Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cujem Naruto konacno zavrsio sa filerima,i ...pocelo peglanje Sasua i Orichija,moram da ih pohvalim,konacno su se setili nakon 3 meseca
Biće to, biće. Otprilike taman kad te unuci oteraju u starački dom, pa ćeš tamo gledati.
zao mi je sto cu spojlovati i sto ovo nisam stavio kao spoiler ali...............
OROCHIMARU REST IN PEACE!
![]()
Ultrazzov facepalm nakon zaključka da je Itachi VS Sasuke odrađeno daleko gore nego što je očekivao.
Poznavajuci Kishimotoa... verovatno hoce,ali mi dok docekamo to,kao sto Azathoth rece,bicemo svi u starackom domu![]()
Alo bre smanji malo dozivljaje,ako zelis da dodas nesto,ne pisi tri posta zaredom nego edituj post Nije ti ovo spam tema. A sto se tice Naruta na nasem jeziku,pa kad smo mi znali nesto da uradimo? Pre svega nemamo ni glumce za tako nesto ...
glupa serija namrtvo u stilu yu-gi-a
..meni zapravo nije nesto ta serija dobro zvuci na strani jezik ali ovde vecini muskaraca ima zenskiu glas kao npr naruto snezana popovic ma daj ...
i ko jos osim naruta?ovde vecini muskaraca ima zenskiu glas kao npr naruto snezana popovic ma daj ...
i ko jos osim naruta?
msm jeste sve lose prevedeno i sinhronizovano ali nemozes zbog toga da prozivas ceo anime i mangu. SELJANINE JEDAN!!!!!!!!!!!
Nije poenta u podrzavanju ili ne.. On ga ne voli i pljuje i to je ok.. Beats me.. Ali cinjenica je da niko od vas dvojice ne zna da ide uz pravila foruma... Drugim recima, vecina ovoga napisanog gore je spam, i to zreo za ban.. (Zbog pljuvanja clanova)
Budi srecan sto imamo dobre Modove ovde na podforumu Anime..