Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tobi je verovatno ustvari neki manje vise nebitan napaceni lik koga smo upoznali u jednom chapteru i zaboravili na njega
mada ne iskljucujemo mogucnost poput Orochimaru u Minatovom telu :mrgreen:

Kada je Tobi kontrolisao Yagura iz pecine skinuo je masku i sam Tobi je odgovorio Uchiha Madara, lice mu se nije videlo ali kosa je bila slicna kao kod Madare.
Izgleda da sto vise saznajemo manje znamo.

Anyway, koje su tvoje pretpostavke, ko je Tobi, na koga ciljas?

Slicnu kosu kao Madara imaju i Orochimaru, a ima i Raditz i Goku iz Dragonball. XD Ne znaci nam to nista.

Nemam neku teoriju [samo bih se mucio tim]. Cini mi se samo da je Obito=Tobi sve vise i vise moguce.

Oh yes, also, znamo da je 99% sigurno da je iz Uchiha klana. [jer je znao za Uchiha tehnike koje su skrivene i koje moze procitati samo osoba koja ima i Sharkingan i Rinegan]. As far as we know, moze biti i Sasukeova keva.

Orochimaru koliko ja znam ima ispeglano ravnu kosu a sto se tice Obita mislim da ga je lavina kamenja dokrajcila i ne znam kako je mogao da saznao upravo to sta si spomenuo (skrivene Uchiha tehnike).
Nelogicno bi bilo da je Obito jer je tada bio previse mlad kada se Tobi sibao sa Minatom.

@ Miki:
Znamo da je Obitov [Kakashijev] mangekyo usisavanje necega u neku dimenziju [bar onaj deo koji Kakashi moze da odradi]. Sto ne bi mogao Obito jednostavno sebe i kamenje da prebaci u neku dimenziju gde ga nece ubiti?
A imam isto tako i "logicno" objasnjenje za starost. Mozda postoji neka dimenzija koju Obito kontrolise, gde vreme prolazi brze ili sporije? Pa je jednostavno vise ostario u takvoj dimenziji nego sto bi irl?

A jest da, Orochimaru ima masnu dugu kosu. That's right, my bad.

"ne znam kako je mogao da saznao upravo to sta si spomenuo (skrivene Uchiha tehnike)."

Citanjem sa onog kamena. To mogu samo Uchihe.

Tobi je blizak sa Zetsuom, mozda je Tobi deo Madare (klon), ako je mogao da uzme celije od Hashiirame zasto ne bi i mogao i od Zetsua?
Uglavnom secam se da je negativno reagovao na Nagata kada je bio u fazonu kao da ga je izdao. Tehnikom kojom je Nagato oziveo sve u Konohi bila je namenjena Tobiu.

Madara spasao Obita iz kamenja,bacio mu neku uverljivu spiku kako je Konoha losa,izlozio ga da se bori za visi cilj,dao mu novi Sharingan,dao mu masku i VOILA evo Tobija :)
Madara u medjuvremenu umire i to pokrece Obita da krene na Konohu :D
+ Obito na satrovackom je Tobi :mrgreen:

Poslednja izmena:
Kao što reče Alan sumnjam da će da ubiju Kakashija fanovi ga previše vole uključujući i mene :D
A što se tiče Gai-a neverujem ni da će i on umreti zato što je među joninima jedini on comic relief lik a i do sad je imao prilično dosta borbi naspram Asume kojeg su ubili samo zato što se lik jedva i pojavljivao u mangi.

Back