НАРОДНО А ПРИВАТНО ПОЗОРИШТЕ

Шта је требало урадити

• Газдарица је требала саградити ПРИВАТНО ПОЗОРИШТЕ

glasova: 0 0,0%
  • Тај који је приватизовао национализовано је национализовао приватно

• Зашто глумац и гости нису нашли неко мирниј еместо у Врању

glasova: 1 33,3%
  • Путин би то све поставио на место

• да имамо Монарха проблема не би ни било

• идемо на Марс!

• надам се да ми је ово последња реикарнација

glasova: 2 66,7%

• Ukupno glasova
    3
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i oligarsi će biti žrtve tranzicije, ne samo siromašni

lešinari van zemlje čekaju ih , daim pokupe proklete pare

svi ćemo postradati bez vertikale i duha.
Sta si imao na Kosovu i Metohiji, vlast i narod (mislim na srbe) pravili se blesavi nisu razmisljali sta ce biti sutra pa imamo ovo stanje danas tako ce biti i sutra za nekih 50 godina srbi ce biti manjina pa ce opet uz neki spoljni faktor doci divlji i oterati pitome dzabe pare ti oligarsi ce bezati ili ce se utopiti u to novonastalo stanje.Morace da se poturce.

Nisam čuo ni za koga ko se preko otvorenog konkursa zaposlio u budžetsko NP tako da je sve što se tamo dešava posledica decenijske nakaradne kadrovske politike.

Tanasija Uzunovića ne cenim od filma Sabirni centar iako je dobar glumac.

Hvala ti brate Alekso što me ispravi.
Morao sam da guglam da vidimo koga Tasa tamo igra :lol: mada nikad mi to nije bio omiljeni domaćii film , ili makar onaj što si ga hteo- ne hteo gledao 20+ u životu pa možda zato

[
Antropološki pesimizam !

Uopšte nije problem što se ljudi vremenom kvare i moralno slabe, pa kvare sistem, već je problem, kada se pojedinci i celo društvo oguli takvom brzinom, da se ono mora totalno urušiti ili kao nacija mora nestati.

Po meni je veci problem kada pojedinac ne vidi i ne prepozna destruktivnu crtu u sebi.
Destruktivnost moze da se kanalise i transformise u manje opasne stvari,pa cak i da se pretvori u korisno....

Morao sam da guglam da vidimo koga Tasa tamo igra :lol: mada nikad mi to nije bio omiljeni domaćii film , ili makar onaj što si ga hteo- ne hteo gledao 20+ u životu pa možda zato

Ne samo zbog repriznog terora već i zato što je njegova uloga u tom filmu forsiranje stereotipa. I Marković je sjajan reditelj, uz Šijana, Makavejeva i još nekolicinu verovatno najbolji ali je kulturfašista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back