gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Vrlo produktivan doprinos raspravi, nema šta!

Ostalo sam sve vec napisala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo produktivan doprinos raspravi, nema šta!
Mislim da se boji da joj komsije budu bogati Arapi.Predrasude. Ovi koliko sam video spikaju po 5 svetskih jezika i imaju isto toliko drzavljanstava.Konkretno ova porodica ima fudbalski klub Mancester City u svom vlasnistvu Ponudili su da kupe Mesija za 200 muliona evra.Onaj soping centar u Dubaiju sto ga je isto gradio ovaj Akbar posetilo je prosle godine 75 milona posetilaca. Sto je najbolja turisticka destinacija u svetu.Pa ako ovo nisu dovoljne kvalifikacije ne znam sta je. Ali sta da se radi naviklo to na bugarske biznismene.
Ostalo sam sve vec napisala.
Mislim da se boji da joj komsije budu bogati Arapi.Predrasude. Ovi koliko sam video spikaju po 5 svetskih jezika i imaju isto toliko drzavljanstava.Konkretno ova porodica ima fudbalski klub Mancester City u svom vlasnistvu Ponudili su da kupe Mesija za 200 muliona evra.Onaj soping centar u Dubaiju sto ga je isto gradio ovaj Akbar posetilo je prosle godine 75 milona posetilaca. Sto je najbolja turisticka destinacija u svetu.Pa ako ovo nisu dovoljne kvalifikacije ne znam sta je. Ali sta da se radi naviklo to na bugarske biznismene.
Sigurno nema svoje.
ofkorsNe znam šta dodati. Mislim da se rasprave o ovom vode bez osnovne informisanosti.
- - - - - - - - - -
I sad možeš da se glupiraš?
Ima svoje al nema nikakav, ali baš nikakav interes da ih ulaže u Srbiju,
za razliku od njegovog kompanjona Bedžeta Pacolija.
Možeš li da se prisetiš, koji bi to bio interes Pacolija da kupuje zemlju po Srbiji?
Ljudi otvorite oči i to ih otvorite što pre jer Vučić za razliku od prethodnika, mnogo brzo dela ..
nama niti jednog albanskog bogataša da se nije obogotaio od trgovine gudre...Ima svoje al nema nikakav, ali baš nikakav interes da ih ulaže u Srbiju,
Možeš li da se prisetiš, koji bi to bio interes Pacolija da kupuje zemlju po Srbiji?
Ljudi otvorite oči i to ih otvorite što pre jer Vučić za razliku od prethodnika, mnogo brzo dela ..
Ima svoje al nema nikakav, ali baš nikakav interes da ih ulaže u Srbiju,
Interes Arapa za ulaganje u Evropu je samo i isključivo radi širenja i jačanja uticaja islama...
Interes Arapa za ulaganje u Evropu je samo i isključivo radi širenja i jačanja uticaja islama...
Kako ti možeš sa svojim kvalifikacijama da prosuđuješ o nečijem interesu. Profit je interes, a zašto bi od toga bežao ako ga ima.Da li bi ti uložila, ako bi imala interes. U BG ima najniže cene GGZ-a, odkičan položaj i neće imati smetnje u politici. Zašto onda ne bi uložio višak kapitala.
Šta je s ovim narodom ja pojma više nemam ?
Da li je toliko gurnut na samo dno da ga više ništa ne zanima,
samo daj pare, a šta će sutra biti ...
I šta reče Ustavni sud za briselske dogovore o KATASTRU ?
Znaju li Srbi uopšte koji sve podaci postoje u Katastru ?
Da li znaš da je Aleksandar Vučić predao katastarske knjige šiptarima pre nego što se izjasnio Ustavni sud ?
I posle toga ja treba da verujem kako je neki Arapin koji je pao s neba u Vučićev zagrljaj rečio da uloži višak kapitala u Srbiju ?
Šta ima Srbija danas od odluke Ustavnog suda kad su knjige već predate ? Ko je o tome odlučio da se knjige predaju ?
Sa kojim ovlašćenjima ? Da li je Srbija država ako njene institucije ne slušaju Ustavni sud ?
Idem da se samoubijem. U Srbiji ce da sire islam,bas pogodno tle i toleratno drustvo.
A kakve veze to sve ima sa ovom temom. Kad ne znaš kako da diskutuješ, onda okreneš na naklapanje.
Albanac je pre nekoliko goidna ušao na srpsko tržište i izgradio benzinske pumpe na najekspluzivnijim lokacijama u Srbiji. Prema rečima izvora ovog lista, Pecolijev novac je u velikoj meri korišćen prilikom otkupa srpske zemlje na Kosovu i Metohiji.
Inače, Emirati su prva arapska zemlja koja je priznala nezavisnost Kosova i to još u oktobru 2008. godine, u vreme kada je Bedžet Pecoli aktivno učestvovao u političkom životu Kosova sa svojom partijom Alijansa za Novo Kosovo. LINK
Da li znaš da je Aleksandar Vučić predao katastarske knjige šiptarima pre nego što se izjasnio Ustavni sud ?
I posle toga ja treba da verujem kako je neki Arapin koji je pao s neba u Vučićev zagrljaj rečio da uloži višak kapitala u Srbiju ?
Šta ima Srbija danas od odluke Ustavnog suda kad su knjige već predate ? Ko je o tome odlučio da se knjige predaju ?
Sa kojim ovlašćenjima ? Da li je Srbija država ako njene institucije ne slušaju Ustavni sud ?
To se zove uzurpacija vlasti, ali izgleda da to nije bitno, jer Vucic to radi radi visih ciljeva, kako nas nije sram sto mu nismo zahvalni dok krvavo (18 sati dnevno) sljaka za narod
Zašto bi OVAJ Arapin uzeo šiptarski novac, a ima neuporedivo više i pravio Šiptaru profit, a ne sebi.Tebi je Ustavni sud i odluka koju je doneo povodom briselskog dogovora o Katastru naklapanje ?Nije valjda da ni ne znaš o čemu govorim ?
To bi stvarno bilo poražavajuće.U tom slučaju izvini, jasno je da nisi ni u mogućnosti da vidiš vezu sa ovom temom.
I ptice na grani znaju da se Šiptari neće zaustaviti na Jarinju, samo naprednjacima treba posebno objašnjenje.![]()
. Zašto bi OVAJ Arapin uzeo šiptarski novac, a ima neuporedivo više i pravio Šiptaru profit, a ne sebi. .
Tebi je Ustavni sud i odluka koju je doneo povodom briselskog dogovora o Katastru naklapanje ?Nije valjda da ni ne znaš o čemu govorim ?
To bi stvarno bilo poražavajuće.U tom slučaju izvini, jasno je da nisi ni u mogućnosti da vidiš vezu sa ovom temom.
I ptice na grani znaju da se Šiptari neće zaustaviti na Jarinju, samo naprednjacima treba posebno objašnjenje.![]()
Aloo, nemoj da nas praviš sve ovde ludima,
ne uzima Arapin šiptarski novac već Šiptaru pravi paravan.