Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tsuchikage je najbolji. :D

Tsuchikage.jpg

OMG OMG OMG OMG OMG OMG
I SAD MI RECI DA JE OVAJ BAJA ZASLUZIO DA BUDE KAGE?

jel moze neko da mi preporuci od kojeg chapera da pocnem da citam mangu.. gledala sam sve epizode animea, i jos uvek gledam ..al bi htela i da citam mangu samo ne od pocetka jer cu vec neke stvari da znam iz animea.. pa ako mozete da mi kazete da li mi je potrebno da citam od pocetka zbog nekih stvari ili od nekog broja...

Imaš poruku na profilu.

OMG OMG OMG OMG OMG OMG
I SAD MI RECI DA JE OVAJ BAJA ZASLUZIO DA BUDE KAGE?

Ne sudi po izgledu.
Dedica je najbolji. :p

Smoky:
ok ja imam smisla za humor a ti si idiot kao sto sam vec rekao

Decko, ti si patetican.. Ako znas sta ta rec znaci.. To sto ti "provaljujes" nije humor.. To nije smesno.. To je bolesno..
Neko ti odgovori, kao sto je Messenger i Madara, samo da bi ti od sebe kasnije napravio jos vecu budalu.. Ja ne volim da se petljam u te... gluposti... Tako da ne odgovaram na tvoje ''sale''..

Zar ti ne vidis da si ismevan od celog foruma? Sam "Private status".. koji si stavio pravi te jos vecom budalom... Decko, ja te iskreno zalim, kao i vecina foruma.. Ostatak koji te ne zali, podsmeva ti se...
Idi, uci ( ne mislim na istoriju i biologiju ), citaj knjige.. Edukuj se.. Pa kad budes mogao da sastavis dve recenice a da ne ujebes nesto, javi..
Anime je ipak umtnost, a da bi pricao, diskutovao i sudelovao u diskusiji moras imati predznanje iz opste kulture pre svega.. Naravno, nisam uzeo u obzir da ne poznajes maternji jezik.. To je prestalo previse.. Uobicajeno..

@ Tema:
Ja mislim da je onaj od Kiler Bee- a najjaci.. Mada, ni Mizu chick nije za baciti.. <3 xD

Zanimljiv čepter.

Mizukage ispade žensko, nakon čega, prostom logikom, dolazimo da zaključka da je Madara zapravo žensko. Što bi objasnilo odakle njemu :pms:.

Što se tiče Cučikagea, očekujem dve mogućnosti:

Ili da Cučikage ispadne abnormalno jak, pa da se svi ovde useru u gaće kad vide njegove sposobnosti.

Ili da u skladu sa onim kako je predstavljen krene da gubi neku bitku, pa ga Naruto spase, nakon čega postaju pajtosi na prs' u dupe.

Zanimljiv čepter.

Mizukage ispade žensko, nakon čega, prostom logikom, dolazimo da zaključka da je Madara zapravo žensko. Što bi objasnilo odakle njemu :pms:.

Što se tiče Cučikagea, očekujem dve mogućnosti:

Ili da Cučikage ispadne abnormalno jak, pa da se svi ovde useru u gaće kad vide njegove sposobnosti.

Ili da u skladu sa onim kako je predstavljen krene da gubi neku bitku, pa ga Naruto spase, nakon čega postaju pajtosi na prs' u dupe.

ne shvatam zbog cega je madara to zensko pa nek mi neko pojasni
a i otkud naruto na kage meetingu?
"bitka' izmedju kagea i sasukea (ako je bude uopste bilo) ce biti na meetingu a naruto koliko ja znam nece ici na meeting.......

Joj ubijte me ali meni je Naruto (početna priča) originbal DB.

Dečak koji se pretvara u džinovsku životinju (Goku u majmuna, Naruto u lisicu). On je mali i obožava da jede. Priglup je. U toku serije on poraste i bude veliki(logično :D). Ima drugaricu sa kojom se baš i ne slaže ali se vole(kao Goku i Bulma) . Početna postava je 2 momka + devojka + učitelj(kao i u DB) . Serijal se zasniva na tučama koje dosta liče na one u DB.

Možete reći da sam paranoičan, ali mislim da je crtač namerno napravio Naruta plavokosog (suprotno od Gokua), a Sakuru "rozokosu" (suprotno od Bulme).

Ali ipak ja obožavam i Naruta i Dragonball...:D

Debil..
Mislio sam kojim imenom..

Nikola i Safeta?

O_o Moja baba se zove Safeta xD

Nego... Koji chapter mange je zadnji izasao? (nije da sam citala mangu,nego onako pitam..tek da znam)

Nimil:

Dečak koji se pretvara u džinovsku životinju (Goku u majmuna, Naruto u lisicu). On je mali i obožava da jede. Priglup je. U toku serije on poraste i bude veliki(logično ). Ima drugaricu sa kojom se baš i ne slaže ali se vole(kao Goku i Bulma) . Početna postava je 2 momka + devojka + učitelj(kao i u DB) . Serijal se zasniva na tučama koje dosta liče na one u DB.

Možete reći da sam paranoičan, ali mislim da je crtač namerno napravio Naruta plavokosog (suprotno od Gokua), a Sakuru "rozokosu" (suprotno od Bulme).

Ali ipak ja obožavam i Naruta i Dragonball...

O_o Pa nzm... Ja nisam gledala DB... Ali mnoge shonen anime su manje-vise slicne.

Poslednja izmena:

Dečak koji se pretvara u džinovsku životinju (Goku u majmuna, Naruto u lisicu). On je mali i obožava da jede. Priglup je. U toku serije on poraste i bude veliki(logično :D). Ima drugaricu sa kojom se baš i ne slaže ali se vole(kao Goku i Bulma) . Početna postava je 2 momka + devojka + učitelj(kao i u DB) . Serijal se zasniva na tučama koje dosta liče na one u DB.

Ali ipak ja obožavam i Naruta i Dragonball...:D

brate za ovo reputacija

DBZ_Naruto__The_Monster_Inside-1.jpg

a na cemu to treba da se zasniva jedan anime nego na peglanju?
pa bas i ne lice toliko
u DB postoje oni klikeri za ozivljavanje a u narutu takvih stvari nema
naruto voli da jede samo knedle a i nije takva izelica kao Goku
ali ima slicnosti
npr Kornjacin vrac (nznm mu ime ovako sam ga zapamtio sa pinka pre 8 ili 9 godina xD )
je isti kao i Pervy Sage tj Jiraiya xD

Poslednja izmena:
a na cemu to treba da se zasniva jedan anime nego na peglanju?
pa bas i ne lice toliko
u DB postoje oni klikeri za ozivljavanje a u narutu takvih stvari nema
naruto voli da jede samo knedle a i nije takva izelica kao Goku
ali ima slicnosti
npr Kornjacin vrac (nznm mu ime ovako sam ga zapamtio sa pinka pre 8 ili 9 godina xD )
je isti kao i Pervy Sage tj Jiraiya xD

Pa anime(većina) se zasnivaju na tuči. Jeste. Ali postoje različite motvi. Osnovni motiv Naruta( bar ono što sam ja gledao) jeste da postane najjači tj. Hokage. Nije li to isto kao i sa Gokuom ? I on valjda želi da je najjači.

Kada se pomesa DB i BK,
zatim se zacini sa japanskom i kineskom mitologijom,
servira se u imaginarnom svetu maca i magije, pardon kunai-a i jitsu-a,
dobija se delikates zvani NARUTO. PRIJATNO! :zjede:

Ja sam gledao tri epizode.. Ne, to ti je srednji vek, decko sa velikim macem ide i hoce da se osveti nekom.. *Koliko sam ja shvatio iz tri epizode*..
Po meni, Anime je ultraoverrated, a to ne zasluzuje.. Smorio sam se zesce! Prva epizoda je bila dobra, i onda ove druge dve ubile od dosade..
Jedino me School Rumble toliko razocarao u mom zivotu.. >.>

Back