Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako nije cakano?

katekyo-hitman-reborn-episode-3.png

Juče Šaringan iz ruke, danas Mokuton iz ramena, sutra Čidori iz dupeta.

OMG mislim da sam gledala to!!z:shock: Ne znam kako se zove takodje!! xD

Gice Komandosi.

Wow,sta li je ta izanagi(ili kako vec) stvarcica....omg :roll:

Moguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ. Moguće i da je Madara upravo tako preživeo borbu sa Haširamom, i da zato ima samo jedno oko.

Moguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ. Moguće i da je Madara upravo tako preživeo borbu sa Haširamom, i da zato ima samo jedno oko.
Intersantna teorija jesili ovo pročitao neki fanfiction ili si sam smislio:D

"Moguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ."

Ovo nije verovatno, vec je bilo ocigledno. Madara je ****, ****, **** i onda rekao "Could it be Technique that even Uchihas banned? The Izanagi."
Sto znaci da zatvaranje ociju kako bi ostao ziv jest Jutsu koji su Uchihe banovale (LOL), i da je to trik iza Danzouovih moci. :D

A drugi deo je dosta zanimljiv.. (O borbi sa 1.)

"Moguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ."

Ovo nije verovatno, vec je bilo ocigledno. Madara je ****, ****, **** i onda rekao "Could it be Technique that even Uchihas banned? The Izanagi."
Sto znaci da zatvaranje ociju kako bi ostao ziv jest Jutsu koji su Uchihe banovale (LOL), i da je to trik iza Danzouovih moci. :D

A drugi deo je dosta zanimljiv.. (O borbi sa 1.)

Koji je ovo po redu....novi sharingan???

Juče Šaringan iz ruke, danas Mokuton iz ramena, sutra Čidori iz dupeta.

Gice Komandosi.

odlicna teorija,to sve objasnjava.....ne znam kako se ja toga nisam setio :mrgreen:

Uf... jaaako interesantna teorija! Vrlo moguce da je to tako, to moze biti i objasnjenje zasto Madara pokazujem da ima jedno oko, verovatno zato sto je zrtvovao jedno oko, u borbi protiv Harshirame... samo ako danzo ima 10 sharingana, verovatno je vise od pola potrosio do sada :S

Back