Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bota i djilas? rezim koji samo trosi i krade, a kredite da vraca narod
Aman covece,oni kao dodjose na vlast da bi zaposlili narod i da bi sve te lopove strpali u zatvor!N akoliko rocista je Miskovic bio nakon pustanja iz zatvora?
Aman covece,oni kao dodjose na vlast da bi zaposlili narod i da bi sve te lopove strpali u zatvor!N akoliko rocista je Miskovic bio nakon pustanja iz zatvora?
Trol si ti a ne ja!aman trole!
koliko vremena treba da se srusi kuca? a koliko da se izgradi?
ds rezim je rusio deset u opozocoji i 12 godina na vlasti, a treba sad neko da izgradi za 15 minuta
mnogo ste vi saskasti u rezonima
Trol si ti a ne ja!
Je l ti kad su ti deca gladna renoviras kucu ili trazis posao da ih prehranis?
Koja vajda celoj Srbiji od tih zgraduraca u ionako odvratnom Beogradu?
Sta od toga ima Vranjanac ili Nislija ili Novosadjanin?
Ti to nesto meni?Ja sam ti DS ko sto sam i amerikanka!Odgovori na pitanja:oce to malo morgen
zakasnela eu ds pamet je smesna. pa vi ste opljackali celu srbiju. celu. sve ste zatvorili sto je radilo i drustveno i privatno. rade samo mafijaske firme. sram vas bilo 1000 godina, potomci ce vam kapati zabog agresivne pljacke i bezdusne otimacine. nema oprostaja nema zaborava. jednom kad se podvuce crta svi cete na goli otok ili kako se bude zvalo
Ti to nesto meni?Ja sam ti DS ko sto sam i amerikanka!Odgovori na pitanja:
Kako ce te zgradurace,koje ce otplacivati cela Srbija pomoci narodu?
I koloko rocista je imao Miskovic od kad ga pustise iz zatvora sa sve pasosem?
aha, evo zurim
budi tu i sacekaj, sammo sto nisam.
ds, dss, ldpu, vuk, comicka, canak, 19 dos patuljaka...meni su svi isti. isti im je gazda. a i meta im je ista
nego odoh na sah turnir, malo medju normalne. a vi spamerisite po forumu drkajuci po tastaturi satima i danima.
Vuciceva skola,bezi kolko te noge nose kad se postavi konkretno pitanje!
Muka mi je vise od opravdanja sopstvenog neuspeha losim "radom"predhodnika!Koj moj se vatao u kolo ako ne ume da igra!
Ma zna i on da lupeta , al sad će završni miting SNS-a i biće opet džabe sendviča i sokova , zato i mora da brani režim tako grčevito .
Kada krece gradnja Metroa na Vodi ???
aman trole!
koliko vremena treba da se srusi kuca? a koliko da se izgradi?
ds rezim je rusio deset u opozocoji i 12 godina na vlasti, a treba sad neko da izgradi za 15 minuta
mnogo ste vi saskasti u rezonima
ps ja sa vama ne vodim dijalog. sami ste se odrekli dijaloga petog oktobra. ja vas koristim da sami prikazete sirinu svoje eu i antisrpske politike
ajde ne lupetaj vise,vidis da svi brisu patos sa tobom.SNS nekadasnji Radikali su bili oduvek najjaca "opoziciona" partija koja je imala vlast na lokalu,avedi i jedan primer da su napravili od neke opstine sredinu za uzor i primer
Па добро, ти сад оспораваш општепознату чињеницу да су Шеик и Беџет заједно у бизнису.
То се у цивилизованој дискусији не ради. Ипак, ја теби нећу рећи да "лупаш", само могу да ти саветујем да отвориш очи.
- - - - - - - - - -
Не бих се ја заклела да је његово бирачко тело бенигно,
напротив, за разлику од Тадићевог које се добрано окористило, па се само повукло ..,
ови Богами можда покажу и неку другу страну кад схвате да су преварени ..
22.10.2013.Вицепремијер Вучић је, говорећи о сарадњи са Емиратима, рекао да је шеика Мухамеда бин Заједа упознао случајно, у ресторану, и да је он био изненађен, јер му ништа није тражио. Вучић каже да су разговарали о историји, географији, филозофији, да је он озбиљан и образован човек и да је после тога кренуло њихово пријатељство, на које је поносан.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...novic-je-Arapima-preporucio-da-ulazu-u-Srbiju"Za nas je bilo jako važno što je Đukanović rekao UEA nekoliko lepih reči o Srbiji. On je bio vrlo korektan i preporučio je nas za njihova ulaganja u namensku industriju Srbije", rekao je Vučić Televiziji Crne Gore.
Šta je govorio Vučić na temu poznanstva sa Princom Zajedom
22.10.2013.
http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=65546&Itemid=440
Nešto kasnije ...
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...novic-je-Arapima-preporucio-da-ulazu-u-Srbiju
Koga ne mrzi da gugla neći će izjavu i Mila Djukanovića u emisiji OKO na RTS da je on upoznao Vučića sa Princom Zajedom.
Ko veruje u slučajna poznanstva u restoranu ne mora ništa da čita.
Pogledajte prilog 323550
Evo kako izgledaju ti vagoni gde zive radnici zeleznice .Drveni vagon sa MIDEA klimom.Nadaju se novim stanovima ali traze da budu na savskoj terasi.
Па зар је то нешто негативно? Србски Напредњаци хране овај напаћени народ, иначе ти сендвичи су са његушком пршутом и златиборским сиром, а сокови су од крушке. Мало ли је?
Sto se ovoga tice,tesko da je rekao pravu istinu. Prvo ne verujem u ljubav na prvi slucajni pogled. Drugo istina mu ni malo ne odgovara ni da su ga upoznale USA ni Milo .Sve to moze negativno da utice na birace.