NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
E kad ste shvatili da ste dobar iebac/ica..i jeste li a?ja negde tek kod trece ribe..mislim i pre je bilo ok al ovo bas ono pravo do jaja bez greske
ja odmak pri prvom eksu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad ste shvatili da ste dobar iebac/ica..i jeste li a?ja negde tek kod trece ribe..mislim i pre je bilo ok al ovo bas ono pravo do jaja bez greske

Nekome sam bila vrhunska a nekome žešci smor..tako da.. bice još nisan dostigla taj nivo kompatibilnosti prema svima.. :/
kome si ti bila smor ?![]()

Hm..al ipak mi se cini da uopsteno mislis za sebe da si dobra bez obzira na druge
Radis sta i kako zelis.Nekome sam bila vrhunska a nekome žešci smor..tako da.. bice još nisan dostigla taj nivo kompatibilnosti prema svima.. :/

Mislim postoji osoba sa kojom si kompatibilan i sa kojom nisi. Makar ja..![]()
Ako ovako nema hemije i svrsim smatracu to pustim "fizikalisanje" a to je za mene krsh od sexa![]()
Ako ima tu jos neceg pored fizikalisanja i osrednji tehnicar mi je strava ***** jer mene cini da ser osecam pozeljno i zadovoljno 24/7...
to opet govori da ljudi razdvajaju hebanje i vođenja ljubavi, iako negiraju kada se pokrene ta tema
ja to vidim kao ples... dvoje odličnih plesača mogu da se ne usklade u početku, što ih čini neusklađenim ali ne i lošim
što ne znači da dvoje loših ili osrednjih ne mogu uživati u igri
ljubav i hemija čine da i tehnički loš seks izaziva dobre osjećaje... pa zato žene i ne ostavljaju smokije ako ih vole: )

Ovo je tako lipo napisano..
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.![]()

to opet govori da ljudi razdvajaju hebanje i vođenja ljubavi, iako negiraju kada se pokrene ta tema
ja to vidim kao ples... dvoje odličnih plesača mogu da se ne usklade u početku, što ih čini neusklađenim ali ne i lošim
što ne znači da dvoje loših ili osrednjih ne mogu uživati u igri
ljubav i hemija čine da i tehnički loš seks izaziva dobre osjećaje... pa zato žene i ne ostavljaju smokije ako ih vole: )

Ti si neki ***** na baterije ?