Napokon

nisam ni jednoj verovao dok nisam naleteo ne jednu koja je više nego kompetentna jer je i sama full ebachica i svojim tipovima je govorila da su loši ebači, pohvala od nje mi znači više nego od svih ostalih zajedno, recimo da sam tad' shvatio, mada je sve to relativno. Možda mi je samo bio dan.

nisam ni jednoj verovao dok nisam naleteo ne jednu koja je više nego kompetentna jer je i sama full ebachica i svojim tipovima je govorila da su loši ebači, pohvala od nje mi znači više nego od svih ostalih zajedno, recimo da sam tad' shvatio, mada je sve to relativno. Možda mi je samo bio dan.

kako znash da im je to govorila?

mozda je i njih hvalila isto tako...

E kad ste shvatili da ste dobar iebac/ica..

hoćeš da kažeš da postoje osim onih koje se samo izležavaju i rašire noge, žene koje su dobre jebačice i koje aktivno sudeluju u seksu?
icon_weirdface.gif

'de bre to ima da se nađe?

Hahah...
pa ono....kresnes je, a ona te zove 2 dana kasnije da dodjes kod nje...ili ti salje sms da morate da ponovite... etc etc etc :D
Msm. mozda umisljam, ali radi samopouzdanje ako nista XD

kad su mi rekli da sam ruzan kao akrep...onda sam morao da se posvetim vishe dobrom iebanju...jer sam znao da ****** mogu dobiti samo ako se prochuje da dobro iebem...
ali sam izgleda i tu losh... :rumenko:

chini mi se da sam omashio temu...a iebesh ga...

pa ne znam ti ja to....a i nisam nesto namenjala da bi statisticki mogla da dam adekvatan odgovor.....ali znam da enormno uzivam u sexu, da volim da se potrudim oko muskarca, da mi je vazno da se on oseca kao car, da sam otvorena za eksperimentsanja (pojedina :D)....

Back