Напокон слике Београда на води!

Ne moze jedan covek da odluci za sve nas, pogotovo za takav projekat, pa makar on bio i zvanicno izabran da vodi BEOGRAD.
A pogotovo ne ministar za ...za sta ono Vucic bese ministar?
:mrgreen:

Lepo zvuci, ali ako se setis sece platana i kako su bakice iznosile kolace i kafu radnicima, a da protiv Djilasa niko nije ni glas digao, malo baca u pesimizam

Marija ne voli Naprednjake.To je razumljivo Ali ta ideja da se premesti zel.stanica je prisutna vec 20 godina. Ko nije video da opisem. Ruglo. Raspali zardjali vagoni .zarasli u nekakvo kiselo drvece.Kucice sa svinjcima i kokoskama.gomile /neki ves se susi a video sam da ima i konja. Sve to se vidi kada prelazis npr zeleznicki most.Ona bi jos da saceka a ja kazem radite,nema vise cekanja.

Tacno, ne volim ih.
Ali ovakav projekat ne bih podrzala ko god da ga predstavi, ne samo naprednjaci.
Mislimo razlicito: ja bih da se ocisti i ceka bolje vreme i bolja ideja.
To ce biti kljucna tacka u Beogradu i ne treba je upropastiti.

Mesta za cinizam uvek ima. Koja god vlast da je u pitanju, a narocito ova.
A uvek se moze protiv onoga sto je lose ili ruglo, samo ako ljudi imaju volju da se protiv toga bore.

Kad izgubiš u u ovakvoj utakmici, u poređenju programa, nema tome mesta. Trebaš se zapitati gde sam pogrešio, zašto mi nisu verovali. Možda jednostavno nisi dobar da bi uzeli tebe. Svakom u Srbiji treba znanje i sposobnosti proveriti na tržištu. Ovako, još je suviše komunizma u vama, previše radničkog samoupravljanja.

Dobro su se preporucili, vodili su Zemun, napravili cudo od njega.
A nisu ni za kucni savet a ne grad.

- - - - - - - - - -

Ja glasam. I ne glasam za takve projekte i takve ljude.
I nadam se da ce Beogradjani dobro da razmisle kome daju glas.

I ti si ovde moderator, s takvom ostrašćenošću i pristrasnošću?! Žalosno našta je Krstarica spala.

Kad izgubiš u u ovakvoj utakmici, u poređenju programa, nema tome mesta. Trebaš se zapitati gde sam pogrešio, zašto mi nisu verovali. Možda jednostavno nisi dobar da bi uzeli tebe. Svakom u Srbiji treba znanje i sposobnosti proveriti na tržištu. Ovako, još je suviše komunizma u vama, previše radničkog samoupravljanja.

nema nama naprijed dok fizički ne izumremo mi koji se imalo sjećamo toga...

- - - - - - - - - -

Nego, postite li ovih dana na vodi?!

I ti si ovde moderator, s takvom ostrašćenošću i pristrasnošću?! Žalosno našta je Krstarica spala.

Ne razmem o cemu ti to?
Nemam pravo da se izjasnim sta zelim a sta ne?
Milsis da bi na visi nivo Krstarice povoljno uticalo to da se slazem sa odlukama vlasti? I da je to svrha foruma?

- - - - - - - - - -

Šta znaš o ovoj ideji kad znaš da nije dobra. Osim da to grade Arapi.A ne grade samo oni.

Znam da nije bilo tendera, koji je po zakonu obavezan.
Znam da mi se ono sto sam videla kao nacrt ne svidja, blago receno.
I ne svidja mi se sto grade Arapi, imam pravo na to.

Evo nađoh:

bijeljina na vodi.jpg

Ko razumije, shvatiće...

Ne razmem o cemu ti to?
Nemam pravo da se izjasnim sta zelim a sta ne?
Milsis da bi na visi nivo Krstarice povoljno uticalo to da se slazem sa odlukama vlasti? I da je to svrha foruma?

- - - - - - - - - -

Tender za ideju nije obavezan, već za gradnju, a to nije ni počelo. Verovatno će biti tenderi kao što se i najavljuje.
Nacrt nisi videla već master plan što je daleko od toga. Master plan se razrađuje i ide na javnu raspravu pa ćeš moći reći šta misliš, a i ostala stručna javnost. Nadam se da si učestvovala kad je bila rasprava o mostu koji grade Kinezi. Sećaš li se tender?
Mogu Arapi da ti se ne sviđaju, ali oni žele da investiraju, a drugi ne žele. Reci mi ti u čemu je razlika između arapskog, ruskog i američkog investitora?.

Znam da nije bilo tendera, koji je po zakonu obavezan.
Znam da mi se ono sto sam videla kao nacrt ne svidja, blago receno.
I ne svidja mi se sto grade Arapi, imam pravo na to.
Tender za ideju nije obavezan, već za gradnju, a to nije ni počelo. Verovatno će biti tenderi kao što se i najavljuje.
Nacrt nisi videla već master plan što je daleko od toga. Master plan se razrađuje i ide na javnu raspravu pa ćeš moći reći šta misliš, a i ostala stručna javnost. Nadam se da si učestvovala kad je bila rasprava o mostu koji grade Kinezi. Sećaš li se tender?
Mogu Arapi da ti se ne sviđaju, ali oni žele da investiraju, a drugi ne žele. Reci mi ti u čemu je razlika između arapskog, ruskog i američkog investitora?.

Moderator ne bi trebalo tako pristrasno i ostrašćeno da sudeluje u diskusiji, već da maksimalno nepristrasno kanališe diskusiju.
Vidim nema većine kvalitetnih forumaša, sve ste ih razjurili, kako biste imali još jedan žuti medij. Pa uživajte, na čast vam. Jedino još u virtuelnom svetu i postojite.
Ovi izbori će vas pregaziti totalno, k'o žute mrave.

ma pusti to... nego de ti meni reci kome da se obratim da pišem po internetu za neke stranke i političare za neku kintu?!

- - - - - - - - - -

Moderator ne bi trebalo tako pristrasno i ostrašćeno da sudeluje u diskusiji, već da maksimalno nepristrasno kanališe diskusiju.
Vidim nema većine kvalitetnih forumaša, sve ste ih razjurili, kako biste imali još jedan žuti medij. Pa uživajte, na čast vam. Jedino još u virtuelnom svetu i postojite.
Ovi izbori će vas pregaziti totalno, k'o žute mrave.

moderatori trebaju što više da učestvuju (sudjeluju je neokroatizam) u diskusiji i da imaju svoje mišljenje!

Mislim da se boji da joj komsije budu bogati Arapi.Predrasude. Ovi koliko sam video spikaju po 5 svetskih jezika i imaju isto toliko drzavljanstava.Konkretno ova porodica ima fudbalski klub Mancester City u svom vlasnistvu Ponudili su da kupe Mesija za 200 muliona evra.Onaj soping centar u Dubaiju sto ga je isto gradio ovaj Akbar posetilo je prosle godine 75 milona posetilaca. Sto je najbolja turisticka destinacija u svetu.Pa ako ovo nisu dovoljne kvalifikacije ne znam sta je. Ali sta da se radi naviklo to na bugarske biznismene.

Back