Напокон слике Београда на води!

Što dalje od rusa, suka, bled.

Aleku svaka čast za projekat.
proce ce i ovi izbori a Beograd i dalje ostaje na vodi
b-1_620x0.jpg

1995225723443921d0617557783473.jpg

Мени се некако чини да би тај Београд на води, кад би се направио био гомила непродатих квадрата стамбеног и пословног простора. Мсм..не спорим да би требало изместити БАС и Ж. станицу и да би уз Саву требало градити, али један овакав мегаломански подухват је, по мом скромном мишљењу, мало превелики залогај, чак и за Београд.

Мени се некако чини да би тај Београд на води, кад би се направио био гомила непродатих квадрата стамбеног и пословног простора. Мсм..не спорим да би требало изместити БАС и Ж. станицу и да би уз Саву требало градити, али један овакав мегаломански подухват је, по мом скромном мишљењу, мало превелики залогај, чак и за Београд.

Ма завршиће се то на идејном пројекту, студији изводљивости и пар неких намештених тендера. Неко ћу то добро да омасти брк.

pitanje ti nema veze sa temom koju si otvorio, pa te to katakterise kao spamera i provokatora

inace pola miliona evra i nije neka imaov ina. imovina mojih deda i baba je daleko vrednija od te cifre, ali si ti zonbiran pa ne znas vrednost novca. djlias te pare `zaradi` za desetak dana, ali to ti ne smrdi
ЗоМбиран је онај ко ничим изазван спомиње дс у свакој поруци, види се да си завршио напредњачки курс испирања мозга по форумима, а немој да лажеш да имовина твојих баба и деда вреди пола милиона евра јер да вреди толико ти би то одавно продао, него ајде поштењачино напредњачка одговори ти мени одакле Томиславу Николићу пола милиона евра у некретнинама са посланичком платом и женом домаћицом? Силиконац је највернији следбеник Бориса Тадића јер имају истог ментора Миодрага Мики Ракића и нема никакве разлике између дс и снс, само морони се пале на силикончеве лажи као што су се палили на канал дунав морава вардар егејско море

Poslednja izmena:
ko to moze da zna.

ja licno verujem u pamet i rad. a ds sigurno nije ta koja se zalaze za pamet i rad.

tragicne posledice rezima ds cemo mnogo dugo da osecamo i trpimo. naravno mozda si ti dobro prosao tih godina

А што лепо не кажеш да си за СНС и Александра Вучића,шта завлачиш човека ?

Back