goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Па мало ватре је увек ок,само што неки не знају да је користе па изгоре.uh napeta tema, napeti odgovori.....zapete puske.....o jes....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па мало ватре је увек ок,само што неки не знају да је користе па изгоре.uh napeta tema, napeti odgovori.....zapete puske.....o jes....![]()
Еботе,што се толико остављаш отвореним...Не морају сви да знају колико ти је погођена сујета...![]()
Imam nedefinisan odnos sa jednim poznanikom.....na momente mi je uzasno privlacan, na momente bi ga smrvila.....dosta cesto ga vidjam i nikad ne znam kako ce se zavrsiti nas susret, da li prepucavanjem ili finim razgovorom a nekako, uvek se nacrta pored mene.....imate li te nedefinisane odnose u svom zivotu i kako se nosite sa njima???.....mene momentalno umara i klonim ga se....![]()
a nista ono ostrokondja je ali je sexi????
A ti ga smrvi - poljupcima
Uh, nema lepše stvari na svetu.
Oštrokondji je,
najčešće biva,
samo jedna stvar na pameti,
da joj na crtu stane onaj
koji će je pretvoriti u mazu
iskusno i odmrgodjeno.....Odličan komentarA ti ga smrvi - poljupcima
Oštrokondji je,
najčešće biva,

A ti ga smrvi - poljupcima
Oštrokondji je,
najčešće biva,
Imam nedefinisan odnos sa jednim poznanikom.....na momente mi je uzasno privlacan, na momente bi ga smrvila.....dosta cesto ga vidjam i nikad ne znam kako ce se zavrsiti nas susret, da li prepucavanjem ili finim razgovorom a nekako, uvek se nacrta pored mene.....imate li te nedefinisane odnose u svom zivotu i kako se nosite sa njima???.....mene momentalno umara i klonim ga se....![]()

to odvuces negde u mrak, upotrebis i bacis. posle nije vise napeto![]()
Nećeš?necu ga srediti.....kao sto cika goxy rece, nisam ja laka riba
.....
p.s. mnogo mlad taj dasa, nije to zdravo za srce![]()

Nećeš?
Daj mu lizalicu, deca to vole... Ih, cicijo...
Ukrotićeš ti njega.Postavi ograničenja na samom početku, isključi se i nema glava da te zaboli...
![]()
ipak necu....suvise cu ga vidjati u buducnosti i lepo ga smestam u fioku zvanu prijateljstvo...nije da mi ne ide od ruke 
ipak necu....suvise cu ga vidjati u buducnosti i lepo ga smestam u fioku zvanu prijateljstvo...nije da mi ne ide od ruke
![]()

Vidi prvo da li ima goropad, ma bar da li je ukrućen. Ako ima ukrućenu goropad kud ćeš bolje, u akciju.
Oštrokonđe se ne mrve poljupcima, lavice se pretvaraju u mace tek kad postanu svesne protoka vremena, ukrotiteljima je onda lako.![]()
ma nemoj.....kakve veze ima protok vremena???....i kad budem bila baba uvek ce biti nekog dede da posluzi.....
....Eto,problem solved!predlozis mu lepo da ti polize
to su dobra resenja za te napete situacije![]()
Eto,problem solved!![]()
uh, to mi kolega s posla.....ima samo da se upetljam.....

Za šta se ne sazna,nije se ni desilouh, to mi kolega s posla.....ima samo da se upetljam.....

Baš smo grozni,teramo te na greh
Za šta se ne sazna,nije se ni desiloBaš smo grozni,teramo te na greh
![]()
pa zar to nije i cilj ovog pdf-a????pa zar to nije i cilj ovog pdf-a????
Znaš znanje,svega mi...Ja sam mala maca...Za tebe
ma nemoj.....kakve veze ima protok vremena???....i kad budem bila baba uvek ce biti nekog dede da posluzi.....
....
tema: el se meni samo cini ili ispada da se forumasi ne libe da iskoriste sve napete situaciej u pravcu sexualnih odnosa za suzbijanje napetosti![]()
Onda će se dedica koorčiti da je vrsan ukrotitelj...![]()
ziveo vep i presvetla vijagraziveo vep i presvetla vijagra
Nikad od tebe goropadno stvorenje, ti sve okreneš na maženje...![]()