Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cujem Naruto konacno zavrsio sa filerima,i ...
pocelo peglanje Sasua i Orichija,moram da ih pohvalim,konacno su se setili nakon 3 meseca :hahaha:

price se vatila na mangu 11 juna
ja nisam gledao nijednu epizodu od 102 do 113 i onda sam cuo da su fileri gotovi i brzo otisao na taiedfox
epizode su bile odlicne
nije bila losa pegla sasu orochi ali moglo je i bolje i umesto onako kako je orochi umro trebalo je da stave nesto bolje npr sasu ga olesi od batina i na kraju AAAAA CHIDORIIIIIIIII

Ja nisam gledao od kako su se zavrsili fileri,ali sacekacu jos koju nedelju taman dok kompletno ne zavrse tu fazu sa orichimarua. I onda ocekujem extra fight izmedju sasua i deidare,ali Sasu VS Itachi bice to jebeno,jedva cekam taj deo,i ako sam citao mangu i znam kako ce da se izdesava,ipak mnogo je drugacije kada se to animira :super:

nije mrtav ...

U mangi zivi u kabutu preko onog Seal-a ,a u anime jos uvek nije mrtav,jos uvek je u sasu-ovom telu preko onog Curse mark,kasnije ce tek itachi da ga sjebe

42-15423298.jpg

Ultrazzov facepalm nakon zaključka da je Itachi VS Sasuke odrađeno daleko gore nego što je očekivao.

Alo bre smanji malo dozivljaje,ako zelis da dodas nesto,ne pisi tri posta zaredom nego edituj post Nije ti ovo spam tema. A sto se tice Naruta na nasem jeziku,pa kad smo mi znali nesto da uradimo? Pre svega nemamo ni glumce za tako nesto ...

glupa serija namrtvo u stilu yu-gi-a

AKO HOCES DA PROZIVAS NARUTO ANIME ILI MANGU NE CINI TO NA NARUTO FORUMU !!!!!!!!!!!!
IDI NEGDE GDE NE VOLE NARUTA PA SA NJIMA DISKUTUJ O TOME KOLIKO JE NARUTO GLUP SELJANINE GLUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meni zapravo nije nesto ta serija dobro zvuci na strani jezik ali ovde vecini muskaraca ima zenskiu glas kao npr naruto snezana popovic ma daj ...
..
I NAUCI PADEZE PA PISI NESTO SELJANINE!!!!!!
dobro zvuci na strani jezik LOL

Poslednja izmena:
ako nisi video iznad tog mog posta kojeg si citirao nalazi se post na kom pise izmenjeno u 14.53 i razlog izmene
tako da znam za izmenjivanje posta
al dobro necu da se zavadim sa svima sa foruma
i sto mi kontriras?
trebao si da me podrzis i da jos izprozivas onog seljanina sto proziva naruta!!!!

Nije poenta u podrzavanju ili ne.. On ga ne voli i pljuje i to je ok.. Beats me.. Ali cinjenica je da niko od vas dvojice ne zna da ide uz pravila foruma... Drugim recima, vecina ovoga napisanog gore je spam, i to zreo za ban.. (Zbog pljuvanja clanova)
Budi srecan sto imamo dobre Modove ovde na podforumu Anime..

Nije poenta u podrzavanju ili ne.. On ga ne voli i pljuje i to je ok.. Beats me.. Ali cinjenica je da niko od vas dvojice ne zna da ide uz pravila foruma... Drugim recima, vecina ovoga napisanog gore je spam, i to zreo za ban.. (Zbog pljuvanja clanova)
Budi srecan sto imamo dobre Modove ovde na podforumu Anime..

veruj mi srecan sam
ali sta on koji k**** dolazi na forum da bi pljuvao o temi?!?!!?!?!?!??!!!!?!?

Back