Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da je pitanje blago retardirano, kao uostalom sve sto ima veze sa mnom, ali sta mislite, ko je najjaci lik u mangi trenutno? Mislim, borili su se dosta u poslednje vreme, i prikazano je par zanimljivih tehnika, mada ih je Madara, realno, zajebao sve.

Ja mislim da je najjaci sada verovatno Madara. On cak nema potrebe da se bori. Sve ih sredi u jednom potezu. z:hm: Ali jos nismo videli sta koji kage stvarno moze, osim Raikagea, koji je blago razocarenje. Mada je bilo za ocekivati, s obzirom na njegov izgled. Kod Kishija uvek oni nabildovani riknu prvi.

Ma Madara je najjači :super: samo ih usisa u onu njegovu dimenziju sa kutijama i to je to...Ala je kreativan :neutral:-kutije....bolje da je stavio lego kockice, da se ljudi ne smaraju tamo :lol:

Procito sam chapter...i dobar je...mogao je da kisi da stavi jos koju stranu msm....
samo ce na kraju da ispadne da ce pored svega da sasuke dobije danza...a to mi iz ovog ugla izgleda malo moguce......bilo bi odlicno kad bi se pobili sada danzo i madara...i da uleti naruto i da se pobije sa sasukeom........msm nije realno da sasuke dobije danza.....
al mnogo toga nije realno..

Alane, opet ti sa tim? Ozbiljno, jel' bas moras da budes tako odvratan sve vreme? :neutral:

Danzo je debil. Trebao ga je odmah lepo skratiti za glavu kad ga je paralisao, ali neeeeeeeeeee, mora on prvo malo da lupeta i likuje.
I hoce neko ubiti onu kokosku vec jednom? Ide mi na zivce.
I koliko ce vise zabranjenih tehnika da se pojavi? I koji je djavo Izanagi, ili sta vec?
-_____________________-

:roll:

A ja sam bila ubedjena da to ima neke veze sa mitologijom. Onaj sto je isao u podzemlje po zenu, koja je umrla, a nije smeo da se okrene i pogleda je, ali nije mogao da izdrzi, pa je sve otislo do djavola?

Edit: Ha!

Opet edit: Ha-ha! Znala sam da sam negde procitala to, znaci znala sam! Anyway, procitala u decijoj enciklopediji-slikovnici. Da, Izanagi, Izanami, Amaterasu, Susano. :mrgreen:

Poslednja izmena:
:roll:

A ja sam bila ubedjena da to ima neke veze sa mitologijom. Onaj sto je isao u podzemlje po zenu, koja je umrla, a nije smeo da se okrene i pogleda je, ali nije mogao da izdrzi, pa je sve otislo do djavola?

Edit: Ha!

Opet edit: Ha-ha! Znala sam da sam negde procitala to, znaci znala sam! Anyway, procitala u decijoj enciklopediji-slikovnici. Da, Izanagi, Izanami, Amaterasu, Susano. :mrgreen:

:confused:

Back