- Poruka
- 40.822
Izrecite i vi neku skladnu misao kao produkt vašeg životnog iskustva i intelekta,a koja bi se dala podvesti pod ono što nazivamo "narodne umotvorine".Evo ja ću prvi:
"Bolje kürac u ruci neg' jabuka na grani."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izrecite i vi neku skladnu misao kao produkt vašeg životnog iskustva i intelekta,a koja bi se dala podvesti pod ono što nazivamo "narodne umotvorine".Evo ja ću prvi:
"Bolje kürac u ruci neg' jabuka na grani."
To sam i ja rekao tipu ispred prodavnice. Kaže on - količina je bitnaSa ovim se nikako ne bih sloźio
Stigla @RužnaKoLopov, idemo je čačkat'.To sam i ja rekao tipu ispred prodavnice. Kaže on - količina je bitna
Ima kosmičke pravde. Na kraju je pojede morski pas.
Vidim opet se troše pare poreznih obveznika, dok ja jedva spajam kraj s krajem.
Ma znam, ali koga bi onda čačkali?Ima kosmičke pravde. Na kraju je pojede morski pas.
E jeste, davno bio neki forum gde su svi bili moji istomišljenici, nisam se zadržao mesec danaMa znam, ali koga bi onda čačkali?
I tko bi nas napadao što podržavamo Die Heimat?
Jel Thizi.net možda?E jeste, davno bio neki forum gde su svi bili moji istomišljenici, nisam se zadržao mesec dana
Ma nek ostane tajna, ZOG radi i prekovremenoJel Thizi.net možda?
Tamo sam pisao dok policija nije upala.
Čak mislim da nije Thiazi.net.Ma nek ostane tajna, ZOG radi i prekovremeno
Vidim opet se troše pare poreznih obveznika, dok ja jedva spajam kraj s krajem.
Ima kosmičke pravde. Na kraju je pojede morski pas.
Ajde molim te, sav posao delegiraš na brata i samo kupiš pare.Izjesti tje vas ljubomora
Kad Ruki sijeva po 20 dana u komadu i radi to niko ne vidi
Pogledajte prilog 1621511
Ajde molim te, sav posao delegiraš na brata i samo kupiš pare.
Istina, istina...
Kam guzovi i dude?Izjesti tje vas ljubomora
Kad Ruki sijeva po 20 dana u komadu i radi to niko ne vidi
Pogledajte prilog 1621511
Bolje pet hajnekena nego jedan zaječaracBolje 100 godina kao milijunaš nego sedam dana kao siromah.
Bolje pet hajnekena nego jedan zaječarac