Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jer citao neke ove zadnje chaptere? Razmisljam dali da citam ili da sacekam jos koji chapter s'obzirom kakvi su bili ovi zadnji,nisam nesto posebno zadovoljan :(

Poslednja izmena:
ovaj danashnji capter mi je interesantan bio, nije bilo akcije ali se zahuktava... samo ovaj sasuke nije normalan kako misli da se bori protiv 5 kagea to mi nije jasno???

Današnji chapter je bio kul videli smo nešto od zetsua i napokon Gaaru,baš me zanima šta Sasuke želi da proba sa amaterasuom da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan?

uuu od kad nisam bi ovde:mrgreen:sta cu kad me mrzi da citam mangu:(well sad pitanje:koliko je epozodashipudena do sad napravljeno?koliko je do sad chaptera mange napravljeno,1 chapter mange=x epizoda animea zamenite x ili ako vam je lakse 1 epizoda animea=y chaptera mange zamenite y

hvala unapred

Današnji chapter je bio kul videli smo nešto od zetsua i napokon Gaaru,baš me zanima šta Sasuke želi da proba sa amaterasuom da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan?

citajte malo pazljivije neko iz sauce-gay bande je pitao da li mogu da veruju zetsuu a sauce-gay je onda rekao da ako zetsu nesto proba da ce iskoristiti AMATERASU
uuu od kad nisam bi ovdesta cu kad me mrzi da citam manguwell sad pitanje:koliko je epozodashipudena do sad napravljeno?koliko je do sad chaptera mange napravljeno,1 chapter mange=x epizoda animea zamenite x ili ako vam je lakse 1 epizoda animea=y chaptera mange zamenite y

hvala unapred
ja mislim da su 2 chaptera kao jedna epizoda animea
Ma moze da radi sta oce.. Nema decko sanse protiv 5 Kage- a.. Moze i da dubi na glavi tamo
a moze i da iskoristi svoj mangekyou xD

Poslednja izmena:
Amaterasu jeste deo Mangekyo Sharingana.. Sasu ima MS vec duze vreme.. Mene zanima sta sad Gaara ume..

A Sasu i the Gay gang ce biti usmrceni od Kage- a..
Znam da Sasuke ima već Mangekyou Sharingan tačnije ima Itachijev ali on još nije aktivirao svoj Mangekyou Sharingan da bi dobio Eternal Mangekyou Sharingan i na to sam mislio kada sam rekao "da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan? "

citajte malo pazljivije neko iz sauce-gay bande je pitao da li mogu da veruju zetsuu a sauce-gay je onda rekao da ako zetsu nesto proba da ce iskoristiti AMATERASU
Bez uvreda ali mislimda ti trebaš pažljivije da poročitaš pogledaj ovde Sasuke kaže"If he tries anything funny,I'll use amaterasu on.There's something I've been wanting to test anyway"
Što znači da želi da proba nešto novo sa amaterasuom:D

Znam da Sasuke ima već Mangekyou Sharingan tačnije ima Itachijev ali on još nije aktivirao svoj Mangekyou Sharingan da bi dobio Eternal Mangekyou Sharingan i na to sam mislio kada sam rekao "da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan? "

Bez uvreda ali mislimda ti trebaš pažljivije da poročitaš pogledaj ovde Sasuke kaže"If he tries anything funny,I'll use amaterasu on.There's something I've been wanting to test anyway"
Što znači da želi da proba nešto novo sa amaterasuom:D

ko kaze da je to amaterasu?
ako kaze da nesto zeli da testira to znaci da to jos nije koristio a amaterasu je vec koristio protiv 8 tails......

DA SASKE UBIJE OROKIMARUA KAD ON HOCE DA MU UZME TELO
NEMOJ DA SPOJLUJES
A I OROCHI NIJE MRTAV
I PREGELDAJ RANIJE POSTOVE DA NE BI PONAVLJAO
NE GOVORI NESTO STO SVI SA FORUMA VEC ZNAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA GA GLEDAM NA INTERNETU PREKO WWW.ALL NARUTO EPISODES.COM UCLANIS SE I MOZES CAK DA IH DOWNLOUDUJES[SKINES]OTVORIS SAMO PRVO STO PISE NA VRHU
ma ne seri da postoje sajtovi gde naruto epizode mogu da se gledaju i skidaju

E *** opet sam poceo da spamujem

Poslednja izmena:

Back