Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cujem Naruto konacno zavrsio sa filerima,i ...pocelo peglanje Sasua i Orichija,moram da ih pohvalim,konacno su se setili nakon 3 meseca

Biće to, biće. Otprilike taman kad te unuci oteraju u starački dom, pa ćeš tamo gledati.
, ipak cu da odgledam 
zao mi je sto cu spojlovati i sto ovo nisam stavio kao spoiler ali...............
OROCHIMARU REST IN PEACE!
![]()
Ultrazzov facepalm nakon zaključka da je Itachi VS Sasuke odrađeno daleko gore nego što je očekivao.

(ee sad si me nasmejao do suza,dobijas reptuaciju,mislim zasluzio si
)Poznavajuci Kishimotoa... verovatno hoce,ali mi dok docekamo to,kao sto Azathoth rece,bicemo svi u starackom domu![]()
Alo bre smanji malo dozivljaje,ako zelis da dodas nesto,ne pisi tri posta zaredom nego edituj post Nije ti ovo spam tema. A sto se tice Naruta na nasem jeziku,pa kad smo mi znali nesto da uradimo? Pre svega nemamo ni glumce za tako nesto ...
glupa serija namrtvo u stilu yu-gi-a
..meni zapravo nije nesto ta serija dobro zvuci na strani jezik ali ovde vecini muskaraca ima zenskiu glas kao npr naruto snezana popovic ma daj ...
i ko jos osim naruta?ovde vecini muskaraca ima zenskiu glas kao npr naruto snezana popovic ma daj ...
i ko jos osim naruta?
msm jeste sve lose prevedeno i sinhronizovano ali nemozes zbog toga da prozivas ceo anime i mangu. SELJANINE JEDAN!!!!!!!!!!!
Nije poenta u podrzavanju ili ne.. On ga ne voli i pljuje i to je ok.. Beats me.. Ali cinjenica je da niko od vas dvojice ne zna da ide uz pravila foruma... Drugim recima, vecina ovoga napisanog gore je spam, i to zreo za ban.. (Zbog pljuvanja clanova)
Budi srecan sto imamo dobre Modove ovde na podforumu Anime..