Napustam vas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opalaaaaaaaaaaaa ode nam anchika e jbm ti swe kad sam njen pompezni odlazak propustila pa sram me bilo:dash::dash: i jadnica je chak i temu otworila,mislila je waljda da cemo je moliti da ostane shta li..ccccc ana,ana werowatno slusha sad "plakacete zamnom oboje" od ane nikolic :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: srecan put malena,kad odrastesh jawi nam se opet,mozda se i skapiramo tada:twisted::twisted: ower:cmok::cmok:

opalaaaaaaaaaaaa ode nam anchika e jbm ti swe kad sam njen pompezni odlazak propustila pa sram me bilo:dash::dash: i jadnica je chak i temu otworila,mislila je waljda da cemo je moliti da ostane shta li..ccccc ana,ana werowatno slusha sad "plakacete zamnom oboje" od ane nikolic :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: srecan put malena,kad odrastesh jawi nam se opet,mozda se i skapiramo tada:twisted::twisted: ower:cmok::cmok:

ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
lolina :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

jedan aplauz molim vas...
:super:

Ne mogu jednostavno u ovoj nezdravoj okolini...Umesto da int bude mesto zabavu ovde sluzi za lecenje komplexa...Napustam podf tinejdzere,jer je lose po moje zdravlje

Overkill uplasio si jadnu decu na ovom forumu slihtaju ti se samo da ne bih nji prozivao...

aj cao stavrno ne mogu vise...

Ima jako mnogo ok likova ovde,ali odlazim samo zbog Overkilla i one ***** sto ne skida sa *****,sto ne zna da se brani pa mu se slihta...zna ona koja je...ali neka je vracam duplo...

Pametniji popusta...

Nemam sta dodam osim da svi koji imate nesto protiv mene mozete da me povucete za *****...

Za kraj par poucnih recenica koje me drze u zivotu

SAMO NEUSPESNI KRITIKUJU USPESNE

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM,NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

Samo svi polako idite , pa da vidimo na kraju ko ce da ostane , za par nedelja ce moci da se promni ime u klince a ne tinejdzere ..ako ne po godistu onda po nacinju pisanja i razmisljanaja
!! pozdrav Ana

Original postavio Overkill 991
Joj kako da ti objasnim... Evo molim te me saslusaj nisam se derao na tebe,niti mi je to bila namera,jednostavno sam otkucao u uzbudjenju velikim slovima!! Izvini i za onu 2gu poruku,imam i ja trenutke ludila gde ne mogu da se kontrolisem!!

Citat:
Posto nevolim ignorisanje,ono sam u ludilu otkucao izvini molim te na kolenima!! Evo cak pred svima!!

Citat:
Postoje osobe za koje se vredi zrtvovati,cak i svoju cast!! Odgovor cu videti za 1,5 h moram na cas iz matematike!! Pozz i kiss za Anarho!!

I onda ja mučenica....

Joj kako da ti objasnim... Evo molim te me saslusaj nisam se derao na tebe,niti mi je to bila namera,jednostavno sam otkucao u uzbudjenju velikim slovima!! Izvini i za onu 2gu poruku,imam i ja trenutke ludila gde ne mogu da se kontrolisem!!

Citat:
Posto nevolim ignorisanje,ono sam u ludilu otkucao izvini molim te na kolenima!! Evo cak pred svima!!

Citat:
Postoje osobe za koje se vredi zrtvovati,cak i svoju cast!! Odgovor cu videti za 1,5 h moram na cas iz matematike!! Pozz i kiss za Anarho!!

I onda ja mučenica....

ovo samo dokazuje karakterne osobine overkilla....covjek je pogrjesio i izinio se....i to je za svaku pohvalu!!svaka cast!!!:ok:

a to sto ti sad to pokusavas da iskoristis na ovako odvratan nacin, govori o tebi...
ovi citati ne predstavljaju njega kao mucenika vec kao vemo zrelu i razvijenu osobu, jer malo ko se izvinjava na ovom forumu, i prihvata svoje greske....
milsim da si veoma nisko pala....aj razmisli prije nego sto nesto napises....:dash:
:thumbdown:

ps. ja sam zensko, samo da se zna da ne bude zabune zbog one price od prije sa svinjama i sl...

ovo samo dokazuje karakterne osobine overkilla....covjek je pogrjesio i izinio se....i to je za svaku pohvalu!!svaka cast!!!:ok:

a to sto ti sad to pokusavas da iskoristis na ovako odvratan nacin, govori o tebi...
ovi citati ne predstavljaju njega kao mucenika vec kao vemo zrelu i razvijenu osobu, jer malo ko se izvinjava na ovom forumu, i prihvata svoje greske....
milsim da si veoma nisko pala....aj razmisli prije nego sto nesto napises....:dash:
:thumbdown:

ps. ja sam zensko, samo da se zna da ne bude zabune zbog one price od prije sa svinjama i sl...

Ne, ne dokazuje baš to....Ako ćemo iskreno dokazuje nešto drugo...Dokazuje činjenicu da je stav o feminizmu promenio preko noći i da me sada više napada zbog toga što sam ga ispalila nego zbog mojih uverenja....Ovo nije dokaz koliko sam nisko pala već koliko mi smetaju razlozi zbog kojih on mene napada....I ni sami niste svesni što je ovo od raspravljanja na temu prešlo u lično prepucavanje....I da se vide pravi razlozi mog napadanja ovde bar sa njegove strane, a i niko me uostalom toliko ni ne napada kao on, a napada mene lično, a ne moje stavove.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back