- Poruka
- 43.631
Izrecite i vi neku skladnu misao kao produkt vašeg životnog iskustva i intelekta,a koja bi se dala podvesti pod ono što nazivamo "narodne umotvorine".Evo ja ću prvi:
"Bolje kürac u ruci neg' jabuka na grani."

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izrecite i vi neku skladnu misao kao produkt vašeg životnog iskustva i intelekta,a koja bi se dala podvesti pod ono što nazivamo "narodne umotvorine".Evo ja ću prvi:
"Bolje kürac u ruci neg' jabuka na grani."

To sam i ja rekao tipu ispred prodavnice. Kaže on - količina je bitnaSa ovim se nikako ne bih sloźio
Stigla @RužnaKoLopov, idemo je čačkat'.To sam i ja rekao tipu ispred prodavnice. Kaže on - količina je bitna
Ima kosmičke pravde. Na kraju je pojede morski pas.
Vidim opet se troše pare poreznih obveznika, dok ja jedva spajam kraj s krajem.
![]()
Ma znam, ali koga bi onda čačkali?Ima kosmičke pravde. Na kraju je pojede morski pas.
E jeste, davno bio neki forum gde su svi bili moji istomišljenici, nisam se zadržao mesec danaMa znam, ali koga bi onda čačkali?
I tko bi nas napadao što podržavamo Die Heimat?
![]()

Jel Thizi.net možda?E jeste, davno bio neki forum gde su svi bili moji istomišljenici, nisam se zadržao mesec dana![]()
Ma nek ostane tajna, ZOG radi i prekovremenoJel Thizi.net možda?
Tamo sam pisao dok policija nije upala.
![]()
Čak mislim da nije Thiazi.net.Ma nek ostane tajna, ZOG radi i prekovremeno![]()
Vidim opet se troše pare poreznih obveznika, dok ja jedva spajam kraj s krajem.
![]()
Ima kosmičke pravde. Na kraju je pojede morski pas.![]()

Ajde molim te, sav posao delegiraš na brata i samo kupiš pare.Izjesti tje vas ljubomora
Kad Ruki sijeva po 20 dana u komadu i radi to niko ne vidi
Pogledajte prilog 1621511
Ajde molim te, sav posao delegiraš na brata i samo kupiš pare.

Istina, istina...
![]()

Kam guzovi i dude?Izjesti tje vas ljubomora
Kad Ruki sijeva po 20 dana u komadu i radi to niko ne vidi
Pogledajte prilog 1621511
Bolje pet hajnekena nego jedan zaječaracBolje 100 godina kao milijunaš nego sedam dana kao siromah.
Bolje pet hajnekena nego jedan zaječarac