napeto

Imam nedefinisan odnos sa jednim poznanikom.....na momente mi je uzasno privlacan, na momente bi ga smrvila.....dosta cesto ga vidjam i nikad ne znam kako ce se zavrsiti nas susret, da li prepucavanjem ili finim razgovorom a nekako, uvek se nacrta pored mene.....imate li te nedefinisane odnose u svom zivotu i kako se nosite sa njima???.....mene momentalno umara i klonim ga se....:D

A ti ga smrvi - poljupcima

a nista ono ostrokondja je ali je sexi????

Uh, nema lepše stvari na svetu.
Oštrokondji je,
najčešće biva,
samo jedna stvar na pameti,
da joj na crtu stane onaj
koji će je pretvoriti u mazu

Imam nedefinisan odnos sa jednim poznanikom.....na momente mi je uzasno privlacan, na momente bi ga smrvila.....dosta cesto ga vidjam i nikad ne znam kako ce se zavrsiti nas susret, da li prepucavanjem ili finim razgovorom a nekako, uvek se nacrta pored mene.....imate li te nedefinisane odnose u svom zivotu i kako se nosite sa njima???.....mene momentalno umara i klonim ga se....:D

to odvuces negde u mrak, upotrebis i bacis. posle nije vise napeto:mrgreen::manikir:

:) ipak necu....suvise cu ga vidjati u buducnosti i lepo ga smestam u fioku zvanu prijateljstvo...nije da mi ne ide od ruke :manikir:

Vidi prvo da li ima goropad, ma bar da li je ukrućen. Ako ima ukrućenu goropad kud ćeš bolje, u akciju. :zper:
Oštrokonđe se ne mrve poljupcima, lavice se pretvaraju u mace tek kad postanu svesne protoka vremena, ukrotiteljima je onda lako. :)

Vidi prvo da li ima goropad, ma bar da li je ukrućen. Ako ima ukrućenu goropad kud ćeš bolje, u akciju. :zper:
Oštrokonđe se ne mrve poljupcima, lavice se pretvaraju u mace tek kad postanu svesne protoka vremena, ukrotiteljima je onda lako. :)

:) ma nemoj.....kakve veze ima protok vremena???....i kad budem bila baba uvek ce biti nekog dede da posluzi.....:whistling:....

tema: el se meni samo cini ili ispada da se forumasi ne libe da iskoriste sve napete situaciej u pravcu sexualnih odnosa za suzbijanje napetosti :D

:hahaha:Znaš znanje,svega mi...Ja sam mala maca...Za tebe:mrgreen:

mac mac
f075.gif

Back