Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Madarain cilj nikad nije bio da ubije klan, vec da ga ucini najjacim.. Izrevoltiran, pomogao je Itachiju u nadi da ce Sasu ili neko napraviti bolji klan, ako ubiju postojeci..

A Sasuke je u Bingo svesci zato sto je Missing Nin..

e da Ultrazz e se secas one tvoje teorije da je danzou ustvari madara?
danas sam provalio jos nesto
secate se epizoda kada se sai i yamato prvi put pridruze timu 7?
kada idu da nadju sasukea (otprilike od 35 shippp do 60 shipp)
secate se kada yamato u saievom rancu nadju bingo book?
i u njoj sasukeovo ime i slika e pa zar nije madarin cilj bio da pobije clan?
pa je itachiju rekao da to uradi ali itachi je ostavio u zivotu samo sasukea sto madara sigurno nije zeleo
e pa danzo(madara) je nalozio svojim ANBU likovima da ga nadju i ubiju
jos jedno pametno zakljucivanje sa moje strane xD

ja mislim, mozda greshim, da nije madara nalozio da se ceo klan uchiha unishti....vec elderi......a on je jedino ostavio sasukea....a kad je 3rd hokage umro, itachi se pojavio u konohi da podseti danzoua i eldere da je josh tu i da ce paziti na brata....a danzou oduvek mrzi uchiha klan....zato je i odmah proglasio sasukea za missing-nin....i zato je sasuke bio u bingo booku....jer root anbu odgovara samo njemu.....ako greshim ispravite me....!!!
i da....mislim da danzou nije madara......nekako mi je previshe bezveze...!!!jer kakashi, 3rd, tsunade, jiraya i drugi znaju njega od ranije....tako da ne verujem...ali nikad se ne zna...

Hmmm.... To bi bilo s'jedne strane cool dok sa druge pravi Sok,mada ako gledamo sve njegove karakteristike,vrlo je moguce da se se ispotavi da Danzo bude Madara. Jer pazi Madara je oduvek zeleo da vlada konohom,a posto ga je njegov Klan "Iskulirao" tj, Pre pocetka Konohe Uchiha clan se stalno borio sa Prvim Hokageom (neznam kako se tacnije zvao Njegov klan),medjutim kada je Prvi hokage zvanicno postao Hokage,onda je ujedinio Uchiha Klan sa Konohom,na taj nacin je Uchiha izdala Madaru koji se toliko borio da ocuva cast Uchihe,a ujedno je i zeleo da Vlada ili kraj na kraj unisti Konohu i sad ako gledamo ... Pazi Posto je madara bio ziv jos u vreme prvog hokage-a znaci do ovog vremena on bi 5 puta umro,sto znaci da je koristio Isti Jutsu koji je koristio i Orichimaru,a kako najlakse pobediti neprijatelja? Nego se svo vreme pretvarati Kao "Prijatelj" tj. Danzo (doduse on i nije se nesto posebno pretvarao kao prijatelj,ali je bio Neutralan,oni sumnjaju na njega ali dzaba kad nemaju nikakvih dokaza ;) ) nego Dosta price... MARADA = DANZO ... OMG nemogu da verujem da sam ovoliko napisao,kladim se da niko nece da cita (makar sam impresionirao samog sebe xD )

da podsetim Ultrazz je reako da je Tobi mozda onaj njegov brat kojm je uzeo oko
epa gledaj sad
ajde da mislimo o danzou kao madari
danzou ima pokriveno desno oko a na tom mestu nalazi se i tobijev sharingan
mozda je madara isao po principu jedno oko meni jedno oko tebi
dovoljno je star da bi bio madara jer kada se peglao sa hiruzimom sarutobijem izgledao je isto kao i sada(nisam siguran gde sam video insert iz te pegle ali sam ga video 100%)
i posle pegle sa prvim hokageom madara se povukao
posto je znao da nemoze da pobedi tobirama senju aka Nidaimea jos uvek je ostao povucen i onda se peglao sa sarutobijem ali opet nije uspeo pod laznim imenom (danzo) i mora da se malo deformisao u svojoj povucensti pa niko nije mogao da ga prepozna pa se opet povukao a sada je opet dosao i posatao rokudaime sve sto si rekao gore apsolutno je tacno

Madarain cilj nikad nije bio da ubije klan, vec da ga ucini najjacim.. Izrevoltiran, pomogao je Itachiju u nadi da ce Sasu ili neko napraviti bolji klan, ako ubiju postojeci..

A Sasuke je u Bingo svesci zato sto je Missing Nin..
Madarin cilj je bio da vlada konohom a za clan nije bas da ga je bolelo uvo ali ako je mogao da ubije brata koji je posle njega bio najaci u clanu onda.... id da mu je cilj bio da njegov clan bude najaci zasto je ubio drugog po jacini?

Jesi citao Mangu?
1. On nije ubio brata, vec je ovaj dao Madari svoje oci, a pri "presadjivanju" ociju je umro. Madara je to uzeo da bi ostao No.1
2. On jeste hteo da vlada Konohom, ali takodje hteo je da ucini Uchiha klan jacim od Senju klana! Ubio je ceo klan, uz pomoc Itachija, zbog toga sto su "zastranili"..

Jesi citao Mangu?
1. On nije ubio brata, vec je ovaj dao Madari svoje oci, a pri "presadjivanju" ociju je umro. Madara je to uzeo da bi ostao No.1
2. On jeste hteo da vlada Konohom, ali takodje hteo je da ucini Uchiha klan jacim od Senju klana! Ubio je ceo klan, uz pomoc Itachija, zbog toga sto su "zastranili"..
poceo sam od volumea 28 pa dalje
a ako tako pise u mangi onda ok jedan dokaz manje da je danzo ustvari madara xD

treba mi engleska verzija fighting dreamers pesme,molim bez glupih ja-umem-da-pevam-pa-sam-umesto-japanskog-dela-ubacio-engleski-tekst-i-time-zaswao-citavu-pesmu verzija ove pesme,vec profesionalno translated-ovano

Back