Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
son goku majmun?
kako mastovito od kishimota

Sun Wukong (孫悟空) is known/pronounced as Suen Ng Hung in Cantonese, Son Oh Gong in Korean, Tôn Ngộ Không in Vietnamese, Son Gokū in Japanese and Sun Go Kong in Indonesian , and Sun Wukong in Cambodian. He is also known/pronounced Sun' Ukun in Russian and Sun Wukong in Turkish.

Kishimoto samo koristi tradiciju kao i uvek.

@ Miki:
Skracenice sa chata? Le wut.

Naruto__The_Plot_Chickenz_by_vashperado.jpg

Slika je mnogo debilna, smesna je na dve sekunde. :)

There will be no JUMP (Naruto, One Piece, Bleach, HxH, Reborn) releases until the 2nd week of January, around the 11th.

Poslednja izmena:
Nisam ocekivao od tebe da mi kazes mars, bas je nekulturno sa tvoje strane. :ljutko:
Nego ajmo da malo spamujemo i razradimo temu, moja lista 10 najjacih likova, vasa?

4. Minato
  5. Itachi/Nagato
  6. Kabuchimaro
  7. Onoki
  8. Kisame
  9. Jaraiya
  10. Hiruzen

Kad bogohulis Naruto-a, koji se pokazao kao mozda i najbolji od top 3 shounena u prosloj godini. Gde da se rasplamsa, pa postane ko One Piece, nedo' bog. A kamoli ne daj boze da postane ono zlo kao sto je Bleach.

Ja se manje vise slazem sa tvojim redosledom, samo sto imam par nedoumica. Npr, o Tobiju znamo samo da moze da postane Kasper. To ne mora da znaci da je jak, mozda samo dobro bezi. Onda je i Zetsu jak. :t Nema dovojlno podataka da ga uvrstim medj prvih 5.
S' druge strane, Hiruzen je slovio kao Bog Shinobija, pa bi njega cisto po reputaciji mogli ugurati u top 3.

OK, sta cemo da citamo posle Naruta?
Ponovicu po 10x da je Bleach poceo da smara onog trenutka kada je Espada pobijena, jedino sta me zanima jeste gde je Grimmjow.
Fairy Tail je trenutno takodje bzv, dok je Naruto najbolji, zavrsili su se i fileri sto je jos jedna dobra vest.

Ja vec citam x mangi, tako da mi je Naruto samo jedan u nizu. A nadam se da ce Kishimoto posle Naruta napraviti jos jednu dobru mangu, jer ima mogucnost. Nije on Kubo, one time wonder.

Bleach je poceo da smara onog trenutka kad je zavrsen Soul Society arc. Problem je samo sto ti volis Bleach, pa te subjektivna privrzenost sputava u 100%tnom posmatranju nedostatka Bleacha. Kad je Soul Society arc zavrsio, Espada arc je bio samo kopija [novi prijatelj u nevolji, novi set protivnika [u SS su bili kapetani, u Arrancar arc su Espade]. Onda kad je i Espada arc zavrsio, opet je napravljen copy-paste [sad imamo Fullbringere]. To je kao paradox, konstantno se prica vrti u krug i krug, bez kraja i pocetka.

Fairy Tail anime ili manga? Meni Fairy Tail odgovara, nisam uocio neke velike probleme u FT-u. :t Ne znam zasto bi bio bezveze, vecina stvari se lepo objasnjava, Hiro ne zaboravlja likove, ubacuje nove periodicno, ali skoro nikad ne ispusta stare. To je po meni veoma dobro, jer u mangama shounen tipa, obicno side likovi mnogo ispastaju, dok je u FT ceo Fairy Tail Guild zastupljen lepo, svi su dobili parce prostora [naravno, akcent je na glavnoj 5ci, ali i Elfman i Raijin tribe su prikazani, i Gajeel je tu, itd. Dok i u Narutu side likovi se gube, cesto prodje dosta chaptera a da se zaboravi postojanje svih Konoha clanova sem tima 7 [cesto se zaborave i Sakura i Yamato i Sai], itd. U tom polju, FT je mnogo bolji od Naruta.]

Naruto samo ima veoma dobru pricu, pa to sve izvlaci nagore. :)

Onda ti nema pomoci, dzaba ti svaki masterpiece od mange, ti neces nikad naci mangu koja te zanima. A koje likove volis? Mozes izvesti iz svojih preferencija neki genericki opis lika, i samo juriti mange koje imaju takve likove [a s' obzirom da volis shounen, tu ima milion miliona mangi, i svi su prekopiranu [u smislu likova & njihovih karakteristika], nikad tebi nece ponestati manga materijala].

Back