Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.401
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ovo pod kontrolom drži, naravno, sudija Dred.Ево ја сам направио манифест Народне Републике Србије. Још само заставу да извезем!
Pogledajte prilog 752419Pogledajte prilog 752420
1. Нема странака осим једног политичког тела Савез Комуниста где сваки друг или другарица може да се региструје по жељи наравно
2. Одлуке доноси искључиво синдикат стручних људи независно да ли су у политици или не
3. Маршал је само врховни извршитељ, он је врховни чувар од спољашних и унутрашњих напријатеља и главни представник наш по свету. Остали су 6 Мудраца или министра из своје области.
4. Маршалат и Савез Синдиката су у истој равни и представљавју две стране шестара
5. Врховни суд надледа рад али не право да се меша без приложених јасних доказа.
6. Унутар врховног суда постоји безбедносна служба која се стара о неправилностима рада како њега тако и других тела.
7. Суд је моћан али је ограничен деловањем јер су Маршалат и Савез главни доносиоци закона док је Врховни Суд пасиван.
8. Закони се за заједницу се доносе у сваком ресору по принципу гласањем између стручних људи и бирање најмудрих међу нама те тако јамичимо да само они најбољи из своје струке могу да нас воде.
9. Закони су контролисанио од стране свих другова и другарица и у сваком тренутку имају право да гласају о судбини своје земље осим ако то не не нарушава наша социјалистичка убеђења. Тај чин је акт против саме државе и ми не желимо да се вратимо још једном у стање економског ропства.
10. Све важне ствари биће стављље у оквиру државе а мала приватна предузећа моћи ће да се отворе без такси.
11. Наши ресурси и људи нису на продаји, нису ничија робовска радна снага, ми ћемо као друштво изградити систем који ће укинути робовске послове даљим технолошким развојем цивилизације.
12. Наша деца ме могу да служе за продају и другови и другарице имају пуно право да убију онога који је киндапавао, силовао или на било који нехуман начин третирао нечије дете, укључући о организацији. Деца су неотуђива од родитеља а породца као најмању и прву заједницу који смо у току развоја врсте створилио бранићемо је од свих непријатеља људског рода.
13 Као секуларна држава веруј у шта хоћеш, нија нас брига. Не постоји привилегована релијска заједница и ако држава нешто одлучи црква нема право да се меша што није није њен домен . Оштро ћемо осуђивати свако уплиатање цркве у научна истраживања као и све друге организације које коче напредак људске цивилизације. Слобода веоисповести је загарантовано и неотуђиво право сваког члана заједнице и свака појединаца може своју веру да практикује слободно унутар своје куће и да узме слободне дане за своје празнике.
14. Ниједан педаљ НР Србије од Суботице од Призрена није на продаји, неотуђив је уставом, било ко покуша дање распарчавање било код дела наше земље или јавно промосиао исто биће кажњен смртном казном истог трентука. Ми не желимо да у нашој држави имамо издајнике своје земље јер узимањем од вашег друга или друагрице они узимају део и од вас. Све издајничке организације и јавна лица која су јавно залагала за распарчавањем биће спроводене пред лицем правде по кратком поступку као пример другима.
15. Наши војници не могу бити део НАТО пакта нити било код другог империјалног савеза. Ми смо анти-империјалисти и против смо сваког облика тлачења људи. Наша морална дужност је да ослободимо људимо буђењем моралне свести о важности људског живота.
16. Како приступ ЕУ нећемо испунити не треба ни очекивати од нас да желимо чланство али свака сарадња са нашим пријатељским чланицам тог савеза је добродошла.
17. Све амбасаде које су на било који начин нарушиле интегритет НР Србије да буду протеране. Не желеимо лажне пријатеље. Ми верујемо у заједницу, у дух бољих људи а не у сплетке и интересе. Они који нису искрени пријатељи према нама ми нећемо бити ни према њима. Чување интергритета је најважнији облик држвности. Наше кућа је наша ствар и нико не воли обскурне људе које воле да уређују вашу кућу чим дођу у ваше госте.
18. Као такви ми имамо моралну обавезу да чувано наше пријатеље и да их увек подржавамо на свом путку ка даљем развоју човечанства!
Za pocetak treba nam prava levica, ne nesto tipa SPS i Vulin.Не може "нова" десница (двери, републиканци и остала нова четничко-љотићевца братија) да дође на власт јер чиста умерена десница већ јесте на власти која има има и директну моћ и полугу моћи преко бивших малих патрљака од разних десничарских организација (Образа, 1389, Наши и осталих клерофашистичких творевина које су постојале за време ДС-а и "мистериозно нестале" сада за време СНС-а и као пашчад се активирају само када треба да штите газду). Напросто, левица се намеће као једина ПРАВА опозоција која може да сруши режим! НЕ ПОПОВИ И ЊИХОВЕ ВЕКОВНЕ МАНИПУЛАЦИЈЕ НАРОДОМ. НЕГО СОЦИЈАЛНА ПРАВДА ЗА СВЕ ЉУДЕ СРБИЈЕ.
СОЦИЈАЛИЗАМ ✬ ЗА НАРОДНУ РЕПУБЛИКУ!
Pogledajte prilog 752256
Дакле шта ће бити биће нека радикална левица и нека либерални-социјални балансеро чисто да се задовоље светске корпорације.![]()
Žuriš negde?i gde ste sada *****
Đekson je još jedan pokušaj botova da izokola propagiraju režimske budalaštine.Za pocetak treba nam prava levica, ne nesto tipa SPS i Vulin.
Ево ја сам направио манифест Народне Републике Србије. Још само заставу да извезем!![]()
Склони са заставе срк и чепић, и стави овај грб, десно; сасвим јасно и довољно!
Савез Комуниста?1. Нема странака осим једног политичког тела Савез Комуниста где сваки друг или другарица може да се региструје по жељи наравно
Неправилно, друже Џексон!9. Закони су контролисанио од стране свих другова и другарица и у сваком тренутку имају право да гласају о судбини своје земље
10. Све важне ствари биће стављље у оквиру државе а мала приватна предузећа моћи ће да се отворе без такси.
Јавност мора бити обавештена о таквим лицима, а право сваког мора бити грађанско хапшење сваке протуве која се бави таквим активностима.Све издајничке организације и јавна лица која су јавно залагала за распарчавањем биће спроводене пред лицем правде по кратком поступку као пример другима.
Ствар здравог разума и елеемтарног поштења, као и они "чланови", које сам без коментара изоставио, јер се то подразумева.18. Као такви ми имамо моралну обавезу да чувано наше пријатеље и да их увек подржавамо на свом путку ка даљем развоју човечанства!
Ma jackson nije bot, pre si ti bot nego on.Đekson je još jedan pokušaj botova da izokola propagiraju režimske budalaštine.
Imaju odeljenje za lažne monarhiste kao i trockističke nazadnjake. Sledeći će biti verovatno Šormazovi jogi letači kojima naročito smetaju ljotićevci.
Došljačka posla.
Ја јесам, за тебе не знам.Jesmo li?
Ja za tebe u stvari ne znam, naročito kada imam na umu da podržavaš jugoslovensku vladu Srbije koja ja posledica autošovinizma jednog čoveka i nelegitimnih izbora.Ја јесам, за тебе не знам.
Их, јак ум...naročito kada imam na umu
Jači no što ga zbirno ima cela jugoslovenska vlada Srbije. Što i nije neka velika mudrost ali je svakako poražavajuće za uzurpiranu državu.Их, јак ум...![]()
Sve ovo pod kontrolom drži, naravno, sudija Dred.![]()
Склони са заставе срк и чепић, и стави овај грб, десно; сасвим јасно и довољно!
Smrt Demokratama
Ја сам за укрштени трактор и пресу, ваљда смо мало напредовали, бре!?Тај симбол сам ставио инспирацијом споменика из села Заовине као знак знак да се овде развила прва металургија и пољопривреда.
![]()
Ја сам за укрштени трактор и пресу, ваљда смо мало напредовали, бре!?![]()
Па, добро, сад, ја сам хтео мало да осавременимо, нисам ставио ајфон и тениски рекет...Е сад многи ће речи да је ово рало али ове заборављавају да је и рало симбол обичног човека.
I dalje bolji od tebe koji si hvalio SNS.Đekson je još jedan pokušaj botova da izokola propagiraju režimske budalaštine.
Imaju odeljenje za lažne monarhiste kao i trockističke nazadnjake. Sledeći će biti verovatno Šormazovi jogi letači kojima naročito smetaju ljotićevci.
Došljačka posla.
Možeš ti da formiraš 200 kontrolnih tela ali ako je suština trula, pogrešni ljudi na ključnim polugama vlasti džaba ti sva gimnastika.Aли пасивна власт а њихов рад контролише Судско контролно тело. Оно што данас немаш у Србији када се крши Устав на широко...![]()
Hvaliti SNS u poređenju sa nekim minulim režimima nije pogrešno već objektivno.I dalje bolji od tebe koji si hvalio SNS.
Ti si light SNS botic , nema sta ja na tebe da se ljutim.Ne ljuti se Komi, opcija koju podržavaš nije budućnost Srbije kao ni režim.
Vi ste imali svoju priliku i prokockali ste je.
Vreme je za nove ljude kojima je Srbija bliža i draža.