati;), nego izašao je novi chapter!!
kage meeting je izgleda počeo, a Sai se sprema da kaže Sakuri Narutova osećanja::eek: .... E da mi je znati šta će ispasti od toga:think:

Poslednja izmena:
Oi zdravo ljudi! Nova sam ovde,nadam se da ćemo se dobro slagati;), nego izašao je novi chapter!!
kage meeting je izgleda počeo, a Sai se sprema da kaže Sakuri Narutova osećanja::eek: .... E da mi je znati šta će ispasti od toga:think:

Gaara je najbolji Kage ubedljivo.. XD
Um.. Ne verujem da ce Sai ista reci.. Pre ce biti da on razmislja, tj. koleba se da li da izda Naruta Danzou ili da ostane veran drugu..

Gaara je najbolji Kage ubedljivo.. XD
Um.. Ne verujem da ce Sai ista reci.. Pre ce biti da on razmislja, tj. koleba se da li da izda Naruta Danzou ili da ostane veran drugu..

Pa naravno da je Gaara najbolji kage!! Jok onaj dedica što ne može da nosi jedva veću težinu od sopstvene, ako se on bude pretvorio u supermena koji diže brda i planine kad Sasuke upadne na sastanak,prestajem da čitam!!!!

Ima da postane Super Saiyan i pljune ove ostale.. Ma bezi bre, to ruzno, matoro.. Nervira me u Naruto- u sto vecina jakih Ninji neke dede i babe.. Uzmite Sarutobi- ja.. Ma daj, meni isao na ...c.. i Chiyo isto..

Hocu sveze meso, ne dedovinu i babovinu.. >.<

Btw, da ne zaboravim...

MIZUKAGE! HAWT!

Ima da postane Super Saiyan i pljune ove ostale.. Ma bezi bre, to ruzno, matoro.. Nervira me u Naruto- u sto vecina jakih Ninji neke dede i babe.. Uzmite Sarutobi- ja.. Ma daj, meni isao na ...c.. i Chiyo isto..

Hocu sveze meso, ne dedovinu i babovinu.. >.<

Btw, da ne zaboravim...

MIZUKAGE! HAWT!

Fala bogu pa su ti pocrkali..Išli su mi na živce sačuvaj bože.

MIZUKAGE!!!:) Ona mi je bar zanimljiva, zanima me šta ona može.

ljudi ili vi niste videli lepu zenu ili ste gay ili neshto trece,de mizukage lepa ima velike sise jeste al osim toga....

nemojte da shvatite pogreshno,daleko bilo da je ruzna,al bre nije toliko lepa,tsunade bila baba pa bila lepsha

nego palo mi na pamet shta akoje i ova neka baba,mozda i mizukage ima preko 50 godina,de cete da hebete babu XD

E, ako je i ova neka babuskera, onda je Kishi puko' ko zvečka! Sve neki fosili bre! Nek oladi malo sa njima, pa mladji bi trebalo biti malo više u priči, koliko znam Naruto nije deda (nadam se)!!!!:eek:

Mene bash zanima koliko je garra uznapredovao, poshto je bio slab za kage level (izgubio od deidare), mada sad garantujem da je mnogo uz napredovao, isto tako kankuro i temari... Al mi nije jasan ovaj sasuke, hoce da ubije danzoa i cim skoci na njega odmah ce uleteti raikage i polomice ga i onda ce i ostali uletiti nastaje haos i izbija fourth great shinobi war ... hahaha ovo poslednje je bila mala shala, ali nerazumem shta uopshte sasuke tamo trazi...:dontunderstand:

Dobro pitanje... Zar nije njegov cilj bio da ubije samo elderse... a sećam se da je jednom kasnije rekao da hoće da uništi celu Konohu, da im dočara svoj teški "bol" (ili sam samo umislila...moguće) a i da je tačno ovo što sam rekla, što onda nije krenuo na konohu kad Hokage nije tu i Naruto juri onog raikagea da mu cmizdri da poštedi Sasukea... Ili mu je Madara nečim napunio glavu (što nije još prikazano)pa je odlučio da juri Danzoa.:think:.......:confused: sad sam zbunjena!! Blago meni!!

Dobro pitanje... Zar nije njegov cilj bio da ubije samo elderse... a sećam se da je jednom kasnije rekao da hoće da uništi celu Konohu, da im dočara svoj teški "bol" (ili sam samo umislila...moguće) a i da je tačno ovo što sam rekla, što onda nije krenuo na konohu kad Hokage nije tu i Naruto juri onog raikagea da mu cmizdri da poštedi Sasukea... Ili mu je Madara nečim napunio glavu (što nije još prikazano)pa je odlučio da juri Danzoa.:think:.......:confused: sad sam zbunjena!! Blago meni!!

Da rekao je da želi da uništi Konohu,ali kada je od Madare čuo da je Pain uništio Konohu predomislio se i odlučio da će napasti Danzoa.

Ma Sasuke je fag obicni.. Sad ce da napravi Shinobi rat i onda ce 150 chaptera da bude "Jao izneverio sam uspomenu na brata" i njegove Emo reakcije.. Ide mi na ***** vise, izvinite na izrazu..

Gaara nije bio slab, vec je izabrao da spasi selo, umesto da napada svom snagom.. Nije mogao odrzavati onaj stit oko celog sela i napadati sa Full force nikako..

Ma Sasuke je fag obicni.. Sad ce da napravi Shinobi rat i onda ce 150 chaptera da bude "Jao izneverio sam uspomenu na brata" i njegove Emo reakcije.. Ide mi na ***** vise, izvinite na izrazu..

Gaara nije bio slab, vec je izabrao da spasi selo, umesto da napada svom snagom.. Nije mogao odrzavati onaj stit oko celog sela i napadati sa Full force nikako..

I meni ide na zivce (Sasuke). Ali Kisimoto ga voli...

Sto jednostavno ne napravi Mangu "Sasuke" gde ce doticni ici polugol 120 chaptera, i zavrsi svoju opsesiju.. Mi hocemo radnju, ne "Poor me, Orochimaru fucked me and Itachi killed my Mommy"...

...I zavrsice se tragicno, posto ce na kraju da skonta da je poslednji jebeni Uchiha, i da ce njegov cenjeni mali klan da ode u... ako ne napravi koju bebu, a nece moci (posto je, je l' tako, ped... ahem, gej) i onda ce da skoci sa neke litice i ubije se.

Back