Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Ljudi su reagovali na pretnju zatvaranjem i prisilnom vakcinacijom , sve posle toga su naknadne posleice
To jeste bio povod neposredne reakcije bez dileme.

Ali u kontekstu stoji veliki bes koji se akumulirao tokom zatvaranja.

Ogroman broj ljudi se osetio nečuveno poniženo zbog omalovažavajućeg načina na koji je zatvaranje izvedeno.

Upravo zbog gotovo varvarskog načina na koji se obraćao javnosti ljudi više nisu imali utisak da ih država tako štiti od zaraze već da se neko iživljava nad njima .

Poslednja izmena:
al to se radi na forumu,
ja nikad nisam rekla da ne treba da glasa ovaj ili onaj,
ali vi to redovno radite,
fakticki svako ko glasa za vucic je boodala i trba mu oduzeti pravo glasa,
pa ni to ne dolazi iz vasih glava,
i to vam je direktiva,
omalovazavannje neistomisljenika
Omalovažavanje nemišljenika kojima sto puta da nacrtaš i sto prvi put će da se prave na blesavo

Da li ti imaš ikakvu kritiku vezano za Vučićev režim?
imam, zato sto nije uhapsio lopove odavno,
zato sto nije isamarao svakog iz eu ko mu stane na put,
zato sto nije vratio kosovo,
zato sto nije vratio izbeglice u hrvatsku i kosovo,
i jos po nesto
ali nisam toliko debilna da politiku zamisljam kao kuvanje rucka

starije osobe su u svim zemljama daleko cesce mete prevaranata i pljackasa i politicara. Vucic to koristi i vlada pravo takmicenje za glasove izlapelih velikana. bas me zanima kad budem mator da li cu biti retard ko i vecina sadansjih penzionera.
Bices, provereno , gledao ja kako ljudi polako tonu u retard stanje...
I moj drug profesionalno , bavi se starima, on tek to gleda jer gleda bas stariju populaciju, a ja sam ove sto kao ne bi trebalo znaci od 45-.....i tacno vidis kako upadaju u retard...

Ne, ovo je samo forum, čak ne ni reprezentativan što se tiče političke scene u Srbiji, što možeš da primetiš i po svom (brojčano) podređenom položaju ovde. I nikakva orkestrirana propaganda, to je ono što ti i slični ne možete da shvatite jer ste živote proveli orijentišući se kolektivno. Mi nismo kolektiv, mi smo slobodni pojedinci (rekao bih slobodni Srbi, ali bi to u originalu, koji ste ti i slični iskrivili do neprepoznatljivosti, bio pleonazam), niko ovde ne razmenjuje privatne poruke u kojima dogovara taktiku kako da se suprotstavi tebi i sličnima. Jedine privatne poruke koje sam ovih dana dobio su bile kratka prepiska sa jednim forumašem oko potpuno drugih stvari i obaveštenje o prekršaju od strane supermoderatora. A taj prekršaj je napravljen onda kada me je drugi forumaš optužio da sam ustaški plaćenik i rekao da bi pucao u mene kada bismo se sreli u realnosti, da bih mu ja odgovorio "bez milosti".

Poslednja izmena od moderatora:
imam, zato sto nije uhapsio lopove odavno,
zato sto nije isamarao svakog iz eu ko mu stane na put,
zato sto nije vratio kosovo,
zato sto nije vratio izbeglice u hrvatsku i kosovo,
i jos po nesto
ali nisam toliko debilna da politiku zamisljam kao kuvanje rucka

Neke od ovih zamerki su poprilično besmislene. Vučić da vrati RSK? :lol:

I onda kažeš da ne zamišljaš politiku kao kuvanje ručka?

Код цркве Светог Марка права војна акција жандармерије и сајоваца, као у филмовима. Упали су са својим возилима и почели да хапсе све одреда махом децу која немају ни 20 година, а хапсили су и пролазнике који са протестом немају везе.
Чисто да се зна да Вучић шаље САЈ (који је антитерористичка јединица) на голоруку омладину.

Код цркве Светог Марка права војна акција жандармерије и сајоваца, као у филмовима. Упали су са својим возилима и почели да хапсе све одреда (као у акционим филмовима) махом децу која немају ни 20 година, а хапсили су и пролазнике који са протестом немају везе.
Чисто да се зна да Вучић шаље САЈ (који је антитерористичка јединица) на голоруку омладину.
Migranti čekaju u kukuruzima

Код цркве Светог Марка права војна акција жандармерије и сајоваца, као у филмовима. Упали су са својим возилима и почели да хапсе све одреда махом децу која немају ни 20 година, а хапсили су и пролазнике који са протестом немају везе.

Čekaj malo...trenutno?

Zar nije bre već sve gotovo za večeras?

Za to se izvukla, al da vidimo šta će da odgovori po pitanju nehapšenja lopova odavno

Rekla je da joj to smeta.

A s obzirom da je pobrojala sve što smeta, to implicitno znači da joj ne smeta gotovo ništa od pobrojanih buudalinih 100 tačaka. Pa ni to što Srbija naoružava islamske fundamentaliste. Ili što lažu građane na sav glas stalno, kao npr. da policija nije bacala suzavac (a neko je brojao, mislim oko stotinjak kanistera prvo veče).

Poslednja izmena:
Ne, ovo je samo forum, čak ne ni reprezentativan što se tiče političke scene u Srbiji, što možeš da primetiš i po svom (brojčano) podređenom položaju ovde. I nikakva orkestrirana propaganda, to je ono što ti i slični ne možete da shvatite jer ste živote proveli orijentišući se kolektivno. Mi nismo kolektiv, mi smo slobodni pojedinci (rekao bih slobodni Srbi, ali bi to u originalu, koji ste ti i slični iskrivili do neprepoznatljivosti, bio pleonazam), niko ovde ne razmenjuje privatne poruke u kojima dogovara taktiku kako da se suprotstavi tebi i sličnima. Jedine privatne poruke koje sam ovih dana dobio su bile kratka prepiska sa jednim forumašem oko potpuno drugih stvari i obaveštenje o prekršaju od strane supermoderatora. A taj prekršaj je napravljen onda kada me je drugi forumaš optužio da sam ustaški plaćenik i rekao da bi pucao u mene kada bismo se sreli u realnosti, da bih mu ja odgovorio "bez milosti".

Upadaju u psihozu , ne znaju gde vise da udaraju kao njihov vodja..

Back