Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alane mene ovo podseca na parodiju crtanog filma zaboravih kako se zove ali uglavnom Ovnovi VS Prasici koji ratuju ceo crtani.
LOTR rules.![]()
Ne znam kako se zove takodje!! xDOMG mislim da sam gledala to!!Ne znam kako se zove takodje!! xD
Wow,sta li je ta izanagi(ili kako vec) stvarcica....omg![]()
Intersantna teorija jesili ovo pročitao neki fanfiction ili si sam smislioMoguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ. Moguće i da je Madara upravo tako preživeo borbu sa Haširamom, i da zato ima samo jedno oko.
Ovo nije verovatno, vec je bilo ocigledno.
"Moguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ."
Ovo nije verovatno, vec je bilo ocigledno. Madara je ****, ****, **** i onda rekao "Could it be Technique that even Uchihas banned? The Izanagi."
Sto znaci da zatvaranje ociju kako bi ostao ziv jest Jutsu koji su Uchihe banovale (LOL), i da je to trik iza Danzouovih moci.
A drugi deo je dosta zanimljiv.. (O borbi sa 1.)
Juče Šaringan iz ruke, danas Mokuton iz ramena, sutra Čidori iz dupeta.
Gice Komandosi.
Moguće, čak verovatno, da je Madara objašnjavao kako je to Danzo preživljavao do sad. Odnosno, da se radi o džutsuu kojim Učiha žrtvuje jedno svoje oko da bi ostao živ. Moguće i da je Madara upravo tako preživeo borbu sa Haširamom, i da zato ima samo jedno oko.