Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

gospode, pa vi ste jos ludji kad se raspravljate sa kojekime :lol:

Neka, ide ovo u nekom pravcu, ali isključivo zato što je trenutno stala najezda skakavaca/botova, pa se preostalim usamljenim botovima konačno može natenane izložiti ono što bi rekao i svaki pravi opozicionar, samo kada bi dobio priliku da to iznese u nepristrasnim i gledanim/čitanim medijima. Neće puno vredeti, ali čisto da ne ispadne kako smo samo u fazonu linča, silovanja i nasilja, već i da im objasnimo zašto ćemo ih silovati i nasilno linčovati.

tebi isto pitanje,
ko je isao za tobom licno pistoljem
i prisiljavao te da glasas za nekoga,
svako moze da napise izbori nisu fer,
pa uvek ce nekom nesto u zivotu biti nefer,
subjektivna stvar,
ali si zato ubedjen da su izbori od 2000- 2012. bili fer, jelda,
i da su protivnici trebali da prave isti takav cirkus koji vi danas pravite,
a znas jako dobro sta ste pod dos-om muljali,
i da niko nije isao na ulicu da rusi vlast,
kakvo pravo ocekujete za sebe,
takvo pravo imaju i drugi
Uopšte ne shvatam šta ti njaške od tamo negde, a ovde je naša koža u pitanju?
Kao da ti neko u tvojoj kući servira prokisli pasulj i smrdljivu salamu i ti kažeš neću da jedem, a onda se mi svi iz Srbije dignemo, kao ti na zadnje noge i silom te teramo da jedeš to đubre, po cenu života. Niti nas se tiče kakva su ti goovna u tanjiru, niti imamo prava silom da te teramo da ih jedeš.
Valjda ja znam šta mi uništava život ovde i meni i mojoj deci. Hoćemo fer izbore i hoćemo fer medije. Nećemo klijentelističke mreže, nećemo vladavinu nepismenih idiota sa kupljenim diplomama, nećemo nepotizam. Šta ti ovde ne razumeš

Ne lupetaj, naravno da ću da odem i vakcinišem se protiv tetanusa.
Tetanus je bolje izbegavati.
Protiv gripa nećujer grip je bolje preležati nego izbegavati.
Opa, pa ti si selektivan. :lol: Kako je grip bolje preležati, bolje je deset dana ležati u bolovima pod temperaturem, nego radi i zarađivati? A šta da kažu oni koji od gripa umru, a ima ih popriličan broj?

Ja prosto ne mogu da shvatim(evo vratio sam se posle tri dana iz bana , ali jedan bot će morati da pravi novi nik:per::per::per:).
Večeras pričam s komšijom, čovek muzičar harmonikaš 65+ godina, mora da ide da radi po kafanama u tim godinama, duguje za struju nekoliko stotina hiljada, za vodu pola od toga, i kaže mi: Znaš li kako je prošla Libija?E to amerikanci hoće da urade nama i skinu Vučića!!!!!!!!!!!!
j.b.t kad se nisam prevrnuo na ledja od smeha, muke, ne znam čega više......
Da li je moguće da je ova vlast toliko isprala mozak ljudima?

Nisam hteo da izađem na izbore, ali ne iz razloga koje ti navodiš, već zato što sam unapred znao šta će se desiti, i znao sam zašto će se desiti, a desilo se iz razloga koje sam ti prethodno opisao. Ti možeš mene da nabeđuješ za bilo šta, to ne menja one činjenice koje sam prethodno pomenuo. Pokušaj da uključiš bar mali deo mozga i shvatiš ono što sve vreme pokušavam da ti objasnim. Ne možeš pozivati ljude na izbore i poštovanje izbornih rezultata u situaciji kada izbori nisu fer, kao što ne možeš da organizuješ boks meč pokojnog Lučana Pavarotija sa Majkom Tajsonom. Odnosno možeš, ali onda ne možeš da kažeš kako je Pavaroti imao jednake šanse za pobedu samo zato što ima po dve ruke i noge i istu kilažu kao Tajson.
ma znao si ti, da ne kazem sta,
znao si ono s cim vas je djilas napumpao i nafilovao,
eto, samo to ste znali,
na vasu zalost sad ste se zahebali,
jer spekulacijama znao sam,
ne mozete rusiti vlast,
cak ni na ulici,
da ste izasli, imali bi sanse da danas trazite ispravljanje ne fer izbora,
a verovatno i ne bi,
jer bi djilasov poraz bio toliko katastrofalan,
da posle uspesne izlaznosti i izbora,
ne bi imao nikakvu sansu ni na ulici,

e on je to upravo i uradio,
a vi ste marionete

Opa, pa ti si selektivan. :lol: Kako je grip bolje preležati, bolje je deset dana ležati u bolovima pod temperaturem, nego radi i zarađivati? A šta da kažu oni koji od gripa umru, a ima ih popriličan broj?
Naravno da sam selektivan.
Od gripa i više boluju i češće stradaju upravo ti vakcinisani.
Dobrovoljno, podvlačim ističem i naglašavam

Ja prosto ne mogu da shvatim(evo vratio sam se posle tri dana iz bana , ali jedan bot će morati da pravi novi nik:per::per::per:).
Večeras pričam s komšijom, čovek muzičar harmonikaš 65+ godina, mora da ide da radi po kafanama u tim godinama, duguje za struju nekoliko stotina hiljada, za vodu pola od toga, i kaže mi: Znaš li kako je prošla Libija?E to amerikanci hoće da urade nama i skinu Vučića!!!!!!!!!!!!
j.b.t kad se nisam prevrnuo na ledja od smeha, muke, ne znam čega više......
Da li je moguće da je ova vlast toliko isprala mozak ljudima?
moguce. Uglavnom zaostale osobe poput natase i rifketa veruju vucicu

Poslednja izmena od moderatora:
Uopšte ne shvatam šta ti njaške od tamo negde, a ovde je naša koža u pitanju?
Kao da ti neko u tvojoj kući servira prokisli pasulj i smrdljivu salamu i ti kažeš neću da jedem, a onda se mi svi iz Srbije dignemo, kao ti na zadnje noge i silom te teramo da jedeš to đubre, po cenu života. Niti nas se tiče kakva su ti goovna u tanjiru, niti imamo prava silom da te teramo da ih jedeš.
Valjda ja znam šta mi uništava život ovde i meni i mojoj deci. Hoćemo fer izbore i hoćemo fer medije. Nećemo klijentelističke mreže, nećemo vladavinu nepismenih idiota sa kupljenim diplomama, nećemo nepotizam. Šta ti ovde ne razumeš
da ponovim,
dos -ovsko oduzimanje prava glasa svojim neistomisljenicima se zove fasizam

ma znao si ti, da ne kazem sta,
znao si ono s cim vas je djilas napumpao i nafilovao,
eto, samo to ste znali,
na vasu zalost sad ste se zahebali,
jer spekulacijama znao sam,
ne mozete rusiti vlast,
cak ni na ulici,
da ste izasli, imali bi sanse da danas trazite ispravljanje ne fer izbora,
a verovatno i ne bi,
jer bi djilasov poraz bio toliko katastrofalan,
da posle uspesne izlaznosti i izbora,
ne bi imao nikakvu sansu ni na ulici,

e on je to upravo i uradio,
a vi ste marionete

101.
Đilasa nije uhapsio niko.
Verovatno im je korisniji na slobodi

da ponovim,
to je glupo oduzimati glas, ali ne treba svaki glas da ima istu vrednost. Nego prema uplati u budzet. Ko recimo uplati do10000evra to je jedan glas. A neko ko uplati milion evra ima 100 glasova.

da ponovim,

Ne, DOS nikada nije oduzeo pravo glasa svojim neistomišljenicima. SPS nije zabranjen, nisu zabranjeni ni radikali, obe stranke su nakon petog oktobra ostale značajan politički faktor, a SPS je postao i koalicioni partner. Za vreme DOS, postojali su njihovi mediji, ali su postojali i jednako jaki mediji koji su podržavali i drugu stranu. Ovo sad je nacizam, da ne petljamo u celu priču nesrećne Italijane i njihov fašizam koji gadno zvuči, ali je mala maca u odnosu na naciste.

Niko nije pozvao narod cak ga i Vucic ne kontrolise vecinski jer bi sada imali upade u Maxi diskonte i obijali lokale za patike ..

Ljudi koji protestuju nisu lumpenpatriote koje nerede koriste za pljačku.

Mnogima od njih je preko glave teskobe i terorisanja njegovom ludošću.

Na svu bedu i muku naklatio se i on sa svojim sumanutim i kontradiktornim zlostavljanjem.

Ljiudima je prekipelo od besa.

Ljudi koji protestuju nisu lumpenpatriote koje nerede koriste za pljačku.

Mnogima od njih je preko glave teskobe i terorisanja njegovom ludošću.

Na svu bedu i muku naklatio se i on sa svojim sumanutim i kontradiktornim zlostavljanjem.

Ljiudima je prekipelo od besa.
Ljudi su reagovali na pretnju zatvaranjem i prisilnom vakcinacijom , sve posle toga su naknadne posleice

Oglasio se i POKS, ali samo GO Beograd (stranka i dalje ćuti i nemo posmatra).

ПОКС БЕОГРАД ПОЗИВА НАДЛЕЖНЕ ОРГАНЕ ДА ХИТНО РЕАГУЈУ НА ПРЕКОМЕРНУ УПОТРЕБУ СИЛЕ!

Поводом догађаја од синоћ, ПОКС Београд сматра да сваки грађанин има право да на демократски и цивилизован начин изрази своје незадовољство и истовремено апелује да се сви уздрже од насиља и вандализма.

Са друге стране, нико нема право да им то ускраћује, а најоштрије осуђује прекомерну употребу силе над нашим суграђанима од стране Полиције!

Позива надлежне органе да реагују и позову сваког на одговорност ко је прекорачио своја овлашћења или починио кривично дело.

107701159_576144173073798_2442509045595005753_n.jpg

to samo govori koliki je mafijas,
ili jos uvek zivite u zabludi koliko su sve ostale drzave uredjene,
da im se mafijasi ne mesaju u politiku i zagorcavaju zivot

Da je Đilas mafijaš, bio bi uhapšen za primer, jer prvi put od titoslovenskog doba država potpuno kontroliše sve kriminalne grupe u zemlji i koristi ih za svoje ciljeve.

moguce. Uglavnom mentalno zaostale osobe poput natase i rifketa veruju vucicu
Tragedija je ako u Srbiji ima 1 600 000+ mentalnih bolesnika..........
Nešto drugo debelo ne štima tu.

Nego da se kratko osvrnem ona sve ovo drugo, pošto tri dana nisma bio "dostupan".
Mislim da su ovi što protestvuju za malkice promašili poentu.Drun pstae kamoli treći.
Rasipa se snaga, ruši se zdravlje i smanjuje se volja ljudi, realno trenutno bespredmetnim protestom, bez artikulisanog zahteva.
Posle prve večeri sve je bilo jasno....
Vučić se BOJI, Vučić je spreman da u sprezi sa kriminalcima akcenat protesta prebaci na nemire, glavne poluge u vojsci(specijalne jedinice) neće ulaziti u konfrontaciju s narodom, jedan protest je bio dovoljan da se ukine policijski čas, a On iako u Parizu svako malo od besa se javlja i govori o protestima.
Trebalo se povući, na nekoliko dana, da se iskristališe i iz redova izbace oni koji su ubačeni da ruše, da se angažuju profesionalcida ne daju kršenje bilo kakvog reda, i onda zatvoriti Bereograd do raspisivanja izbora uz normalne medijske uslove.
Ovako će se oštrica protesta otupiti danima koji idu, i daće se vremena da se oni pregrupišu, da krneu u zastrašivanje i pomrežama i privodjenjem.......

Da refrešujemo.....

јанпи, post: 40431990, member: 353049"]
Иди,лечи се!
8 година нам твој"Идол" ради о глави на свим могућим пољима.
Ти си ограничена па не можеш то да спознаш.
Припремла Браћа нешто па сам спреман да са тобом продискутујем тачку по тачку...кад будем
био присутан.
Онда ћеш да схватриш зашто полубрат мор да виси.
Почињемо:

1) KRUŠIK,
2) JOVANJICA,
3) SAVAMALA,
4) HELIKOPTER,
5) NAPLATNA RAMPA,
6) DOKTORAT(I),
7) MEGATREND,
8)OLIVER IVANOVIĆ,
9) RUSKI ŠPIJUN,
10) PKB,
11) RTB BOR,
12) JELENA MARJANOVIĆ,
13) BEOGRAD NA VODI,
14) GLAVNA ŽELEZNIČKA STANICA,
15) ŽELEZNICE SRBIJE,
16) TRG REPUBLIKE,
17) POPLAVE 2014.,
18) KOSOVO,
19) LIČNA KARTA,
20) STANOVI U BUGARSKOJ,
21) KAFANA NA KOPAONIKU,
22) JUTKA,
23) PALJENJE KUĆE NOVINARA,
24) LUČANI,
25) MITROVIĆEV SIN,
26) IZBORNE KRAĐE,
27) MALA MATURA,
28) MIGRANTI - MALVERZACIJE SA NOVCEM EU I PRODAJA DOKUMENATA ZA GLASOVE,
29) GONDOLA,
30) METRO,
31) JELKA,
32) KANTRIMEN,
33) ODSLUŽENJE VOJSKE ZA 15 DANA,
34) KOFERČE,
35) VALJEVSKA GRAČANICA,
36) KRAĐA BEBA,
37) ISKAZIVANJE ZAHVALNOSTI U VIDU POKLONA VREDNOSTI DO 462 EVRA,
38) AFLATOKSIN 2013.,
39) MHE,
40) NAJSMEŠNIJI VIRUS I ŠOPING U MILANU,
41) MITING U KRUŠIKU 6.3. I PREDAJA IZBORNE LISTE - PRVI SLUČAJ VIRUSA 1.3.,
42) PROGRAM OBAVEZNE I PREPORUČENE IMUNIZACIJE STANOVNIŠTVA, 6.5.2020.,
43) DVA MILIONA EVRA SZO
44) MILIONSKI POSLOVI PORODICE KISIĆ SA JAVNIM PREDUZEĆIMA,
45) IVANA BODROŽIĆ,
46) PALJENJE KUĆE PREDSEDNIKU SINDIKATA U VOJSCI SRBIJE,
47) zapošljavanje hclanova SNS i navijaca u RZSO, na naplatnim rampama, u republickim, gradskim i opstinskim strukturama i pripadajucim firmama
48) Šreder (podrška)
49) Toni Bler (savetnik)
50) KUPOVINA GLASOVA OPRANIM NOVCEM
51) Davanje novca Klintonu za kampanju
52) Davanje pozivnog broja Kosovu
53) ZLOUPOTREBA DECE U POLITIČKE SVRHE
54) MEDIJSKA INVAZIJA KROZ ZLOUPOTREBU FUNKCIJE PREDSEDNIKA U KORIST STRANKE NA CIJEM JE CELU, A IZBEGAVANJE DUELA
55) SUSPENDOVANJE RADA SKUPŠTENE, ZABRANA KRETANJA I PRAKTIKOVANJE RELIGIJSKIH OBREDA
56) RESPIRATORI NA CRNO, KAMPANJA I PODUČAVANJE LEKARA ŠTA SU ZAPRAVO ONI
57) ZID NA KORIDORU 10 I SVA CENKANJA SA DROBNJAKOM PAR MILIONA GORE DOLE (ЛЕТЕЋИ ЗИД НА КОЈИ ЈЕ ОПРАНО ПРЕКО 180 МИЛИОНА ЕУРА (извор инф. Велимир Илић Министар у СНС ВЛАДИ)
58) Idvor, Grahovo
59) Tetka iz Kanade
60) Lončar - stan od Spasojevoć (vođa zemunskog klana)
61) Đukini huligani upadaju u zgrade i pale baklje dok traje policijski čas, a politički nepogodni (kao devojka koja peva pesmu "Bagra" koji nisu dobili meru samoizolacije se hapse, kao i seljaci koji obrađuju sovje njive.
62) stranačko zapošljavanje
63) ucene zaposlenima da dolaze na mitinge
64) jelka i novogodišnja rasveta - Beograd
65) izveštaji REM-a
66) Air Srbija
67) BRISELSKI SPORAZUM
68) Niški i Kragujevački aerodrom
69) Seča šuma
70) Komercijalna banka
80) Agro banka
81) Starlete na važnim i odgovornim javnim funkcijama
82) Rad na crno i sivo, prijavljeni na minimalac, ostalo na ruke
83) Pelene i Korona u Juri i sličnim uspešnim firmama sa svim povoljnostima samo stranim investitorima bez ugovorne obaveze da se zadrže kad to što naši poreski obveznici plaćaju njihov profit i našu jeftinu radnu snagu
84) Najveće akcize na gorivo
85) Izvršitelji i njihova rodbina kumovi kao dobitnici otetog
86) Lečenje dece SMS-om, a milioni u noterdam, Klintonove i slične fondove
87) Fantomske privatne agencije angažovane od državnih ustanova i firmi koje služe za izvlačenje novca iz državne kase
88) GMO i kontrola kvaliteta, pometnje granice za toksine u hrani kako bi mogli da uvozimo šta drugi bacaju, kao i teških metala u gradskom vodovodu, i drugih dokazano štetnih materija.
89) Nezakonito uzete penzije
90) Železnica Srbije - rasturanje, više od 10000 radnika manje za 8 godina, zemlja poklonjena Arapima
91) Agencije za upravljanje zgradama koje angažuju druge agencije i izvođače radova po svom nahođenju, održavanje koje plaćaš na više mesta, a odgovornost se prebacuje po dobro uigranom medodu
92) Avenija MB prelivanje para iz budžeta opština u SNS kasu
93) prodaja izvora pijaće vode, rudih i ostalih prirodnih resursa
94) manipulacija stvarnim brojem obolelih i umrlih od covid-19, struka po potrebi (Kon)
95) kupovina TV Kopernikus
96) neovlašćeno uvođenje MTS kablovske po zgradama
97) botovi u javnim preduzećima koji primaju platu a ne dolaze na posao mesecima
98) egzodus stručnih ljudi u inostranstvo
99) Vesić
100) Livijatan, Miša Vacić, Firer
101) ?

..................

Ne, DOS nikada nije oduzeo pravo glasa svojim neistomišljenicima. SPS nije zabranjen, nisu zabranjeni ni radikali, obe stranke su nakon petog oktobra ostale značajan politički faktor, a SPS je postao i koalicioni partner. Za vreme DOS, postojali su njihovi mediji, ali su postojali i jednako jaki mediji koji su podržavali i drugu stranu. Ovo sad je nacizam, da ne petljamo u celu priču nesrećne Italijane i njihov fašizam koji gadno zvuči, ali je mala maca u odnosu na naciste.
al to se radi na forumu,
ja nikad nisam rekla da ne treba da glasa ovaj ili onaj,
ali vi to redovno radite,
fakticki svako ko glasa za vucic je boodala i trba mu oduzeti pravo glasa,
pa ni to ne dolazi iz vasih glava,
i to vam je direktiva,
omalovazavannje neistomisljenika

al to se radi na forumu,
ja nikad nisam rekla da ne treba da glasa ovaj ili onaj,
ali vi to redovno radite,
fakticki svako ko glasa za vucic je boodala i trba mu oduzeti pravo glasa,
pa ni to ne dolazi iz vasih glava,
i to vam je direktiva,
omalovazavannje neistomisljenika

Oprosti na rečniku, ali ******, ovo je jebeni forum, nije stvarni život i ne možeš zbog frustracija doživljenih ovde da negiraš najvećem delu srpskog naroda njegova prava.

Da refrešujemo.....

јанпи, post: 40431990, member: 353049"]
Иди,лечи се!
8 година нам твој"Идол" ради о глави на свим могућим пољима.
Ти си ограничена па не можеш то да спознаш.
Припремла Браћа нешто па сам спреман да са тобом продискутујем тачку по тачку...кад будем
био присутан.
Онда ћеш да схватриш зашто полубрат мор да виси.
Почињемо:

1) KRUŠIK,
2) JOVANJICA,
3) SAVAMALA,
4) HELIKOPTER,
5) NAPLATNA RAMPA,
6) DOKTORAT(I),
7) MEGATREND,
8)OLIVER IVANOVIĆ,
9) RUSKI ŠPIJUN,
10) PKB,
11) RTB BOR,
12) JELENA MARJANOVIĆ,
13) BEOGRAD NA VODI,
14) GLAVNA ŽELEZNIČKA STANICA,
15) ŽELEZNICE SRBIJE,
16) TRG REPUBLIKE,
17) POPLAVE 2014.,
18) KOSOVO,
19) LIČNA KARTA,
20) STANOVI U BUGARSKOJ,
21) KAFANA NA KOPAONIKU,
22) JUTKA,
23) PALJENJE KUĆE NOVINARA,
24) LUČANI,
25) MITROVIĆEV SIN,
26) IZBORNE KRAĐE,
27) MALA MATURA,
28) MIGRANTI - MALVERZACIJE SA NOVCEM EU I PRODAJA DOKUMENATA ZA GLASOVE,
29) GONDOLA,
30) METRO,
31) JELKA,
32) KANTRIMEN,
33) ODSLUŽENJE VOJSKE ZA 15 DANA,
34) KOFERČE,
35) VALJEVSKA GRAČANICA,
36) KRAĐA BEBA,
37) ISKAZIVANJE ZAHVALNOSTI U VIDU POKLONA VREDNOSTI DO 462 EVRA,
38) AFLATOKSIN 2013.,
39) MHE,
40) NAJSMEŠNIJI VIRUS I ŠOPING U MILANU,
41) MITING U KRUŠIKU 6.3. I PREDAJA IZBORNE LISTE - PRVI SLUČAJ VIRUSA 1.3.,
42) PROGRAM OBAVEZNE I PREPORUČENE IMUNIZACIJE STANOVNIŠTVA, 6.5.2020.,
43) DVA MILIONA EVRA SZO
44) MILIONSKI POSLOVI PORODICE KISIĆ SA JAVNIM PREDUZEĆIMA,
45) IVANA BODROŽIĆ,
46) PALJENJE KUĆE PREDSEDNIKU SINDIKATA U VOJSCI SRBIJE,
47) zapošljavanje hclanova SNS i navijaca u RZSO, na naplatnim rampama, u republickim, gradskim i opstinskim strukturama i pripadajucim firmama
48) Šreder (podrška)
49) Toni Bler (savetnik)
50) KUPOVINA GLASOVA OPRANIM NOVCEM
51) Davanje novca Klintonu za kampanju
52) Davanje pozivnog broja Kosovu
53) ZLOUPOTREBA DECE U POLITIČKE SVRHE
54) MEDIJSKA INVAZIJA KROZ ZLOUPOTREBU FUNKCIJE PREDSEDNIKA U KORIST STRANKE NA CIJEM JE CELU, A IZBEGAVANJE DUELA
55) SUSPENDOVANJE RADA SKUPŠTENE, ZABRANA KRETANJA I PRAKTIKOVANJE RELIGIJSKIH OBREDA
56) RESPIRATORI NA CRNO, KAMPANJA I PODUČAVANJE LEKARA ŠTA SU ZAPRAVO ONI
57) ZID NA KORIDORU 10 I SVA CENKANJA SA DROBNJAKOM PAR MILIONA GORE DOLE (ЛЕТЕЋИ ЗИД НА КОЈИ ЈЕ ОПРАНО ПРЕКО 180 МИЛИОНА ЕУРА (извор инф. Велимир Илић Министар у СНС ВЛАДИ)
58) Idvor, Grahovo
59) Tetka iz Kanade
60) Lončar - stan od Spasojevoć (vođa zemunskog klana)
61) Đukini huligani upadaju u zgrade i pale baklje dok traje policijski čas, a politički nepogodni (kao devojka koja peva pesmu "Bagra" koji nisu dobili meru samoizolacije se hapse, kao i seljaci koji obrađuju sovje njive.
62) stranačko zapošljavanje
63) ucene zaposlenima da dolaze na mitinge
64) jelka i novogodišnja rasveta - Beograd
65) izveštaji REM-a
66) Air Srbija
67) BRISELSKI SPORAZUM
68) Niški i Kragujevački aerodrom
69) Seča šuma
70) Komercijalna banka
80) Agro banka
81) Starlete na važnim i odgovornim javnim funkcijama
82) Rad na crno i sivo, prijavljeni na minimalac, ostalo na ruke
83) Pelene i Korona u Juri i sličnim uspešnim firmama sa svim povoljnostima samo stranim investitorima bez ugovorne obaveze da se zadrže kad to što naši poreski obveznici plaćaju njihov profit i našu jeftinu radnu snagu
84) Najveće akcize na gorivo
85) Izvršitelji i njihova rodbina kumovi kao dobitnici otetog
86) Lečenje dece SMS-om, a milioni u noterdam, Klintonove i slične fondove
87) Fantomske privatne agencije angažovane od državnih ustanova i firmi koje služe za izvlačenje novca iz državne kase
88) GMO i kontrola kvaliteta, pometnje granice za toksine u hrani kako bi mogli da uvozimo šta drugi bacaju, kao i teških metala u gradskom vodovodu, i drugih dokazano štetnih materija.
89) Nezakonito uzete penzije
90) Železnica Srbije - rasturanje, više od 10000 radnika manje za 8 godina, zemlja poklonjena Arapima
91) Agencije za upravljanje zgradama koje angažuju druge agencije i izvođače radova po svom nahođenju, održavanje koje plaćaš na više mesta, a odgovornost se prebacuje po dobro uigranom medodu
92) Avenija MB prelivanje para iz budžeta opština u SNS kasu
93) prodaja izvora pijaće vode, rudih i ostalih prirodnih resursa
94) manipulacija stvarnim brojem obolelih i umrlih od covid-19, struka po potrebi (Kon)
95) kupovina TV Kopernikus
96) neovlašćeno uvođenje MTS kablovske po zgradama
97) botovi u javnim preduzećima koji primaju platu a ne dolaze na posao mesecima
98) egzodus stručnih ljudi u inostranstvo
99) Vesić
100) Livijatan, Miša Vacić, Firer
101) ?

..................
tu bi trebalo navesti i to kad te zena ostavi

Back