Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 253.607
Narodna izreka u Srbiji - Lazes kao Vucic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam jednog koji se u njih kleo, ma teo da bije zbog njihko s Žutima tikve sadi...![]()
E, stvarno mi je uvek bilo bzvz ono ''lažeš kao pas''. Pas ne može da laže.
Ovo je već mnogo bolje.
Kako se kod vas tamo kaže?
On ide sa pobednicima.znam jednog koji se u njih kleo, ma teo da bije zbog njih![]()
Lažeš ko pas.Kako se kod vas tamo kaže?
Srbin ne laze, on namece lepe price o sebi....a ako ne prihvvatis, e onda ga napadas i ljakas tj nisi mu prijatelj cim ne pricas ono sto on ocekuje...Valjda je srpska poslovica "Ne laži kao Srbin"?
niko masno kao turcin ne laze, a to se opet svodi na aljekovog brata erdu, na murata kome se on diviKako se kod vas tamo kaže?
gde se tako kaze, u NDH2?Valjda je srpska poslovica "Ne laži kao Srbin"?
pa to ti je analogija sa sns sektom lazova na celu sa patoloskim lazovom av-om koga je jos vojislav seselj raskrinkao da je kao baron minhauzen, a on je njegov politicki izdanak, zna ga najbolje od svihInače puno ljudi kaže - lažeš kao HDZ-ovac, ali ja se tom terminologijom ne koristim.
rasturio je da je morala da se hvata za glavu
gadna su to vremena bila, dobro preživesmoznam jednog koji se u njih kleo, ma teo da bije zbog njih![]()
Narodna izreka u Srbiji - Lazes kao Vucic
to je narcisoidni poremećaj.Srbin ne laze, on namece lepe price o sebi....a ako ne prihvvatis, e onda ga napadas i ljakas tj nisi mu prijatelj cim ne pricas ono sto on ocekuje...