Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponovo sam pročitala članak i vidim da su brzinom munje reagovali svi..od ministra policije do raznih NVO i pol.partija.

Sve je to ok,treba zaštititi svakog građanina, ali zašto niko ne reaguje zadnjih dana kada psi samo što ne rastržu ljude po ulicama Beograda?

Deca, trudnice, bake...to ih uopšte ne zanima, ali čim se nešto desi nekom sa gej predznakom svi se sjate i problem se rešava.Ovo postaje jako frustrirajuće za ostatak građanstva koje je izloženo svemu i svačemu bez ikakve zaštite.

koji psi to rastrzu majke ti ??? par slucajeva i odma copori vukodlaka idu i kolju ne preuvelicavaj molim te,ionako je dovoljno loodaka koji pozivaju na linc

То ћеш морати да питаш њих јер ја не радим ништа слично томе.
А када сам то ја оправдавао секташке тетоваже?

Pa samim svojim nastupom si rekao da je devojka mozhda provocirala jer je nosila MAJICU!!!
HEJ a sektashi ne provociraju a NIKE <RIBOK < ADIDAS <NIVEA< majice ne provociraju?Da ne pricham o sajmu erotike u bgu o tome niko nema da kazhe po koju moralnu???
TAKVO REKLAMIRANJE TI NIJE PROVOKACIJA?
ali ako neko nosi majicu koji ti ne gotivish onda cesh to nazvati provokacijom o tome pricham jebeni dvostruki moral ;D

Ne samo to nego reaogovali su brzinom neutrina,

skoro da su napisana saopstenja pre nego sto se i dogodio ovaj slucaj,

i pustili ovu vest?

Misliš da im je trebao neki incident koji nije do sada postojao da se dokaže srpska homofobija?

Ne znam, nisam sigurna da bi baš dotle išli. I da neko pristane da bude uboden nožem ( doduše ne znamo da li je to ubod ili ogrebotina) , ali to bi bilo stvarno nešto najniže...

A sta da ti prodjes ulicom u majici sa slikom benda sa avatara, koji cine sredovecni muskarci u kratkim pantalonama koji vrckaju dupetom po bini i to mene kao pravog hm fana toliko isprovocira da uzmem noz i isecem te na froncle. I naravno, Boze moj, nisam kriv, bio sam isprovociran.

Promovisanje nekog muzičkog pravca (ma koliko loš on bio :mrgreen: ) , nikako ne može da se stavi u istu ravan sa promovisanjem protivprirodne nakaznosti . Ovo prvo je pitanje ličnog (ne)ukusa , ovo drugo je napad na društvo protiv koga smo svi dužni da se borimo .

Da je ovo normalna država , ta lezbejka bi bila odavno uhapšena i hospitalizovana , pa ne bi ni bilo potrebe da se omladinci s njom obračunavaju na ulici .

DA LI SI TI NORMALAN???...

Po nepisanim pravilima koja vladaju na Internetu, koriscenje velikih slova se podrazumeva kao dranje. Prema tome, kako upalis caps lock, tako ga i ugasi i stavi velika slova samo tamo gde gramatika propisuje.

A pogotovo takvom prvom recenicom neces dobiti bilo kakav razuman odgovor... Barem ja pretpostavljam da je to cilj. Pa ko ce da ti na to ogdovori "ne, nisam" ?!?!?

koji psi to rastrzu majke ti ??? par slucajeva i odma copori vukodlaka idu i kolju ne preuvelicavaj molim te,ionako je dovoljno loodaka koji pozivaju na linc

Kojih par slučajeva?Detetu otkinuto uvo i jedva izvučeno iz čeljusti pitbula, sutradan napadnuta trudnica , prekosutra žena sa detetom..

Dan za danom se dešavaju.

Ja ne pozivam ni na kakav linč već tražim da neko odgovara za bezbednost građana na ulici.

Slusaj glupaco jedna,nemoj me vredjati jer te nisam vredjao nista..ali posto vidim da me castis svakakvim komplimentima sa stokom kao sto si ti mogu pricati samo isti jezik..Nigde ja nisam podrzao to sto su izboli ovu devojku,vec kritikujem one koji su je naveli da nosi to sto nosi i napunili joj glavu necim sto u Srbiji ne moze da prodje,ona je samo zrtveno jagnje ovih profesionalnih pedera....ne zelim ja njima nista lose,ni jednom od njih...ako upraznjavaju to sto upraznjavaju nek rade to u 4 zida jer je ocigledno da iritiraju veliku vecinu..to bi bilo nesto kako kad bih ja sa majicom n akojoj je lik Hitlera setao Tel Avivom ili Jersalimom..Ti si prva navela kako su ****** i lezbejke svi mirni ljudi i nenasilni,dok smo svi mi ostali dusevni bolesnici,siledzije i ubice..samo sam te zeleo demantovati Ernstom Romom
:rotf: :sad2:
I smesno i tuzno.
Da li se ovako obracas svim zenama? Verovatno da, i zato u tvom zivotu nema nimalo romantike pa cele dane provodis za racunarom i mracis po forumu. Zlo i naopako.

Promovisanje nekog muzičkog pravca (ma koliko loš on bio :mrgreen: ) , nikako ne može da se stavi u istu ravan sa promovisanjem protivprirodne nakaznosti . Ovo prvo je pitanje ličnog (ne)ukusa , ovo drugo je napad na društvo protiv koga smo svi dužni da se borimo .

Da je ovo normalna država , ta lezbejka bi bila odavno uhapšena i hospitalizovana , pa ne bi ni bilo potrebe da se omladinci s njom obračunavaju na ulici .
shta ti lupetash kakva prirodna nezakonitost?????
imash li ti IKAKVO obrazovanje??
pa mutacije su normalne u prirodi!
A NIJE normalno bosti ljude jer nose majicu koja se nekom ne dopada!

Koliko bolesnih idiota ima na ovoj Krsti, pa to je strasno... Ja sam zaista zgrozen... U stari lupam, vrlo dobro znam kakvi ste vi umobolni idioti...

to ja pricham vec godinu dana...psihichki bolesnici i sektashi sede po krsti i kukaju nad sudbinom a onda kad neko izbode nekog druge nacionalnost ili ako josh nosi majicu koja se njima ne dopada ili ako nije kao oni odmah stizhu usklici to ubij kolji jeee posle cemo u crkvu!

Pa samim svojim nastupom si rekao da je devojka mozhda provocirala jer je nosila MAJICU!!!
HEJ a sektashi ne provociraju a NIKE <RIBOK < ADIDAS <NIVEA< majice ne provociraju?Da ne pricham o sajmu erotike u bgu o tome niko nema da kazhe po koju moralnu???
TAKVO REKLAMIRANJE TI NIJE PROVOKACIJA?
ali ako neko nosi majicu koji ti ne gotivish onda cesh to nazvati provokacijom o tome pricham jebeni dvostruki moral ;D

Није исто!
Пре нешто више од године дана одржана је геј парада и пропраћена је жестоким нередима од стране "огорчених грађана". Та иста парада се није одржала ове године јер би се поновио исти сценарио. Из тога можемо закључити да јавно приказивање LGBT популације ризично. А она упркос томе носи мајицу која симболизује хомосексуалност. Мислим да је то чиста провокација.
На другој страни кажеш да Nike, Adidas мајице провоцирају. Ја лично не мислим тако, али све и да си у праву, никада, али никада се није десило да неко нападне промотера таквих мајица или особу која је носи. То није исто!

:rotf: :sad2:
I smesno i tuzno.
Da li se ovako obracas svim zenama? Verovatno da, i zato u tvom zivotu nema nimalo romantike pa cele dane provodis za racunarom i mracis po forumu. Zlo i naopako.

Jadniku kod mene je 17:30,a zapitaj se ti sta radis u pola 1 uvece na kompjuteru i to subotom...Ne,posto je zena ona mene moze namazati svakavim g... a ja treba da cutim,postujem svaku zenu onoliko koliko je ona zena i dama,a ova je "lady" koliko i vasa Karleusica i ostale prosrbijanske lepotice...

Kojih par slučajeva?Detetu otkinuto uvo i jedva izvučeno iz čeljusti pitbula, sutradan napadnuta trudnica , prekosutra žena sa detetom..

Dan za danom se dešavaju.

Ja ne pozivam ni na kakav linč već tražim da neko odgovara za bezbednost građana na ulici.
Trazi od gradonacelnika Djilasa koji kaze da toliko voli zene da mu je i pas zensko :eek:
Kad je onomad uspeo preko noci da porusi romsko naselje i ogradi rome zicom za vreme Univerzijade nece mu biti tesko da izadje na kraj sa sakom gladnih dzukaca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back