Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okupila se banda huligana da rusi, pali i pljacka. To nisu Srbi, to je genetski otpad.

А ти си та која ће говорити ко је отпад а ко није?
Не подржавам насиље али нисте у праву када кажете да хомосексуалци треба да носе такве мајице. Ја нисам тај који ће их напасти али је много таквих у Србији, па не видим због чега ризиковати. Коме то пркосе или који је већ циљ тога када знају да је ризик велики.

Neki sindrom ima, a ti si mu svojim delovanjem omogucio da ima metu.Ili hoces da kazes da su svi srbi kao taj nesrecnik?

Sve je to nasa omladina kojoj ovo drustvo nije pruzilo alternativu.

Isto kao sto je 17-og marta ono bila albanska omladina, kojoj albansko drustvo nije ponudilo alternativu...Ne cekaj, to su bolesne siptarske zivotinje, i oni su olosi...

Pos.erem vam se u objektivnost. Mislim, da ste barem objektivni pa da covek i ceni vase misljenje. Naravno da je istina da su sve to sljamovi, olosi, nasilnici i potencijalne ubice, bilo oni Srbi koji ruse po Srbiji, ili Albanci koji ruse po Kosovu. Ali vasa potpuna neobjektivnost zbog koje imate razumevanja samo za jednu grupaciju bolesnika, apsolutno nikada ne moze biti uzeta za ozbiljno. I zato, apsolutno me zabole bilo sta sto napisete.

Ne da smeta, nego im je to najveci trn u oku. posebno tradicionalna porodica,otac,majka,deca

Vidim da smeta,ali nikako da ukapiram zasto...pokusavaju se ugledati na Zapad,a na Zapadu se upravo to napominje kao osnov svake drzave i njenog postojanja...hteli bi selektivno da primenjuju neka nacela,zbog cega toliko smeta porodica i pokusava se nametati narodu nesto sto ga iritira...da se razumemo,nisu tu krivi ovi obicni homoseksualaci,njih je bilo od kad je sveta i veka i niko na to nije obracao paznju sve do skoro dok im nisu naturili na nos da se bore za 'svoja prava'...pa bili su mnogo sigurniji dok se nisu borili za njih,i nije bilo ovolike tenzije izmedju gay i straight populacije...ovo se radi namerno i smisljeno guranje prsta u oko

А ти си та која ће говорити ко је отпад а ко није?
Не подржавам насиље али нисте у праву када кажете да хомосексуалци треба да носе такве мајице. Ја нисам тај који ће их напасти али је много таквих у Србији, па не видим због чега ризиковати. Коме то пркосе или који је већ циљ тога када знају да је ризик велики.

Naravno da jesam. :flert:

Isto kao sto je 17-og marta ono bila albanska omladina, kojoj albansko drustvo nije ponudilo alternativu...Ne cekaj, to su bolesne siptarske zivotinje, i oni su olosi...

Pos.erem vam se u objektivnost. Mislim, da ste barem objektivni pa da covek i ceni vase misljenje. Naravno da je istina da su sve to sljamovi, olosi, nasilnici i potencijalne ubice, bilo oni Srbi koji ruse po Srbiji, ili Albanci koji ruse po Kosovu. Ali vasa potpuna neobjektivnost zbog koje imate razumevanja samo za jednu grupaciju bolesnika, apsolutno nikada ne moze biti uzeta za ozbiljno. I zato, apsolutno me zabole bilo sta sto napisete.
bas kao sto si se i ti bio potresao kad su oni tvoji milosrdni ubili ono dete na nosi

Ако су се грађани Србије усудили напасти геј параду заштићену хиљадама полицајаца то само показује какав је однос према хомосексуалцима. А ти подржаваш жену да се шета у мајици која промовише хомосексуализам. Или се правиш наиван или си тај којем насиље не смета.

А што се тиче Срба, па не бих подржао скуп у Приштини јер је огроман ризик и из тог скупа не би извукли никакву корист, баш као што не подржавам геј параду нити јавно промовисање хомосексуализма.

A podrzavas barikade protiv KFOR-a, a?:rtfm::rtfm: Pa jesi li svestan da ce ih razneti covece:rtfm:

Немаш никакве аргументе па измишљаш којекакве неистине.

kakvu genetsku predodredjenost,govorim o gej propagandi u vrticima u Svedskoj i sumanutoj gej istoriji koju je u skole u kaliforniji uvela intelektualna gromada arnold svarceneger

ja govorim o ljudima koji su rodjeni kao homoseksualci SHTA TU NIJE JASNO???
i rishcanska sekta sebe propagira i uvodi u 21 veku sektashku veronauku u shkole o tome ne pricash??
i doktori sebe propagiraju shta ti nije jasno??

Opet pokazuješ svoju neobrazovanost :mrgreen: ****** već godinama lobiraju i pokušavaju da dokažu da postoji nekakav gen za njihovu bolest , ali neuspešno .

Uostalom , da je tako , brzo bi nestali sa lica planete , jer se kao štetna mutacija ne bi reprodukovali .
****** su bolesnii oooo reci nam ti koji bi shiptare ubijao...

tako su nekada i sektashi prichali da je zemlja ravna plocha...
a nauka potvrdila suprotno ohoho

Vidim da smeta,ali nikako da ukapiram zasto...pokusavaju se ugledati na Zapad,a na Zapadu se upravo to napominje kao osnov svake drzave i njenog postojanja...hteli bi selektivno da primenjuju neka nacela,zbog cega toliko smeta porodica i pokusava se nametati narodu nesto sto ga iritira...da se razumemo,nisu tu krivi ovi obicni homoseksualaci,njih je bilo od kad je sveta i veka i niko na to nije obracao paznju sve do skoro dok im nisu naturili na nos da se bore za 'svoja prava'...pa bili su mnogo sigurniji dok se nisu borili za njih,i nije bilo ovolike tenzije izmedju gay i straight populacije...ovo se radi namerno i smisljeno guranje prsta u oko
zapad je degenerisan,truo. u holandiji pedofilska partija,u svedskoj gej vrtici,u kaliforniji gej istorija,u celoj EU ce rec majka biti izbacena iz opticaja.
skoro sam citao predlog lgtb u americi da se u nekom crtanom filmu izmeni scenario i dva muska karaktera iz crtaca vencaju kako bi se deci pokazalo kako je to sasvim OK... jos napali reditelja i osuli drvlje i kamenje po njemu sto nece... pacijenti

Sta se mene ticete vi albanci i problemi u vasem drustvu? Kome ti pricas o objektivnosti?Evo, ja imam razumevanja za obe grupe bolesnika, i za ove maloletne soviniste zatrovane mrznjom izazvane vasim spinovima i vas koji koristite "posebnost" tih bica da bi pravili vestacke podele u drustvu.Prezirem vas podjednako, njih jer su bezumni i vas sto ste vasu bolest doveli do nivoa da mozete da je unovcite po bilo koju cenu.

****** su bolesnii oooo reci nam ti koji bi shiptare ubijao...

tako su nekada i sektashi prichali da je zemlja ravna plocha...
a nauka potvrdila suprotno ohoho

Verovatno bi trebalo da ih držim u saksiji . :mrgreen:

Meni nije jasno zašto stalno moraš da ispoljavaš svoju glupost i neobrazovanost . Da je Zemlja okrugla znalo se još u Egiptu , mnogo pre pojave hrišćanskih sekti , kako ti kažeš . Veomaje smešno kad ti koja ne znaš neke osnovne činjenice , pokušavaš da se pozivaš na nauku .

Gde ti tu nalazis paralelu?

Кажеш да се хомосексуалци рађају као такви па ето имају права на пропаганду.
Ја ти кажем да се и педофили рађају као такви па те питам дајеш ли њима права на пропаганду.
Паралела је једноставна, и једни и други имају неприродну сексуалну орентисаност.

jeli jel ti shvatash shta znachi fizichki zrela jedinka... i koje je razlika izmedju odrasle jedinke i deteta???

Схватам, наравно те због тога сам и против хомосексуалаца и против педофила. Само колегиница користи погрешне аргументе па испаде да подржава и једне и друге.

ja govorim o ljudima koji su rodjeni kao homoseksualci SHTA TU NIJE JASNO???
i rishcanska sekta sebe propagira i uvodi u 21 veku sektashku veronauku u shkole o tome ne pricash??
i doktori sebe propagiraju shta ti nije jasno??

ko tebi brani da budes ateista i da dovodis u pitanje religiju i njenu ispravnost?
dok sa druge strane svaka kritika homoseksualizma i dovodjenja njega u pitanje se kaznjava epitetima fasista,nacista,sovinista i slicno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back