Nepozvani Junak
Domaćin
- Poruka
- 3.636
. . .
http://www.danas.rs/danasrs/politika/osniva_se_zenska_mreza.56.html?news_id=254979
Mnoge stvari se kriju od naroda, naročito pare
Tako da čitanje nekih vesti navodi na razmišljanje
Pri tome mislim na vesti iz dnevne štampe a ne neku od kalup-tema sa foruma
pokrenutu po hiljaditi put (Dobri Rusi, Loši Amerikanci, Ne valja SFRJ al pogledajte kako loše žive bivše republike i sl.)
Vest koja je mene zaintrigirala je - ŽENSKA MREŽA SKUPŠTINE
Navodno brinu o nasilju od muškaraca. E sada mene zanima koja je to poslanikinja bila žrtva nasilja?
Ili možda one vrše nasilje nad muškim opštinarima ili sudijama da se odluči ovako ili onako?
Pa ako neće a onda će ga smeniti i staviti podobnijeg?
Zašto su poslanikinje iz skupštine zadužene ekskluzivno da baš one formiraju odbrambenu liniju?
Ja prvo pomislio - hormonalno poremećene babe koje nije prošao Frojdovski kompleks koji kod žena nastane
kad vide po prvi put šta se dole još može imati, negde oko druge ili treće godine života, medjutim pogrešio sam
Reč je o preusmerenim (po ko zna koji put) evropskim parama.
Evropa lepo pošalje knjigu svom studentu i pare da mu se nadju "u velikome gradu"
Medjutim propali student poput Srbije ' samo potroši pare a knjigu ne pipne.
Nikada ni ne sazna šta piše u knjizi a tamo sve lepo objšanjeno kako se živi i zašto i šta se dešava ako se ne radi tako i tako.
Ma ni jednu od poslatih knjiga nisu otvorili, korice ko nove.
Mislimda ni onu Povelju Ujedinjenih Nacija o najosnovnijim ljudskim pravima niko nije pročitao
Inače se panduracija ne bi ponašala kao srednjovekovni dželat ali samo gde sme
Šta misle dragi forumaši, od koga su narodne poslanikinje ugrožene?
U državi u kojoj trećina brakova pukne usled samoljubivosti strane sa bljim imovnim stanjem
neke matore babe će da mi drve kako su žene sirote a muškarci krivi jer su jaki?
Nije li poznato žensko nasilje gde se verbalno o njegovoj majci i ocu može svašta reći ali zato nemoj njene da diraš?
Nemamo li mi na Krstarici, na pdf-u DOM I PORODICA zalepljenu temu: "Svekrve nepresušna tema"
Da li je to čuveno iskompleksirano balkansko žensko poštovanje muškarca?
Pa ko može da me natera da trpim i živim sa budalom koja ne želi da poštuje moje a od svojih otišla?
Šta li kažu narodne poslanikinje na sve ovo?
Mislim da su se dogovorile koliko koja treba da uzme od donacije za rešavanje medjupolnih problema.
Živadinka i Ristana žutu banku videti neće a možda pretrpe koju šljagu danas
Srbija
http://www.danas.rs/danasrs/politika/osniva_se_zenska_mreza.56.html?news_id=254979
Mnoge stvari se kriju od naroda, naročito pare
Tako da čitanje nekih vesti navodi na razmišljanje
Pri tome mislim na vesti iz dnevne štampe a ne neku od kalup-tema sa foruma
pokrenutu po hiljaditi put (Dobri Rusi, Loši Amerikanci, Ne valja SFRJ al pogledajte kako loše žive bivše republike i sl.)
Vest koja je mene zaintrigirala je - ŽENSKA MREŽA SKUPŠTINE
Navodno brinu o nasilju od muškaraca. E sada mene zanima koja je to poslanikinja bila žrtva nasilja?
Ili možda one vrše nasilje nad muškim opštinarima ili sudijama da se odluči ovako ili onako?
Pa ako neće a onda će ga smeniti i staviti podobnijeg?
Zašto su poslanikinje iz skupštine zadužene ekskluzivno da baš one formiraju odbrambenu liniju?
Ja prvo pomislio - hormonalno poremećene babe koje nije prošao Frojdovski kompleks koji kod žena nastane
kad vide po prvi put šta se dole još može imati, negde oko druge ili treće godine života, medjutim pogrešio sam
Reč je o preusmerenim (po ko zna koji put) evropskim parama.
Evropa lepo pošalje knjigu svom studentu i pare da mu se nadju "u velikome gradu"
Medjutim propali student poput Srbije ' samo potroši pare a knjigu ne pipne.
Nikada ni ne sazna šta piše u knjizi a tamo sve lepo objšanjeno kako se živi i zašto i šta se dešava ako se ne radi tako i tako.
Ma ni jednu od poslatih knjiga nisu otvorili, korice ko nove.
Mislimda ni onu Povelju Ujedinjenih Nacija o najosnovnijim ljudskim pravima niko nije pročitao
Inače se panduracija ne bi ponašala kao srednjovekovni dželat ali samo gde sme
Šta misle dragi forumaši, od koga su narodne poslanikinje ugrožene?
U državi u kojoj trećina brakova pukne usled samoljubivosti strane sa bljim imovnim stanjem
neke matore babe će da mi drve kako su žene sirote a muškarci krivi jer su jaki?
Nije li poznato žensko nasilje gde se verbalno o njegovoj majci i ocu može svašta reći ali zato nemoj njene da diraš?
Nemamo li mi na Krstarici, na pdf-u DOM I PORODICA zalepljenu temu: "Svekrve nepresušna tema"
Da li je to čuveno iskompleksirano balkansko žensko poštovanje muškarca?
Pa ko može da me natera da trpim i živim sa budalom koja ne želi da poštuje moje a od svojih otišla?
Šta li kažu narodne poslanikinje na sve ovo?
Mislim da su se dogovorile koliko koja treba da uzme od donacije za rešavanje medjupolnih problema.
Živadinka i Ristana žutu banku videti neće a možda pretrpe koju šljagu danas
Srbija

Poslednja izmena od moderatora: