Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Nego, presreće li policija u kantonu Cirih klince po ulici, trkeljiše li im rančeve i kad ništa ne nađe govori li im da su već urokani?

Priključuju li se policiji napredni prolaznici koji pokazuju prstom pandurima ko im izgleda najurokanije?

Trpite li zlostavljanja te vrste?

Gukni Franak.

Kada bi malo živeo ovdi iskusio bi Švacarsku demokratiju.Verujem da bi ti prvi rušio ovu demokratiju.

Kada bi malo živeo ovdi iskusio bi Švacarsku demokratiju.Verujem da bi ti prvi rušio ovu demokratiju.
Siguran sam da bi bilo tako no na sreću alpske tiranije ne živim tamo.

Ali ne reče mi, trpite li opisana zlostavljanja?

Da vas policija zaustavi bez ikakvog povoda, pretresa iako ste maloletni recimo i optužuje da ste narkomani i preti privođenjem?

u našoj zemlji 157 poslanika je glasalo protiv zakona kojim bi se ta bolesna deca lečila u inostranstvu o trošku države. Da je taj zakon donet, roditelji ne bi prosili za njihove živote, ne bi ti pisali prepuni očaja i strepnje.
"Parola im je "Za našu decu", a glasali protiv lečenja dece"
"Na Štandu SNS-a sa parolom "Za našu decu" stoje ljudi koji ne znaju imena bolesne dece u Srbiji, a poslanici njihove stranke u Skupštini Republike Srbije glasali su protiv zakona o lečenju bolesne dece iz budžeta države"

Sramotno je što se ovakva lica predstavljaju kao Srbi.

Pa verovatno bi dosta ljudi rusilo srpsku demokratiju kad bi osetili Svajcarsku demokratiju.
Ali evo jos drasticnijeg primer....Ode zena koju ama bas nista ne interesuje politika i uvek je bila ka vlasti okrenuta jer oni imaju odgovornost a i davali su joj dobre pozicije i hleba...u Svedsku kod cerke...
Kad se vratila, meni je ispricala kako su uredni parkovi, kako se ponasaju ljudi jedni prema drugima i tako neke malo uobicajene i nebitne detalje, ali je odjednom postala mnogo okrenuta ka mom nacinu obavljanja posla dok je postala blagi opozicionar, tj odjednom je osim organizacije posla uocavala i one potpuno nebitne a vrlo stetne radnje, dok je korupciju zadrzala kao mentalitet naroda, znaci bez osude vec tako je kako je..
Naravno i dalje je sredjivala sebi ugodne pozicije na poslu...
Tako da mozes biti korumpiran na vise nacina, mozes biti pozicionar na vise nacina....

Bila jedno jedna zemlja SFRJ se zvala, i izbije tuca izmedju mladica godista 16-22 u gradicu negde u Srbiji. Tuca je bila klasika, dva tri udarca, jednom pa na drugog i tako , sa oko 15ak ucesnika...
Trajala je oko 2 min...ispred jednog kafica.

Pojavi se jedan od 4 policajaca TATA u tom gradicu i pita kelnera jel je prepoznao nekog od onih u tuci, Kelner rece prepoznao jednog i rece ime...
Kazi poznanicima istog da svi ucesnici u tuci imaju do 01 vremena da se sami jave u SUP , da ih mi ne privodimo sa rotacijama i ekipama po kucama...

Gradom krenu da se prenose price, i jedan po jedan ucesnik tuce se pojavljivao u SUPu, gde je bio smesten u jednu od dve celije na prijemu, u malo povecoj prostoriji sa centralom, tj radio stanicom u cosku , dok su celije bile od metalnih resetki a unutra je bilo po nekoliko kreveta gusto naslaganih.

Na kraju se pojavilo svih 21 ucesnik u tuci i dezurni policajac i dezurni TATA policajac su krenuli polako da pricaju ko je sta tu poceo i da vide ko je kakav.
U 04h svi su bili pusteni kucama...
Nije bilo uneseno u karton nista. Ali sve se znalo u glavama TATA...

SKANDAL U PREKRŠAJNOM SUDU "Dali su mi otkaz posle 10 godina rada, da bi zaposlili ljude iz SNS"
U Prekršajnom sudu u Beogradu tajno je održan interni konkurs za zapošljavanje. To su javljali samo svojim rođacima i prijateljima, a mi koji smo radili po 10, 11 godina nismo ni bili obavešteni o tome. Tu su primljeni rođaci upraviteljke i predsednice suda, a nama su ugovori raskinuti. Čim su nam raskinuli ugovore, primljeni su novi ljudi, bliski suprugu predsednice suda, koji je istaknuti član Srpske napredne stranke - istakla je za Direktno.rs Bojana Milenković, otpuštena radnica kojoj je, kako tvrdi, protivzakonito uručeno rešenje o prestanku radnog odnosa.

Bajka 2...
Bila jedna zemlja, SFRJ se zvala, I u toj zemlji parkiraju se jedan tata policajac i jedan mladi policajac policijskim kolima ispred jedne limarske radnje , posle svog radnog vremena...
Pronadju coveka koga su trazili i krene razgovor....
Onaj tvoj sin polako postaje problematican, izaziva tuce, ponasa se grubo na ulici,
Mozes li ti da ga kontrolises i smiris ili cemo morati mi.
-Probacu, ali nece da me slusa, neposlucan je

Posle nekoliko takvih poteza, dobije maloletni nasilnik pratnju u obliku pojacanog nadzora kad ga neka ekipa policajaca primeti u gradu.
Jednom prilikom, valjda opet u nekom naletu besa, malo gurajuci ljude dok prolazi, cimnu snazno neku perjanu jaknu nekom decku i jakna se pocepa kao da je od papira, odvoji se spoljna tkanina od unutrasnje i prosu se perje.
Nadjose se tu odmah dva mlada policajca i uhvatise maloletnog nasilnika i krenu udaranje pendrecima po gornjem delu ledja i po rukama i glavi...
Razgovor koji se vodio je bio .....Hoces li ti da se smiris ili neces?
Necu....
I to se ponavljalo...
Grupu od tri je okruzilo dosta prolaznika gledalaca i vecina nije znala nasilnika ali nije se niko posebno bunio.
Posle nekog vremena mladi nasilnik je poceo da odgovara sa hocu, dobio jos desetak udaraca pendrekom i onda ga pustise da ide svojim putem sav crven u licu od saginjanja ali bez vidljivih krvavih rana ili posekotina.

Siguran sam da bi bilo tako no na sreću alpske tiranije ne živim tamo.

Ali ne reče mi, trpite li opisana zlostavljanja?

Da vas policija zaustavi bez ikakvog povoda, pretresa iako ste maloletni recimo i optužuje da ste narkomani i preti privođenjem?

Zavisi kako ko shvata zlostavljanje ili red i zakon.Primera radi čovek napravio kuću pa u svom dvorištu podigo zastavu Švajcarske ujedno
je i Švajcarac.Dobio je kaznu jer je podigo svoju zastavu u svoje dvorište.Pitanje svih pitanja jel to demokratija ili diktatura?
Hajde gukni nešto???

E franak ako nastavis tako nesvesno , samo podizes srbijandere a spustas ostale jer onaj ko vidi razlog zasto je bitno sta radis u svom dvoristu taj se samo iznervira vise kad vidi sta sve ne mora da radi u Srbiji.
A onaj prvi se samo raduje kad vidi sta sve ne mora da radi u Srbiji...

I ja tako vidim ali moram čoveku da objasnim kakva sve demokratija postoji. Ne jede se sve što leti,što kaže naš narod.

Zavisi kako ko shvata zlostavljanje ili red i zakon.Primera radi čovek napravio kuću pa u svom dvorištu podigo zastavu Švajcarske ujedno
je i Švajcarac.Dobio je kaznu jer je podigo svoju zastavu u svoje dvorište.Pitanje svih pitanja jel to demokratija ili diktatura?
Hajde gukni nešto???
Nemam ja šta da shvatam ili ne.

Ako policija grupu dece koja sede i razgovaraju urlanjem natera da se postroje a zatim počne da ih na javnom mestu pretresa, istresa rančeve, preti privođenjem i traži od njih da priznaju da su narkomani - to je nedvosmisleno policijska tortura.

A kada ne nađe ništa kod te dece iz Beograda kaže im da se manje drogiraju.

Prijaviti to danas nekom u Srbiji nema nikakve svrhe jer je pravo žalbe ukinuto a hunta zastrašuje narod.

Ništa neće biti zaboravljeno Franak, ništa.

To apsolutno nije opravdanje za režim što i dalje traje.
То није оправдање ни за један режим.
То је објашњење за усвојене манире политичког рада и погрешно схватање добијене функције.
Проблем је што се ти бавиш последицом, а не узроком. :roll:

То није оправдање ни за један режим.
То је објашњење за усвојене манире политичког рада и погрешно схватање добијене функције.
Проблем је што се ти бавиш последицом, а не узроком. :roll:
Ja sam davno objasnio uzrok koji je nastao ne pre 50 već 75 godina i ne želim da ponavljam stalno.

Ali apsolutno nije ništa učinjeno da se makar deo problema reši.

Dogodilo se upravo suprotno, režim se privalio tom haosu i nastavio da uzurpira kao i svi prethodni.

režim se privalio tom haosu
Сваки режим, који се не "привали том хаосу"- бива уклоњен.
Почни да схваташ- ов земља је под меком окупацијом.
Стране банке, стране фирме, страни медији.

Сваки режим, који се не "привали том хаосу"- бива уклоњен.
Почни да схваташ- ов земља је под меком окупацијом.
Стране банке, стране фирме, страни медији.
Ako prihvatiš da budeš okupaciona vlast onda se bar potrudi da olakšaš narodu okupacione muke jer u tome što pišeš ima istine.

Nemoj da ga vređaš, nemoj da nameštaš tendete, nemoj da zidaš nakaze na svoju ruku, nemoj da se ponašaš bahato i prebijaš kršioce suludog vanrednog stanja jer ako sve to radiš postaješ gori od okupatora koji te tu postavio.

Back