Tekila Gerila
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
13 година више од тебе.Imam samo jos jedno pitanje za tebe, a da kazes iskreno: IMAS LI TI 13 godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
13 година више од тебе.Imam samo jos jedno pitanje za tebe, a da kazes iskreno: IMAS LI TI 13 godina?
СНСовци су вероватно преузели У92.Ових дана је углавном У92 обавештавао о великим количинама гудре,нађеним на тврђави у ова 4 дана.У92 мрзи ЕГЗИТ.
Sad cene uraditi nista, a do juce si ovde pisao da ce sve upropastiti. Odluci se.
Exitasi se samo prepali za belo, pa se skrivaju iza politike, jer onda ako ih napadas, glume politicku zrtvu.
Drzava ne sme da im daje novce, jer se na festu bave politikom.
Sad cene uraditi nista, a do juce si ovde pisao da ce sve upropastiti. Odluci se.
Exitasi se samo prepali za belo, pa se skrivaju iza politike, jer onda ako ih napadas, glume politicku zrtvu.
Drzava ne sme da im daje novce, jer se na festu bave politikom.
Изгубиће или изгубићемо ?SVE ca upropastiti!
Izgubice i Kosovo i Vojvodinu i Sandzak!
Poceli su tako, tako ce i zavrsiti.
Ne postoje zrtve komunista.
Zrtve komunista su SVE DO JEDNE bili NARODNI NEPRIJATELJI I SARADNICI FASIZMA!
Нису још али ради се на томе. Знам из прве руке.

SVE ca upropastiti!
Izgubice i Kosovo i Vojvodinu i Sandzak!
Poceli su tako, tako ce i zavrsiti.
Da su oni sad na vlasti ti vise ne bi bio ziv ako bi i dalje vazio taj kriterijum!
Zamisli da im naprednjaci posto su sad tako reci vlast, pronadju i pohapse dilere i tako prekinu dotok droge.

To je ono sto ti zelis, budi jednom musko i PRIZNAJ!
Ti sve znas iz prve ruke...![]()
А да ти деране потражиш неки пензинерски џангризави форум , на коме ћеш се осећати као код куће ?Ni ti nemas 13 godina!
Boze, sto se ovde NAKUPILO DECE!

Da li je neko primetio da je dolaskom SNS-a na vlast pocelo pravljenje problema na raznim frontovima od kulture do politike?
Da li je neko primetio da je dolaskom SNS-a na vlast pocelo pravljenje problema na raznim frontovima od kulture do politike?
СНС ДЕТЕЛИНАРА РУЛЕС!
KOSOBO I METOXIJA
![]()
Ја нисам то приметио.
Мислиш на основу новинских наслова ?
Ствар је у томе што СНС још није дошао на власт и власт још увек обавља претходна гарнитура. Теза ти ту пада у воду.

Ja sam jako dugo ziveo u komunizmu derane....
Ти си очигледно погрешио форум, вероватно и годину, а могуће је и државу.Pa vec su skoro pola godine na vlasti!
Kakva predhodna garnitura!?
E koji cirkus!
Тренутно је једино председник Томислав Николић бивши напредњак.
Ма тога жена кући вероватно перја варјачом , па дође мало на форум да се изгалами.Ocito si bio manji od makovog zrna. Sa ovakvim stavovoima nema sanse da te ne proglase za narodnog neprijatelja i saradnika fasizma.
Имам горушицу од лимуна, тако да само Текила.Користи мало лимуна уз ту текилу, да се разбистриш...