AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da Ultrazz e se secas one tvoje teorije da je danzou ustvari madara?
danas sam provalio jos nesto
secate se epizoda kada se sai i yamato prvi put pridruze timu 7?
kada idu da nadju sasukea (otprilike od 35 shippp do 60 shipp)
secate se kada yamato u saievom rancu nadju bingo book?
i u njoj sasukeovo ime i slika e pa zar nije madarin cilj bio da pobije clan?
pa je itachiju rekao da to uradi ali itachi je ostavio u zivotu samo sasukea sto madara sigurno nije zeleo
e pa danzo(madara) je nalozio svojim ANBU likovima da ga nadju i ubiju
jos jedno pametno zakljucivanje sa moje strane xD
Madarin cilj je bio da vlada konohom a za clan nije bas da ga je bolelo uvo ali ako je mogao da ubije brata koji je posle njega bio najaci u clanu onda.... id da mu je cilj bio da njegov clan bude najaci zasto je ubio drugog po jacini?Madarain cilj nikad nije bio da ubije klan, vec da ga ucini najjacim.. Izrevoltiran, pomogao je Itachiju u nadi da ce Sasu ili neko napraviti bolji klan, ako ubiju postojeci..
A Sasuke je u Bingo svesci zato sto je Missing Nin..
poceo sam od volumea 28 pa daljeJesi citao Mangu?
1. On nije ubio brata, vec je ovaj dao Madari svoje oci, a pri "presadjivanju" ociju je umro. Madara je to uzeo da bi ostao No.1
2. On jeste hteo da vlada Konohom, ali takodje hteo je da ucini Uchiha klan jacim od Senju klana! Ubio je ceo klan, uz pomoc Itachija, zbog toga sto su "zastranili"..
Koliko ja znam nije Madara naredio da se unishti Uchiha klan nego su to naredili elderi i Sarutobi...
upravo sam na wikipediji nasao da je danzo jedan od najstarijih ljudi u konohi...................
msm znao sam ja da je on star ali bas da je medju najastarijima to nisamPa dobro jutro.
umesto zvezdica treba da pise (j b t)*** jedva cekam da vidim sta ce se desiti u sledecem chapteru
mislim da ce se gaara posle 100 godina pojaviti
kishi kao da je malo zaboravio sand sibilings
epizoda je bila ok
mada sam vecinu ovoga video u mangi
bilo je kao da sam vec gledao(samo u boji xD)
to nije ali bilo mi je malo glupo da gledam borbu koju sam znao kako ce se zavrsitiOno u vezi akacija i itachijev test nije bilo...
P.S. - Vodi monolog na drugom mestu...
Engleska verzija ne postoji... Mozda ima prevod teksta pesme, ako na to mislis.. Google is your Friend..
nisam na to mislio,koristio googleEngleska verzija ne postoji... Mozda ima prevod teksta pesme, ako na to mislis.. Google is your Friend..
zar nije bulldog najbolji prijatelj covekaako mene pitas Google is your BEST friend xD
Youtube FTW !!!