Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
13.png
Poslednji red... Najzad da Sasuke kaze nesto pametno... -.-
Ovaj chapter je bio Naruto talk show... Mada izgleda da Madara ima rinengan :eek: Ili sam ja to lose shvatio o.o
O chapteru... Previse sam ocekivao:/

chapter je...,.hm....onako....nije los....naruto nije ispao toliki gay....msm jeste...al nije mi se povracalo kao tokom proslog chaptera.....svidja mi se ovaj deo sa madarom......bice festa...

Prokleto dobar chapter, ne odusevim se ovako cesto.
Sve je bilo savrseno, docarana ilustracija, dijalog, radnja.
Madara sa svojim cool recenicama, Zetsu takodje I'd better call him."
Sasu je ostao pacenik kakav i jeste dok me Naruto po mozda drugi put takodje odusevio.
Svaka cast Kishimoto.

ne.npr kakashi,asuma,jiraya,akatsuki etc.nisu gay :D meni barem xD
die sakuraaa~
ali naruto je stvarno patetican sa svojim `aj da umremo zajedno ko naj frendovi iako smo se mrzeli oduvek`

:lol: zavisi kako gledaš na to.
Ma onaj sam početak Naruta je najbolji, deo pre Shippudena (i polovina shipp-a xD)
baš sam gledala malo na ultri kod sestre i u tom fazonu je trebao da nastavi i ostatak mange. Mada negde pročitah da i producenti tamo mnogo mešaju svoje prste u to pa Kishi baš i ne može da radi sve po svom -.-

:lol: zavisi kako gledaš na to.
Ma onaj sam početak Naruta je najbolji, deo pre Shippudena (i polovina shipp-a xD)
baš sam gledala malo na ultri kod sestre i u tom fazonu je trebao da nastavi i ostatak mange. Mada negde pročitah da i producenti tamo mnogo mešaju svoje prste u to pa Kishi baš i ne može da radi sve po svom -.-

obican naruto je extra.i shippuuden nije tako los.manga je uzas.
ma,bacicemo bombu na japan ^^ ili bar na kishija XD

Back