Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ne znam zasto, ali mislim da je Tobi, zaista Madara, mozda je madara uradio neku tehniku kojom je svoju dusu ili tako nesto prebacio u necije drugo telo... Sta vi mislite o tome?

Контам да ће фегет прискочити маскираном, да не кажем Аизену у помоћ и да ће Аизен да се одвоји и да посматра нову шорку Фегета и Нарута...

Tobi je zagonetka. Ne mozemo biti sigurni da Madara stoji iza maske, mozemo da analiziramo.
Kisame jasno prepoznaje Madaru iza maske i jedini je video njegovo pravo lice ali sa druge strane Kabuto je preko Impure World Resurrection oziveo "pravog" Madaru.
Nekako mi ne ide uz njega da se ponasa detinjasto kao Tobi za kojeg smo do sada videli da niko sem MInata ne moze da mu parira.
Ono u sta sam 99% siguran je fight Tobi VS Sasuke.

Kisame je prepoznao Tobija kao 4tog Mizukagea, ne kao Madaru iz vremena Uchiha vs Senju ratova. Znaci, mogao je neki levi lik pozirati kao Madara jos u vreme 4tog Mizukagea. Kisame bas nije tu neki dokaz.

Kada je Tobi kontrolisao Yagura iz pecine skinuo je masku i sam Tobi je odgovorio Uchiha Madara, lice mu se nije videlo ali kosa je bila slicna kao kod Madare.
Izgleda da sto vise saznajemo manje znamo.

Anyway, koje su tvoje pretpostavke, ko je Tobi, na koga ciljas?

Back