Messenger_of_Death
Primećen član
- Poruka
- 642
veruj mi srecan sam
ali sta on koji k**** dolazi na forum da bi pljuvao o temi?!?!!?!?!?!??!!!!?!?
On ne krši pravila foruma, za razliku od nekih ovde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veruj mi srecan sam
ali sta on koji k**** dolazi na forum da bi pljuvao o temi?!?!!?!?!?!??!!!!?!?
Jer citao neke ove zadnje chaptere? Razmisljam dali da citam ili da sacekam jos koji chapter s'obzirom kakvi su bili ovi zadnji,nisam nesto posebno zadovoljan![]()
od kog chaptera nisi chitao?
cini mi se da je bio jedan ili 2 chaptera posle tog nisu bili nesto posebno ali bilo bi ok da ih procitas cisto da bi znao sta se desavapa zadnji je bio ono valjda kad Danzo postao hokage,tako nesto. I sasu dolazi da unisti konohu![]()
ovaj danashnji capter mi je interesantan bio, nije bilo akcije ali se zahuktava... samo ovaj sasuke nije normalan kako misli da se bori protiv 5 kagea to mi nije jasno???
ovaj danashnji capter mi je interesantan bio, nije bilo akcije ali se zahuktava... samo ovaj sasuke nije normalan kako misli da se bori protiv 5 kagea to mi nije jasno???
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARA! *Fanboy scream*.. GAAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAA!
Amaterasu jeste deo Mangekyo Sharingana.. Sasu ima MS vec duze vreme.. Mene zanima sta sad Gaara ume..
A Sasu i the Gay gang ce biti usmrceni od Kage- a..
Današnji chapter je bio kul videli smo nešto od zetsua i napokon Gaaru,baš me zanima šta Sasuke želi da proba sa amaterasuom da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan?
ja mislim da su 2 chaptera kao jedna epizoda animeauuu od kad nisam bi ovdesta cu kad me mrzi da citam manguwell sad pitanje:koliko je epozodashipudena do sad napravljeno?koliko je do sad chaptera mange napravljeno,1 chapter mange=x epizoda animea zamenite x ili ako vam je lakse 1 epizoda animea=y chaptera mange zamenite y
hvala unapred
a moze i da iskoristi svoj mangekyou xDMa moze da radi sta oce.. Nema decko sanse protiv 5 Kage- a.. Moze i da dubi na glavi tamo
ja mislim da su 2 chaptera kao jedna epizoda animea
a moze i da iskoristi svoj mangekyou xD
115 shppuudenaa koliko je epizoda napravljeno(mislim shipudena
DA SASKE UBIJE OROKIMARUA KAD ON HOCE DA MU UZME TELO
DA SASUKE(SASUGAY) UBIJE OROCHIMARUA KAD ON HOCE DA MU UZME TELO
Znam da Sasuke ima već Mangekyou Sharingan tačnije ima Itachijev ali on još nije aktivirao svoj Mangekyou Sharingan da bi dobio Eternal Mangekyou Sharingan i na to sam mislio kada sam rekao "da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan? "Amaterasu jeste deo Mangekyo Sharingana.. Sasu ima MS vec duze vreme.. Mene zanima sta sad Gaara ume..
A Sasu i the Gay gang ce biti usmrceni od Kage- a..
Bez uvreda ali mislimda ti trebaš pažljivije da poročitaš pogledaj ovde Sasuke kaže"If he tries anything funny,I'll use amaterasu on.There's something I've been wanting to test anyway"citajte malo pazljivije neko iz sauce-gay bande je pitao da li mogu da veruju zetsuu a sauce-gay je onda rekao da ako zetsu nesto proba da ce iskoristiti AMATERASU
Znam da Sasuke ima već Mangekyou Sharingan tačnije ima Itachijev ali on još nije aktivirao svoj Mangekyou Sharingan da bi dobio Eternal Mangekyou Sharingan i na to sam mislio kada sam rekao "da nije kojim slučajem aktivirao svoj mangekyou sharingan? "
Bez uvreda ali mislimda ti trebaš pažljivije da poročitaš pogledaj ovde Sasuke kaže"If he tries anything funny,I'll use amaterasu on.There's something I've been wanting to test anyway"
Što znači da želi da proba nešto novo sa amaterasuom![]()
NEMOJ DA SPOJLUJESDA SASKE UBIJE OROKIMARUA KAD ON HOCE DA MU UZME TELO
ma ne seri da postoje sajtovi gde naruto epizode mogu da se gledaju i skidajuJA GA GLEDAM NA INTERNETU PREKO WWW.ALL NARUTO EPISODES.COM UCLANIS SE I MOZES CAK DA IH DOWNLOUDUJES[SKINES]OTVORIS SAMO PRVO STO PISE NA VRHU