User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
ona je sa anom i majom pricala da su svi muskarci svinje i tako je pocelo
Da ste neki muskarci branili bi ste muski rod a ovako sam samo ja branio i jos vam smetam!!MSM??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona je sa anom i majom pricala da su svi muskarci svinje i tako je pocelo
Pa dooobro koje su tvoje relacije cim si upoznala takve muskarce...Ne ja sam rekla da su muškarci koje ja poznajem svinje i da sam po tome zaključila da je dobra većina...U prvim postovima sam generalizovala i to zato što sam mislila da se neke stvari podrazumevaju...ali pošto sam videla da Dale92 nije dečko ukapirao bila sam malo jasnija....
OMG!! Verujem da ne znas ni jednog,ko zna kakvi su retosi kad se druze sa tobom!!
Pa dooobro koje su tvoje relacije cim si upoznala takve muskarce...![]()
Pa gledaj ljudi i nisu retosi kako ti kažeš, već sasvim normalni....kapiraju mene, ja kapiram njih i extra...
Pa gledaj i nemam ti ja neke relacije, ali kada siluju devojku 100 m od tvoje kuće čuje se...ili kada ideš sa takvim ljudima u odeljenje opet se čuje...inače ja se klonim tih ljudi što više mogu......
Prema devojkama jesu........
Ovo je besmisleno!! Anarho svemir i glupost su beskrajni (tako se kaze)!!
A sta si ti?? Muskarac?? Trandza??
Pa dobro gde zivis cim su te silovali...OVAJ TU LIKUSU/ILI MOZDA DECKA
A sta si ti?? Muskarac?? Trandza??
E,muka mi je koliko smo je ISPROZIVALI daj idi spavaj pa da nastavimo sutra i ovako nemam pametnija posla...
Nisu mene već tu devojku....Pa u Srbiji, Bg....
Ne, ja sam im drugarica...
Znaci tebe...pa jesu bar imali neku DUGU 9...da stvar bude temeljnija....
Drugarica sa kitom!!![]()