Napokon

Mislim postoji osoba sa kojom si kompatibilan i sa kojom nisi. Makar ja.. :lol:
Ako ovako nema hemije i svrsim smatracu to pustim "fizikalisanje" a to je za mene krsh od sexa ;)
Ako ima tu jos neceg pored fizikalisanja i osrednji tehnicar mi je strava ***** jer mene cini da ser osecam pozeljno i zadovoljno 24/7...

Ne samoocenjujem se po pitanju seksa, sve ide spontano, svojim tokom, ne žurim da otkrijem sve, samo se prepuštam i uživam a, kad se pogledima sporazumemo da bismo probali nešto novo, to je to.

Nekad se trenuci strasti pretvore u nekontrolisan smeh do bola, nekad bude sve baš full, važno da smo zajedno i da ćemo se usavršiti vremenom...

Ne želim da ikad napustim taj krevet, po pesmi od Maroon 5, tako da imam svo vreme ovog sveta da ga telom volim na hiljadu i sto načina...

Nekome sam bila vrhunska a nekome žešci smor..tako da.. bice još nisan dostigla taj nivo kompatibilnosti prema svima.. :/

Važno je onima koj imaju zdrav seksualnii duh ne biti smor, a onima što im je sam sex smor ebach/ica nikako ne može da valja, tačnije što kraće sex traje to im je bolji/a.
Ima i takvih pas ig ebo :)

Mislim postoji osoba sa kojom si kompatibilan i sa kojom nisi. Makar ja.. :lol:
Ako ovako nema hemije i svrsim smatracu to pustim "fizikalisanje" a to je za mene krsh od sexa ;)
Ako ima tu jos neceg pored fizikalisanja i osrednji tehnicar mi je strava ***** jer mene cini da ser osecam pozeljno i zadovoljno 24/7...

to opet govori da ljudi razdvajaju hebanje i vođenja ljubavi, iako negiraju kada se pokrene ta tema

ja to vidim kao ples... dvoje odličnih plesača mogu da se ne usklade u početku, što ih čini neusklađenim ali ne i lošim
što ne znači da dvoje loših ili osrednjih ne mogu uživati u igri
ljubav i hemija čine da i tehnički loš seks izaziva dobre osjećaje... pa zato žene i ne ostavljaju smokije ako ih vole: )

to opet govori da ljudi razdvajaju hebanje i vođenja ljubavi, iako negiraju kada se pokrene ta tema

ja to vidim kao ples... dvoje odličnih plesača mogu da se ne usklade u početku, što ih čini neusklađenim ali ne i lošim
ljubav i hemija čine da i tehnički loš seks izaziva dobre osjećaje... pa zato žene i ne ostavljaju smokije ako ih vole: )

Ovo je tako lipo napisano.. :)
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.:(

A sta mi nesrecnici, koji konstantno gazimo partnerke, da radimo? Mislim, nekad me bas krene naopako...i nagazim je po nozi 5-6 puta u toku jedne veceri. Bruka i sramota... :rumenko:

iz muške perspektive najgori mi je seks bio kada sam hebao devojke koje su mi pre seksa prodavale priču kako su mnogo dobre!

on topic: nemam ja šta da znam, boli me uvo, kad se napalim, udri miško a ako joj nisam dobar nek ide da nadje boljeg a ja ću se već nekako snaći :D

Svaka krpa nadje zakrpu pre ili kasnije

Back